FLTEKO SA

Contactgegevens FLTEKO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTEKO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTEKO SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Camusel 32-34 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-12-41-06 32-25-12-41-06

Fax (fax): 32-25-12-42-20 32-25-12-42-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTEKO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTEKO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTEKO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTEKO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTEKO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTEKO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTEKO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTEKO SA
Products information FLTEKO SA

BTW identificatienummer (tax): BE04629058837
Ondernemingsnummer: 3422485351
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLTEKO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Shoes, sports and leisure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTEKO SA
(Get full report from official database of BE for FLTEKO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTEKO SA
Addition kinds of activities for FLTEKO SA

22210904. Leno stoffen, synthetische vezel en zijde | Leno fabrics, manmade fiber and silk
25110208. Krukjes, huishouden: hout | Stools, household: wood
30691501. Bussen, rubber | Bushings, rubber
34520000. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
35320204. Reiniging van machines, mineralen | Cleaning machinery, mineral
39550100. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment

Werken bij FLTEKO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTEKO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTEKO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTEKO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper/verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld als verkoopster in decoratie artikelen, hier komt ook kassawerk bij.

  • Technieker slachthuis - dagwerk (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    o Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. o Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken. o Wij zijn op zoek naar een technieker die bereid is om vroeg op te staan en die graag de handen uit de mouwen steekt. o Kennis of ervaring in de voeding is een pluspunt, maar geen must. Ook schoolverlaters krijgen bij ons altijd een kans om zich te bewijzen, mits ze over een goede ingesteldheid en motivatie beschikken

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in regio Oostkamp 24u/week (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp/Hertsberge/Waardamme. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken, andere huishoudelijke taken en ev. koken. Uren verspreid over meerdere dagen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Handlanger (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het aanbrengen en plaatsen van materialen voor wegenwerken. Bovendien help je de kraanman met geven van aanwijzingen en voer je overblijvende graafwerken uit.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Electrical Engineer (Automatisatie) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Electrical Engineer begeleid je zelfstandig sleutel-op-de-deurprojecten op maat van de klant rond de elektrische kablage (bekabeling) en de integratie van sturingen (PLC-sturingen, Robotsturingen, Scada-applicaties, specifieke beheersystemen enz.). Deze functie omvat o.a. volgende taken: aanvullen of aanmaken van PLC input/output-lijsten, keuze van materialen, ontwerpen van schakelborden, ontwerpen, opvolgen en corrigeren van elektrische schema’s en bordenbouw, bestellen van materialen, programmeren van veiligheidsmodules, ontwerpen van persluchtschema’s, opvolgen van werven en technici en input/output-tests op de werf.

  • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van FLTEKO SA in sociale netwerken
Look for responds of FLTEKO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTEKO SA. Laat een reactie achter voor FLTEKO SA. FLTEKO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTEKO SA. Leave a respond for FLTEKO SA. FLTEKO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTEKO SA op de google maps. Adres en contacten FLTEKO SA
Location of FLTEKO SA on the google maps. Address and contacts of FLTEKO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTEKO SA FLTEKO SA: C.A.T.R.F. | Optima | MARTIN BORRA | DE VOLDER | ROBERT MANY

Other related companies as FLTEKO SA: C.A.T.R.F. | Optima | MARTIN BORRA | DE VOLDER | ROBERT MANY

FLTEKO SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTEKO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04629058837. Het bedrijf FLTEKO SA bevindt zich op het adres: R. Camusel 32-34 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shoes, sports and leisure. Producten gemaakt in FLTEKO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTEKO SA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTEKO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTEKO SA, openstaande posities, locatie van FLTEKO SA op de kaart.

FLTEKO SA is a company, that was registered 1992 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLTEKO SA, company assigned to the tax number BE04629058837. The company FLTEKO SA is located at the address: R. Camusel 32-34 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shoes, sports and leisure. Products created in FLTEKO SA were not found.
The main activity of FLTEKO SA is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTEKO SA is not available. You also can look at reviews of FLTEKO SA, open positions, location of FLTEKO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTEKO SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTEKO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTEKO SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTEKO SA, employees, financial statistics.