FONDS SECURITE D'EXISTENCE

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • FONDS SECURITE D'EXISTENCE
Private companiesAmusement and Recreation Services • FONDS SECURITE D'EXISTENCE

Contactgegevens FONDS SECURITE D'EXISTENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FONDS SECURITE D'EXISTENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FONDS SECURITE D'EXISTENCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Emile de Laveleye 191; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 340 35 02 (+32-04 340 35 02) 04 340 35 02 (+32-04 340 35 02)

Fax (fax): 04 344 33 97 (+32-04 344 33 97) 04 344 33 97 (+32-04 344 33 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FONDS SECURITE D'EXISTENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FONDS SECURITE D'EXISTENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FONDS SECURITE D'EXISTENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FONDS SECURITE D'EXISTENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FONDS SECURITE D'EXISTENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FONDS SECURITE D'EXISTENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FONDS SECURITE D'EXISTENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FONDS SECURITE D'EXISTENCE
Products information FONDS SECURITE D'EXISTENCE

BTW identificatienummer (tax): BE04079193115
Ondernemingsnummer: 5964172363
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 460,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FONDS SECURITE D'EXISTENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social legislation - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FONDS SECURITE D'EXISTENCE
(Get full report from official database of BE for FONDS SECURITE D'EXISTENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FONDS SECURITE D'EXISTENCE
Addition kinds of activities for FONDS SECURITE D'EXISTENCE

0781. Landschapsadvies en planning | Landscape counseling and planning
5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
616200. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
17999914. Brandweerinstallatie | Fire escape installation
22620303. Teaseling: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Teaseling: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24999901. Applicators, hout | Applicators, wood
25110305. Kindermeubilair: hout | Nursery furniture: wood
73720000. Voorverpakte software | Prepackaged software

Werken bij FONDS SECURITE D'EXISTENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FONDS SECURITE D'EXISTENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FONDS SECURITE D'EXISTENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FONDS SECURITE D'EXISTENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Projectleider m/v (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Je bent dagdagelijks verantwoordelijk voor de organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je staat in voor de begeleiding van en het toezicht op de arbeiders. Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Daarbij leid je de werfvergaderingen en volgt de werfadministratie op alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veilig. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v. rendementen en budgetten is voor jou niet vreemd. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan het management.

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

Zoek naar antwoorden van FONDS SECURITE D'EXISTENCE in sociale netwerken
Look for responds of FONDS SECURITE D'EXISTENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FONDS SECURITE D'EXISTENCE. Laat een reactie achter voor FONDS SECURITE D'EXISTENCE. FONDS SECURITE D'EXISTENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FONDS SECURITE D'EXISTENCE. Leave a respond for FONDS SECURITE D'EXISTENCE. FONDS SECURITE D'EXISTENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FONDS SECURITE D'EXISTENCE op de google maps. Adres en contacten FONDS SECURITE D'EXISTENCE
Location of FONDS SECURITE D'EXISTENCE on the google maps. Address and contacts of FONDS SECURITE D'EXISTENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come FONDS SECURITE D'EXISTENCE FONDS SECURITE D'EXISTENCE: ANZARA BEAUTY CENTER | Arno P | Entelec Control Systems BVBA | O.C.M.W. | DE CLERCQ

Other related companies as FONDS SECURITE D'EXISTENCE: ANZARA BEAUTY CENTER | Arno P | Entelec Control Systems BVBA | O.C.M.W. | DE CLERCQ

FONDS SECURITE D'EXISTENCE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FONDS SECURITE D'EXISTENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04079193115. Het bedrijf FONDS SECURITE D'EXISTENCE bevindt zich op het adres: Boulevard Emile de Laveleye 191; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 460,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social legislation - Consultants. Producten gemaakt in FONDS SECURITE D'EXISTENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FONDS SECURITE D'EXISTENCE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FONDS SECURITE D'EXISTENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FONDS SECURITE D'EXISTENCE, openstaande posities, locatie van FONDS SECURITE D'EXISTENCE op de kaart.

FONDS SECURITE D'EXISTENCE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FONDS SECURITE D'EXISTENCE, company assigned to the tax number BE04079193115. The company FONDS SECURITE D'EXISTENCE is located at the address: Boulevard Emile de Laveleye 191; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 460,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social legislation - Consultants. Products created in FONDS SECURITE D'EXISTENCE were not found.
The main activity of FONDS SECURITE D'EXISTENCE is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FONDS SECURITE D'EXISTENCE is not available. You also can look at reviews of FONDS SECURITE D'EXISTENCE, open positions, location of FONDS SECURITE D'EXISTENCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FONDS SECURITE D'EXISTENCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FONDS SECURITE D'EXISTENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FONDS SECURITE D'EXISTENCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FONDS SECURITE D'EXISTENCE, employees, financial statistics.