FLGARAGE BECKERS NV

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FLGARAGE BECKERS NV
Private companiesDepository Institutions • FLGARAGE BECKERS NV

Contactgegevens FLGARAGE BECKERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGARAGE BECKERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGARAGE BECKERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 18 3621 Lanaken - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-72-29-81 32-89-72-29-81

Fax (fax): 32-89-72-29-89 32-89-72-29-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGARAGE BECKERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGARAGE BECKERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGARAGE BECKERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGARAGE BECKERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGARAGE BECKERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGARAGE BECKERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGARAGE BECKERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGARAGE BECKERS NV
Products information FLGARAGE BECKERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07252319335
Ondernemingsnummer: 7723358154
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLGARAGE BECKERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair shops - vehicles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGARAGE BECKERS NV
(Get full report from official database of BE for FLGARAGE BECKERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGARAGE BECKERS NV
Addition kinds of activities for FLGARAGE BECKERS NV

346904. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
20920202. Fish Sticks | Fish sticks
23290204. Jachtjassen en jassen, mannen | Hunting coats and vests, men's
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
47890102. Vrachtwagen laden en lossen | Freight car loading and unloading
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order
72310202. Cosmetologie school | Cosmetology school

Werken bij FLGARAGE BECKERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGARAGE BECKERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGARAGE BECKERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGARAGE BECKERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLANDERIJN

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob voor komende zomer en/of tijdens het academiejaar in een jong en dynamisch bedrijf binnen een informele werksfeer? Contacteer ons dan snel voor één van onze beschikbare plaatsten voor jobstudenten. In deze functie bel je mensen op die hun factuur niet hebben betaald. Op een professionele en doelgerichte wijze zoek je samen met de debiteur naar een oplossing voor zijn/haar openstaande schulden rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Tweetalige studenten met een flair voor rechten hebben een plus. Maar dit is niet noodzakelijk. Verbaal sterk zijn en logisch denken zijn de voornaamste troeven.

  • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

  • Automecanicien voor personenwagens zeer mooie voorwaarden! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige garage die deel uit maakt van een mooie keten gaan wij op zoek naar dé automecanicien. Hou jij van sleutelen aan wagens? Maak jij graag je handen vuil? Het is voor jou een uitdaging om de mechanische storigen te vinden? We zoeken iemand die zelfstandig kan werken aan auto's. Lees dan snel verder! Taken: Je staat in voor het algemeen onderhoud van de wagens op vlak van mecaniek Je kent perfect het verschil tussen een groot en klein onderhoud Je zal ook instaan voor nazicht keuringen, verversen van de olie, ruitenvloeistof toevoegen, bandenspanning controleren Een distributieriem, een vliegwiel, een versnellingsbak zijn voor jou geen nieuwe zaken je weet ze te herstellen

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Chauffeur CE maritieme container transport (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: TRANSMYL

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor Transport? Kruip dan bij ons achter de stuur! Je rijdt dan met allerbeste vrachtwagens naar de klanten. Als Chauffeur heb je meer taken dan enkel rijden met de vrachtwagen, je bent verantwoordelijk voor het opzetten en afzetten, het laden of lossen van de container op een vriendelijk en veillig manier. Naast deze verantwoordelijkheden zorg je samen met jouw collega's dat alles vlot loopt. Op alle momenten respecteer je de verkeersregels en je bent stipt. Je hebt minimum 2 jaar ervaring en je hebt minstens lager onderwijs gevolgd. Je beschikt over een rijbewijs CE met code 95. Als vrachtwagen chauffeur werk je voornamelijk in de Benelux en in het noorden van Frankrijk. Tijdens je eerste weken kan je rekenen op de nodige begeleiding. Daarnaast bieden wij een tal van loopbaanmogelijkheden.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

Zoek naar antwoorden van FLGARAGE BECKERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGARAGE BECKERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGARAGE BECKERS NV. Laat een reactie achter voor FLGARAGE BECKERS NV. FLGARAGE BECKERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGARAGE BECKERS NV. Leave a respond for FLGARAGE BECKERS NV. FLGARAGE BECKERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGARAGE BECKERS NV op de google maps. Adres en contacten FLGARAGE BECKERS NV
Location of FLGARAGE BECKERS NV on the google maps. Address and contacts of FLGARAGE BECKERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGARAGE BECKERS NV FLGARAGE BECKERS NV: URANIUM STUDIOS | DUFRASNE | BUREAU MAURICE WILLEMS | Dupont Mireille | THEISEN TH.

Other related companies as FLGARAGE BECKERS NV: URANIUM STUDIOS | DUFRASNE | BUREAU MAURICE WILLEMS | Dupont Mireille | THEISEN TH.

FLGARAGE BECKERS NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGARAGE BECKERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07252319335. Het bedrijf FLGARAGE BECKERS NV bevindt zich op het adres: Steenweg 18 3621 Lanaken - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Repair shops - vehicles. Producten gemaakt in FLGARAGE BECKERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGARAGE BECKERS NV is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGARAGE BECKERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGARAGE BECKERS NV, openstaande posities, locatie van FLGARAGE BECKERS NV op de kaart.

FLGARAGE BECKERS NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGARAGE BECKERS NV, company assigned to the tax number BE07252319335. The company FLGARAGE BECKERS NV is located at the address: Steenweg 18 3621 Lanaken - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Repair shops - vehicles. Products created in FLGARAGE BECKERS NV were not found.
The main activity of FLGARAGE BECKERS NV is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGARAGE BECKERS NV is not available. You also can look at reviews of FLGARAGE BECKERS NV, open positions, location of FLGARAGE BECKERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGARAGE BECKERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGARAGE BECKERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGARAGE BECKERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGARAGE BECKERS NV, employees, financial statistics.