Bezigheidshome "Den Dries"

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Bezigheidshome "Den Dries"
Private companiesApparel and Accessory Stores • Bezigheidshome "Den Dries"

Contactgegevens Bezigheidshome "Den Dries": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bezigheidshome "Den Dries": address, phone, fax, email, website, opening hours

Bezigheidshome "Den Dries"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bolwerkstraat 11; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 253 63 52 (+32-09 253 63 52) 09 253 63 52 (+32-09 253 63 52)

Fax (fax): 09 258 00 49 (+32-09 258 00 49) 09 258 00 49 (+32-09 258 00 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bezigheidshome "Den Dries": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bezigheidshome "Den Dries""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bezigheidshome "Den Dries""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bezigheidshome "Den Dries", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bezigheidshome "Den Dries". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bezigheidshome "Den Dries", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bezigheidshome "Den Dries". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bezigheidshome "Den Dries"
Products information Bezigheidshome "Den Dries"

BTW identificatienummer (tax): BE07889251708
Ondernemingsnummer: 4905090332
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Bezigheidshome "Den Dries" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bezigheidshome "Den Dries"
(Get full report from official database of BE for Bezigheidshome "Den Dries")

Aanvulling soorten activiteiten voor Bezigheidshome "Den Dries"
Addition kinds of activities for Bezigheidshome "Den Dries"

899900. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
20910315. Vis, gerookt | Fish, smoked
22210100. Beddengoed, kunstmatige of zijde stof | Bedding, manmade or silk fabric
35230419. Veehouderij Loopbanden | Livestock treadmills
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory
50390200. Glas bouwmaterialen | Glass construction materials
51419900. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec

Werken bij Bezigheidshome "Den Dries": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bezigheidshome "Den Dries": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bezigheidshome "Den Dries". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bezigheidshome "Den Dries". Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechniekers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als onderhoudstechnieker word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor allerhande mechanische/elektrische werken. Door je te beroepen op je brede kennis en ervaring kun je iedere uitdaging tot een goed eind brengen Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen (motoren, sensoren, uitlezen PLC sturingen, …).

  • Chauffeur CE (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het wagenpark. Twee dagen per week vervoer je goederen naar klanten in Nederland (met overnachting). De andere dagen zal je vnl. klanten in België bevoorraden.

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Vrachtwagenchauffeur C (vroege uren!) M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingbedrijf in de regio Schoten, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Je zal de gemaakte producten verdelen in de regio Antwerpen. Je start je werkdag rond 3u30 en je stopt om 9u50. Dit doe je van maandag tot en met zaterdag. Je zal je vrachtwagen zelf laden en je voert de juiste gegevens in op je boordcomputer.

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

Zoek naar antwoorden van Bezigheidshome "Den Dries" in sociale netwerken
Look for responds of Bezigheidshome "Den Dries" in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bezigheidshome "Den Dries". Laat een reactie achter voor Bezigheidshome "Den Dries". Bezigheidshome "Den Dries" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bezigheidshome "Den Dries". Leave a respond for Bezigheidshome "Den Dries". Bezigheidshome "Den Dries" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bezigheidshome "Den Dries" op de google maps. Adres en contacten Bezigheidshome "Den Dries"
Location of Bezigheidshome "Den Dries" on the google maps. Address and contacts of Bezigheidshome "Den Dries"

Andere gerelateerde bedrijven als come Bezigheidshome "Den Dries" Bezigheidshome "Den Dries": CORINNE DE MOOR | GARAGE AYDOGDU | Tilquin Thierry | POLYCLINIQUE DE NOVILLE | SYS - DEGREYTER

Other related companies as Bezigheidshome "Den Dries": CORINNE DE MOOR | GARAGE AYDOGDU | Tilquin Thierry | POLYCLINIQUE DE NOVILLE | SYS - DEGREYTER

Bezigheidshome "Den Dries" is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bezigheidshome "Den Dries", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07889251708. Het bedrijf Bezigheidshome "Den Dries" bevindt zich op het adres: Bolwerkstraat 11; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Bezigheidshome "Den Dries" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bezigheidshome "Den Dries" is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bezigheidshome "Den Dries" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bezigheidshome "Den Dries", openstaande posities, locatie van Bezigheidshome "Den Dries" op de kaart.

Bezigheidshome "Den Dries" is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bezigheidshome "Den Dries", company assigned to the tax number BE07889251708. The company Bezigheidshome "Den Dries" is located at the address: Bolwerkstraat 11; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Bezigheidshome "Den Dries" were not found.
The main activity of Bezigheidshome "Den Dries" is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bezigheidshome "Den Dries" is not available. You also can look at reviews of Bezigheidshome "Den Dries", open positions, location of Bezigheidshome "Den Dries" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bezigheidshome "Den Dries", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bezigheidshome "Den Dries", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bezigheidshome "Den Dries", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bezigheidshome "Den Dries", employees, financial statistics.