Leoni's la Baguette

Contactgegevens Leoni's la Baguette: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leoni's la Baguette: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leoni's la Baguette

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Perron 29; 6200; Ch?telet, België

Telefoon (phone): 071 39 49 03 (+32-071 39 49 03) 071 39 49 03 (+32-071 39 49 03)

Fax (fax): 071 39 49 03 (+32-071 39 49 03) 071 39 49 03 (+32-071 39 49 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leoni's la Baguette: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leoni's la Baguette"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leoni's la Baguette"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leoni's la Baguette, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leoni's la Baguette. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leoni's la Baguette, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leoni's la Baguette. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leoni's la Baguette
Products information Leoni's la Baguette

BTW identificatienummer (tax): BE05740051269
Ondernemingsnummer: 1937408447
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Leoni's la Baguette zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leoni's la Baguette
(Get full report from official database of BE for Leoni's la Baguette)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leoni's la Baguette
Addition kinds of activities for Leoni's la Baguette

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
01719906. Kruisbesboerderij | Gooseberry farm
22629903. Afwerking van zijden breed geweven stof | Silk broadwoven fabric finishing
28440202. mondspoelingen | Mouthwashes
35310600. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
50859902. Kroon en sluitingen, metaal | Crowns and closures, metal
56210101. boutiques | Boutiques
82449903. Hof rapportage school | Court reporting school

Werken bij Leoni's la Baguette: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leoni's la Baguette: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leoni's la Baguette. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leoni's la Baguette. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

  • Metaalarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een metaalarbeider

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Jobstudent redder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: T-INTERIM KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de veiligheid in het zwembad. Je herinnert de mensen aan de regels. Je bent bereidt om verantwoordelijkheid te nemen en in te grijpen wanneer nodig.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • Stagiair-advocaat Civiel Recht (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax & Legal profielen, ondersteund een gerenommeerd advocatenkantoor in haar zoektocht naar een stagiair-advocaat met een eerste ervaring in het civiele recht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur om hiervoor in aanmerking te komen. Het takenpakket van de junior associate die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cli?nteel en verleent advies over geschillen in het civiele recht. Je werkt steeds samen met een meer ervaren advocaat die jou feedback geeft over de geleverde diensten. Deze 'senior' betrekt jou ook zoveel mogelijk bij het dossier. Zo kan je, indien mogelijk, verschillende vergaderingen met de klant meevolgen zodat je perfect op de hoogte bent van de noden en wensen.

Zoek naar antwoorden van Leoni's la Baguette in sociale netwerken
Look for responds of Leoni's la Baguette in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leoni's la Baguette. Laat een reactie achter voor Leoni's la Baguette. Leoni's la Baguette bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leoni's la Baguette. Leave a respond for Leoni's la Baguette. Leoni's la Baguette on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leoni's la Baguette op de google maps. Adres en contacten Leoni's la Baguette
Location of Leoni's la Baguette on the google maps. Address and contacts of Leoni's la Baguette

Andere gerelateerde bedrijven als come Leoni's la Baguette Leoni's la Baguette: TYP-TOP | BERGSPORTVERENIGING PROVINCIE ANTWERPEN | Foliant | GILBERTE WILLEMS | CHRISTIAN SMULDERS

Other related companies as Leoni's la Baguette: TYP-TOP | BERGSPORTVERENIGING PROVINCIE ANTWERPEN | Foliant | GILBERTE WILLEMS | CHRISTIAN SMULDERS

Leoni's la Baguette is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leoni's la Baguette, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05740051269. Het bedrijf Leoni's la Baguette bevindt zich op het adres: Place du Perron 29; 6200; Ch?telet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 376,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Leoni's la Baguette zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leoni's la Baguette is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leoni's la Baguette is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leoni's la Baguette, openstaande posities, locatie van Leoni's la Baguette op de kaart.

Leoni's la Baguette is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leoni's la Baguette, company assigned to the tax number BE05740051269. The company Leoni's la Baguette is located at the address: Place du Perron 29; 6200; Ch?telet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 376,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Snack-bars. Products created in Leoni's la Baguette were not found.
The main activity of Leoni's la Baguette is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Leoni's la Baguette is not available. You also can look at reviews of Leoni's la Baguette, open positions, location of Leoni's la Baguette on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leoni's la Baguette, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leoni's la Baguette, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leoni's la Baguette, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leoni's la Baguette, employees, financial statistics.