FLGARAGE DE L'AVENIR SA

Contactgegevens FLGARAGE DE L'AVENIR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGARAGE DE L'AVENIR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGARAGE DE L'AVENIR SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand'Route 111 4610 Renaix - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-61-66-66 32-43-61-66-66

Fax (fax): 32-43-67-39-02 32-43-67-39-02

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGARAGE DE L'AVENIR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGARAGE DE L'AVENIR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGARAGE DE L'AVENIR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGARAGE DE L'AVENIR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGARAGE DE L'AVENIR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGARAGE DE L'AVENIR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGARAGE DE L'AVENIR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGARAGE DE L'AVENIR SA
Products information FLGARAGE DE L'AVENIR SA

BTW identificatienummer (tax): BE03840240478
Ondernemingsnummer: 6439331054
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 737,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLGARAGE DE L'AVENIR SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vehicles - services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGARAGE DE L'AVENIR SA
(Get full report from official database of BE for FLGARAGE DE L'AVENIR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGARAGE DE L'AVENIR SA
Addition kinds of activities for FLGARAGE DE L'AVENIR SA

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
267200. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
28999948. Waterbehandelende verbindingen | Water treating compounds
33690102. Witte metaalgietstukken (lood, tin, antimoon), behalve sterf | White metal castings (lead, tin, antimony), except die
37289909. R en d door fabrikanten, vliegtuigonderdelen en hulpapparatuur | R and d by manuf., aircraft parts and auxiliary equipment
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij FLGARAGE DE L'AVENIR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGARAGE DE L'AVENIR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGARAGE DE L'AVENIR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGARAGE DE L'AVENIR SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Winkelbediende Kassa (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij graag werken in de verkoop? Lees dan zeker verder, misschien ben jij wel de kandidaat die wij zoeken! Wij zoeken een winkelbediende (m/v) voor een supermarkt in de Druivenstreek. Als winkelbediende zal jij aan de kassa staan. Zowel een voltijdse als deeltijdse tewerkstelling zijn bespreekbaar.

  • Dedicated account medewerker - M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke klant te Brucargo zijn wij op zoek naar een dedicated account medewerker: Aanbod: Een internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden (horizontaal en verticaal). Een voltijdse functie voor een tijdelijke tewerkstelling Een werkweek van maandag tot vrijdag met wisselende shiften tussen 8u en 18u. Een aantrekkelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon-werkverkeer, etc. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van “special zendingen” (zware, breekbare, waardevolle of tijdkritische zendingen) voor grote klanten (+ €250K per jaar). Je staat in voor de facturatie. Je hebt nauwgezet contact met de verschillende klanten (voornamelijk via mail). Je tracht bij vragen en/ of problemen een gepast antwoord te bieden of een oplossing te zoeken.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Medewerker broodjeszaak (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een hippe broodjeszaak gelegen te Geel, zijn wij op zoek naar een parttime medewerker. In deze functie zal je instaan voor het opnemen van bestellen, het bereiden van broodjes, mee helpen met de afwas, afrekenen,... Je zal 15u/week tewerkgesteld worden. Je dient voornamelijk beschikbaar te zijn tijdens de namiddagen. (maandag -zaterdag, uitgezonderd op vrijdag)

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Deinze (deeltijds) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • Klusjesman regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van FLGARAGE DE L'AVENIR SA in sociale netwerken
Look for responds of FLGARAGE DE L'AVENIR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGARAGE DE L'AVENIR SA. Laat een reactie achter voor FLGARAGE DE L'AVENIR SA. FLGARAGE DE L'AVENIR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGARAGE DE L'AVENIR SA. Leave a respond for FLGARAGE DE L'AVENIR SA. FLGARAGE DE L'AVENIR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGARAGE DE L'AVENIR SA op de google maps. Adres en contacten FLGARAGE DE L'AVENIR SA
Location of FLGARAGE DE L'AVENIR SA on the google maps. Address and contacts of FLGARAGE DE L'AVENIR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGARAGE DE L'AVENIR SA FLGARAGE DE L'AVENIR SA: PREISS-DAIMLER REFRACTORIES SA | MAISON SUZANNE | Fri Style | ROGER LEJEUNE | KIND EN GEZIN CEL ADOPTIE

Other related companies as FLGARAGE DE L'AVENIR SA: PREISS-DAIMLER REFRACTORIES SA | MAISON SUZANNE | Fri Style | ROGER LEJEUNE | KIND EN GEZIN CEL ADOPTIE

FLGARAGE DE L'AVENIR SA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGARAGE DE L'AVENIR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03840240478. Het bedrijf FLGARAGE DE L'AVENIR SA bevindt zich op het adres: Grand'Route 111 4610 Renaix - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 737,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vehicles - services. Producten gemaakt in FLGARAGE DE L'AVENIR SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGARAGE DE L'AVENIR SA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGARAGE DE L'AVENIR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGARAGE DE L'AVENIR SA, openstaande posities, locatie van FLGARAGE DE L'AVENIR SA op de kaart.

FLGARAGE DE L'AVENIR SA is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGARAGE DE L'AVENIR SA, company assigned to the tax number BE03840240478. The company FLGARAGE DE L'AVENIR SA is located at the address: Grand'Route 111 4610 Renaix - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 737,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vehicles - services. Products created in FLGARAGE DE L'AVENIR SA were not found.
The main activity of FLGARAGE DE L'AVENIR SA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGARAGE DE L'AVENIR SA is not available. You also can look at reviews of FLGARAGE DE L'AVENIR SA, open positions, location of FLGARAGE DE L'AVENIR SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGARAGE DE L'AVENIR SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGARAGE DE L'AVENIR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGARAGE DE L'AVENIR SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGARAGE DE L'AVENIR SA, employees, financial statistics.