Anonieme Alkoholisten

Contactgegevens Anonieme Alkoholisten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anonieme Alkoholisten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anonieme Alkoholisten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwbrugkaai 4; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 86 29 (+32-09 225 86 29) 09 225 86 29 (+32-09 225 86 29)

Fax (fax): +32 (11) 933-18-71 +32 (11) 933-18-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anonieme Alkoholisten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anonieme Alkoholisten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anonieme Alkoholisten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anonieme Alkoholisten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anonieme Alkoholisten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anonieme Alkoholisten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anonieme Alkoholisten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anonieme Alkoholisten
Products information Anonieme Alkoholisten

BTW identificatienummer (tax): BE01537780761
Ondernemingsnummer: 1914337158
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 852,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Anonieme Alkoholisten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anonieme Alkoholisten
(Get full report from official database of BE for Anonieme Alkoholisten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anonieme Alkoholisten
Addition kinds of activities for Anonieme Alkoholisten

30520101. Luchtleiding of luchtremslang, rubber of rubberen stof | Air line or air brake hose, rubber or rubberized fabric
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
39490700. Beschermende sportuitrusting | Protective sporting equipment
53110000. Warenhuizen | Department stores
80210108. prosthodontist | Prosthodontist
83220605. Outreach-programma | Outreach program
87340200. Product test laboratoria | Product testing laboratories

Werken bij Anonieme Alkoholisten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anonieme Alkoholisten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anonieme Alkoholisten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anonieme Alkoholisten. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Jobstudent Zorgkundige te Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Als zorgkundige heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van onze bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Overbeke te Wetteren op zoek naar een enthousiaste jobstudent zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • MAGAZIJNIER (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wat gaat er allemaal in jou takenpakket als magazijnier zitten :  Je kan zelfstandig werken; je gaat onderdelen voor wagens opzoeken, verdelen, bestellen en stockeren;  je gaat de communicatie verzorgen tussen de verschillende diensten die betrekking hebben tot jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een grote speler op de automarkt zijn wij op zoek naar een magazijnier voor hun vestiging te Aarschot!

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

  • Winkelverkoop (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Anonieme Alkoholisten in sociale netwerken
Look for responds of Anonieme Alkoholisten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anonieme Alkoholisten. Laat een reactie achter voor Anonieme Alkoholisten. Anonieme Alkoholisten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anonieme Alkoholisten. Leave a respond for Anonieme Alkoholisten. Anonieme Alkoholisten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anonieme Alkoholisten op de google maps. Adres en contacten Anonieme Alkoholisten
Location of Anonieme Alkoholisten on the google maps. Address and contacts of Anonieme Alkoholisten

Andere gerelateerde bedrijven als come Anonieme Alkoholisten Anonieme Alkoholisten: Fiscobel R.B. SPRL | Degryse H | FILIP VERHELST | L.C.T.L. | MARNIK WILLAERT

Other related companies as Anonieme Alkoholisten: Fiscobel R.B. SPRL | Degryse H | FILIP VERHELST | L.C.T.L. | MARNIK WILLAERT

Anonieme Alkoholisten is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anonieme Alkoholisten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01537780761. Het bedrijf Anonieme Alkoholisten bevindt zich op het adres: Nieuwbrugkaai 4; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 852,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Anonieme Alkoholisten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anonieme Alkoholisten is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anonieme Alkoholisten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anonieme Alkoholisten, openstaande posities, locatie van Anonieme Alkoholisten op de kaart.

Anonieme Alkoholisten is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anonieme Alkoholisten, company assigned to the tax number BE01537780761. The company Anonieme Alkoholisten is located at the address: Nieuwbrugkaai 4; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 852,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Anonieme Alkoholisten were not found.
The main activity of Anonieme Alkoholisten is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Anonieme Alkoholisten is not available. You also can look at reviews of Anonieme Alkoholisten, open positions, location of Anonieme Alkoholisten on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anonieme Alkoholisten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anonieme Alkoholisten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anonieme Alkoholisten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anonieme Alkoholisten, employees, financial statistics.