FLELCOMETER SPRL

Contactgegevens FLELCOMETER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLELCOMETER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLELCOMETER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Vallee 13 4681 Vise - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-79-96-10 32-43-79-96-10

Fax (fax): 32-43-74-06-03 32-43-74-06-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLELCOMETER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLELCOMETER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLELCOMETER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLELCOMETER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLELCOMETER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLELCOMETER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLELCOMETER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLELCOMETER SPRL
Products information FLELCOMETER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06929595947
Ondernemingsnummer: 9089233398
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLELCOMETER SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Monitoring and control equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLELCOMETER SPRL
(Get full report from official database of BE for FLELCOMETER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLELCOMETER SPRL
Addition kinds of activities for FLELCOMETER SPRL

251103. Kindermeubelen | Children's wood furniture
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
35869900. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies
79339902. Duck pin center | Duck pin center

Werken bij FLELCOMETER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLELCOMETER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLELCOMETER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLELCOMETER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Industrieel elektricien (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

  • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

  • Jobstudent Host (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ONLINE SEMINAR

    Type: Studentenjob

    Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Product Manager (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Als product manager snijtafels en snijplotters ben je verantwoordelijk voor de productstrategie, roadmap en kenmerken van de toegewezen product(-en). Je werkt heel nauw samen met de verschillende diensten binnen marketing, R&D en Sales. Je bent verantwoordelijk voor: Het product development en de product marketing in lijn met de klantenbehoeften Het opvolgen, verbeteren en up-to-date houden van de producten die je worden toegewezen Het definiëren, analyseren en opvolgen van volumes, marges en marktaandelen Het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/oplossingen Het opvolgen van de strategische en technische ontwikkelingen van de producten Het analyseren van de markt Het bepalen van het prijsbeleid en in functie van de rentabiliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant ontwerpt en produceert snijtoestellen voor de grafische markt die wereldwijd worden verkocht.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Chauffeur C (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    IGEAN is een intergemeentelijke vereniging in de Antwerpse regio met burelen te Wommelgem, een huisvuilverwerkingseenheid te Brecht en te Edegem, een ophaaldienst met standplaats te Brasschaat en 24 recyclageparken. De vereniging is actief op de beleidsdomeinen wonen, werken, milieu, materialenkringloop en afvalbeheer in 30 aangesloten gemeenten. Meer informatie kan u terugvinden op www.igean.be Voor de versterking van het team van de ophaaldienst dat elke dag uitrijdt vanuit Brasschaat, zoekt IGEAN een gemotiveerde chauffeur / belader. Taakomschrijving Je staat in voor de huis-aan-huisinzameling van afvalfracties in het werkingsgebied van IGEAN. Je bent hierbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve dienstverlening. Je hebt oog voor veiligheid. Je bent eveneens bereid om als belader te werken.

  • Kwaliteitsmanager (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    In deze kwaliteitsfunctie ben je de drijvende kracht achter heel het kwaliteit gebeuren. Je hebt daarbij maximaal aandacht voor het optimaliseren van het kwaliteitssysteem en het intensifiëren van Quality awareness in de hele bedrijfscultuur. Je uitdaging: Je streeft naar een zero defect culture. Je bent een absoluut voorbeeld op vlak van ‘kwaliteitsbewustwording' ten aanzien van alle medewerkers! Je analyseert heel kritisch het huidige kwaliteitssysteem en gaat (pro) actief op zoek naar de root cause van kwaliteit issues. Je initieert preventieve acties en verbeterprojecten om maximaal te voldoen aan de kwaliteitseisen van klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor kwaliteitsnormen aangaande BRC, ISO, Kosher en Halal. Je bent aanspreekpunt voor de interne audits en klachten van klanten. Je stuurt het chemisch labo aan en geeft leiding aan een team van een 6-tal kwaliteitsmedewerkers. Voor de plant in Brno en Delfzijl ben je tevens eerste aanspreekpunt aangaande kwaliteitsissues en hanteer je een doorgedreven ‘zero tolerance' aanpak. Je maakt deel uit van het management team waarin je grondige analyse, aanpak en creativiteit erg gewaardeerd worden.

Zoek naar antwoorden van FLELCOMETER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLELCOMETER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLELCOMETER SPRL. Laat een reactie achter voor FLELCOMETER SPRL. FLELCOMETER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLELCOMETER SPRL. Leave a respond for FLELCOMETER SPRL. FLELCOMETER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLELCOMETER SPRL op de google maps. Adres en contacten FLELCOMETER SPRL
Location of FLELCOMETER SPRL on the google maps. Address and contacts of FLELCOMETER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLELCOMETER SPRL FLELCOMETER SPRL: Tack Nick | NOEL DEGANCK | SALONS SCHONE KUNSTEN | DIRK STEPMAN | ELEKTRO LINDEN

Other related companies as FLELCOMETER SPRL: Tack Nick | NOEL DEGANCK | SALONS SCHONE KUNSTEN | DIRK STEPMAN | ELEKTRO LINDEN

FLELCOMETER SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLELCOMETER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929595947. Het bedrijf FLELCOMETER SPRL bevindt zich op het adres: R. Vallee 13 4681 Vise - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Monitoring and control equipment. Producten gemaakt in FLELCOMETER SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLELCOMETER SPRL is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLELCOMETER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLELCOMETER SPRL, openstaande posities, locatie van FLELCOMETER SPRL op de kaart.

FLELCOMETER SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLELCOMETER SPRL, company assigned to the tax number BE06929595947. The company FLELCOMETER SPRL is located at the address: R. Vallee 13 4681 Vise - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Monitoring and control equipment. Products created in FLELCOMETER SPRL were not found.
The main activity of FLELCOMETER SPRL is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLELCOMETER SPRL is not available. You also can look at reviews of FLELCOMETER SPRL, open positions, location of FLELCOMETER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLELCOMETER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLELCOMETER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLELCOMETER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLELCOMETER SPRL, employees, financial statistics.