Niam Niam Glou Glou

Contactgegevens Niam Niam Glou Glou: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Niam Niam Glou Glou: address, phone, fax, email, website, opening hours

Niam Niam Glou Glou

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Vierge Noire 11; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 27 01 (+32-02 511 27 01) 02 511 27 01 (+32-02 511 27 01)

Fax (fax): +32 (55) 119-65-17 +32 (55) 119-65-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Niam Niam Glou Glou: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Niam Niam Glou Glou"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Niam Niam Glou Glou"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Niam Niam Glou Glou, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Niam Niam Glou Glou. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Niam Niam Glou Glou, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Niam Niam Glou Glou. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Niam Niam Glou Glou
Products information Niam Niam Glou Glou

BTW identificatienummer (tax): BE08426208496
Ondernemingsnummer: 7458038330
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 110,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Niam Niam Glou Glou zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Niam Niam Glou Glou
(Get full report from official database of BE for Niam Niam Glou Glou)

Aanvulling soorten activiteiten voor Niam Niam Glou Glou
Addition kinds of activities for Niam Niam Glou Glou

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
13899915. Pompen van olie- en gasputten | Pumping of oil and gas wells
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
73799901. Diskette duplicatiedienst | Diskette duplicating service
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij Niam Niam Glou Glou: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Niam Niam Glou Glou: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Niam Niam Glou Glou. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Niam Niam Glou Glou. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

  • MONTEUR / SPORADISCH BUITENLANDSE OPDRACHTEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als monteur sta je in voor de mechanische montage van machines in de werkplaats op basis van technische plannen. Je monteert naast mechanische componenten ook aandrijvingen, perslucht onderdelen en gedeeltelijk ook elektrische onderdelen. Je staat mee in voor het proefdraaien en testen van individuele machines of een volledige productielijn. Geregeld verzorg je de installatie en het opstarten van de machines op verplaatsing. Ook telefonische service en depannages of onderhoud behoren tot het takenpakket, voornamelijk in het binnenland, sporadisch in het buitenland.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

Zoek naar antwoorden van Niam Niam Glou Glou in sociale netwerken
Look for responds of Niam Niam Glou Glou in social networks

Lees alle opmerkingen voor Niam Niam Glou Glou. Laat een reactie achter voor Niam Niam Glou Glou. Niam Niam Glou Glou bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Niam Niam Glou Glou. Leave a respond for Niam Niam Glou Glou. Niam Niam Glou Glou on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Niam Niam Glou Glou op de google maps. Adres en contacten Niam Niam Glou Glou
Location of Niam Niam Glou Glou on the google maps. Address and contacts of Niam Niam Glou Glou

Andere gerelateerde bedrijven als come Niam Niam Glou Glou Niam Niam Glou Glou: E D C | R?SIDENCE LAMBERT WATHIEU | ERIC NARTUS | Banki J | ETN M LEMBREGHTS BVBA

Other related companies as Niam Niam Glou Glou: E D C | R?SIDENCE LAMBERT WATHIEU | ERIC NARTUS | Banki J | ETN M LEMBREGHTS BVBA

Niam Niam Glou Glou is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Niam Niam Glou Glou, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08426208496. Het bedrijf Niam Niam Glou Glou bevindt zich op het adres: Rue de la Vierge Noire 11; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 110,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Niam Niam Glou Glou zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Niam Niam Glou Glou is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Niam Niam Glou Glou is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Niam Niam Glou Glou, openstaande posities, locatie van Niam Niam Glou Glou op de kaart.

Niam Niam Glou Glou is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Niam Niam Glou Glou, company assigned to the tax number BE08426208496. The company Niam Niam Glou Glou is located at the address: Rue de la Vierge Noire 11; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 110,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Snack-bars. Products created in Niam Niam Glou Glou were not found.
The main activity of Niam Niam Glou Glou is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Niam Niam Glou Glou is not available. You also can look at reviews of Niam Niam Glou Glou, open positions, location of Niam Niam Glou Glou on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Niam Niam Glou Glou, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Niam Niam Glou Glou, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Niam Niam Glou Glou, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Niam Niam Glou Glou, employees, financial statistics.