Beschut Wonen Thuis ASBL

Contactgegevens Beschut Wonen Thuis ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beschut Wonen Thuis ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beschut Wonen Thuis ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Zeyp 35; 1083; Bruxelles (Ganshoren), België

Telefoon (phone): 02 420 20 96 (+32-02 420 20 96) 02 420 20 96 (+32-02 420 20 96)

Fax (fax): 02 425 99 58 (+32-02 425 99 58) 02 425 99 58 (+32-02 425 99 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beschut Wonen Thuis ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beschut Wonen Thuis ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beschut Wonen Thuis ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beschut Wonen Thuis ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beschut Wonen Thuis ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beschut Wonen Thuis ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beschut Wonen Thuis ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beschut Wonen Thuis ASBL
Products information Beschut Wonen Thuis ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01871215820
Ondernemingsnummer: 7044403076
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 167,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Beschut Wonen Thuis ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beschut Wonen Thuis ASBL
(Get full report from official database of BE for Beschut Wonen Thuis ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beschut Wonen Thuis ASBL
Addition kinds of activities for Beschut Wonen Thuis ASBL

26560301. Kartons, melk: gemaakt van aangekocht materiaal | Cartons, milk: made from purchased material
26560302. Spijkers, sanitair voedsel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pails, sanitary food: made from purchased material
34430104. Cryogene tanks, voor vloeistoffen en gassen | Cryogenic tanks, for liquids and gases
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
38739903. Chronometers, lente wond | Chronometers, spring wound
39310309. Saxofoons en onderdelen | Saxophones and parts
73891605. Voorgeschorte postdienst | Presorted mail service
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij Beschut Wonen Thuis ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beschut Wonen Thuis ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beschut Wonen Thuis ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beschut Wonen Thuis ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een conventioneel draaier m/v. De draaier is verantwoordelijk voor het verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Hierna dient de kerndiameter en de slag gecontroleerd en op het overzicht ingevuld te worden. De klantnaam, het L-nummer en het kerndiameter dient op het kaal product geschreven te worden. Het kaal product wordt naar de productie-afdeling (= stralerij) gebracht. Afwerken van producten: de draaier spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Hierna wordt voorgedraaid en de coniciteit gecontroleerd. Vervolgens wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Invullen meetrapporten: de draaier is verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Zorgen voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Monteur/uitrichter dagdienst (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare zoekt een monteur/uitrichter: Het 'uitrichten' van bussen: de bussen ondergaan verschillende lasbewerkingen, waardoor het metaal vervormd wordt. De taak bestaat erin het vervormde metaal opnieuw recht te slaan met behulp van een voorhamer. Fysiek zwaarder werk. Montage van verschillende leidingen (pneumatica, aircoleiding, ...).

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: EURO CENTER

    Type: Vaste Job

    Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

Zoek naar antwoorden van Beschut Wonen Thuis ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Beschut Wonen Thuis ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beschut Wonen Thuis ASBL. Laat een reactie achter voor Beschut Wonen Thuis ASBL. Beschut Wonen Thuis ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beschut Wonen Thuis ASBL. Leave a respond for Beschut Wonen Thuis ASBL. Beschut Wonen Thuis ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beschut Wonen Thuis ASBL op de google maps. Adres en contacten Beschut Wonen Thuis ASBL
Location of Beschut Wonen Thuis ASBL on the google maps. Address and contacts of Beschut Wonen Thuis ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Beschut Wonen Thuis ASBL Beschut Wonen Thuis ASBL: Amaryllis | Farinelle SPRL | JEAN-MARIE ERNOUD | STESSENS LEO | F. Willems NV

Other related companies as Beschut Wonen Thuis ASBL: Amaryllis | Farinelle SPRL | JEAN-MARIE ERNOUD | STESSENS LEO | F. Willems NV

Beschut Wonen Thuis ASBL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beschut Wonen Thuis ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01871215820. Het bedrijf Beschut Wonen Thuis ASBL bevindt zich op het adres: Rue Zeyp 35; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 167,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Beschut Wonen Thuis ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beschut Wonen Thuis ASBL is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beschut Wonen Thuis ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beschut Wonen Thuis ASBL, openstaande posities, locatie van Beschut Wonen Thuis ASBL op de kaart.

Beschut Wonen Thuis ASBL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beschut Wonen Thuis ASBL, company assigned to the tax number BE01871215820. The company Beschut Wonen Thuis ASBL is located at the address: Rue Zeyp 35; 1083; Bruxelles (Ganshoren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 167,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Beschut Wonen Thuis ASBL were not found.
The main activity of Beschut Wonen Thuis ASBL is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beschut Wonen Thuis ASBL is not available. You also can look at reviews of Beschut Wonen Thuis ASBL, open positions, location of Beschut Wonen Thuis ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beschut Wonen Thuis ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beschut Wonen Thuis ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beschut Wonen Thuis ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beschut Wonen Thuis ASBL, employees, financial statistics.