Le Soleil Bleu

Contactgegevens Le Soleil Bleu: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Soleil Bleu: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Soleil Bleu

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Adolphe Max 132; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 219 47 06 (+32-02 219 47 06) 02 219 47 06 (+32-02 219 47 06)

Fax (fax): +32 (9) 573-90-52 +32 (9) 573-90-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Soleil Bleu: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Soleil Bleu"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Soleil Bleu"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Soleil Bleu, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Soleil Bleu. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Soleil Bleu, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Soleil Bleu. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Soleil Bleu
Products information Le Soleil Bleu

BTW identificatienummer (tax): BE02162902832
Ondernemingsnummer: 7395416259
Hoofdstad (capital): 717,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Le Soleil Bleu zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Soleil Bleu
(Get full report from official database of BE for Le Soleil Bleu)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Soleil Bleu
Addition kinds of activities for Le Soleil Bleu

20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
24290000. Speciaal product zagerijen, nec | Special product sawmills, nec
26310403. Coated karton | Coated paperboard
28999943. Zout | Salt
33399906. Cobalt-raffinage (primair) | Cobalt refining (primary)
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
36710208. Gas- of dampbuizen | Gas or vapor tubes
59849902. Vloeibaar aardgas, afgeleverd aan klanten | Liquefied petroleum gas, delivered to customers' premises
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij Le Soleil Bleu: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Soleil Bleu: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Soleil Bleu. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Soleil Bleu. Looking for open vacancies in other companies

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Gedreven huishoudhulp regio Alveringem gezocht! (ALVERINGEM)

    Regio: ALVERINGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Alveringem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Student boetiek op woensdag namiddag en zaterdag namiddag (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte student die klanten kan adviseren en kan verderhelpen met de keuze van hun outfit. Je helpt mee in de winkel om alles mooi in orde te houden.

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Le Soleil Bleu in sociale netwerken
Look for responds of Le Soleil Bleu in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Soleil Bleu. Laat een reactie achter voor Le Soleil Bleu. Le Soleil Bleu bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Soleil Bleu. Leave a respond for Le Soleil Bleu. Le Soleil Bleu on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Soleil Bleu op de google maps. Adres en contacten Le Soleil Bleu
Location of Le Soleil Bleu on the google maps. Address and contacts of Le Soleil Bleu

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Soleil Bleu Le Soleil Bleu: POSTOMAT OOSTENDE | Volkshuis Kontich | POLICE F?D?RALE | DAENEN | GAR REMMERIE

Other related companies as Le Soleil Bleu: POSTOMAT OOSTENDE | Volkshuis Kontich | POLICE F?D?RALE | DAENEN | GAR REMMERIE

Le Soleil Bleu is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Soleil Bleu, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02162902832. Het bedrijf Le Soleil Bleu bevindt zich op het adres: Boulevard Adolphe Max 132; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 717,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 371,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Le Soleil Bleu zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Soleil Bleu is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Soleil Bleu is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Soleil Bleu, openstaande posities, locatie van Le Soleil Bleu op de kaart.

Le Soleil Bleu is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Le Soleil Bleu, company assigned to the tax number BE02162902832. The company Le Soleil Bleu is located at the address: Boulevard Adolphe Max 132; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 717,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 371,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Snack-bars. Products created in Le Soleil Bleu were not found.
The main activity of Le Soleil Bleu is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Soleil Bleu is not available. You also can look at reviews of Le Soleil Bleu, open positions, location of Le Soleil Bleu on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Soleil Bleu, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Soleil Bleu, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Soleil Bleu, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Soleil Bleu, employees, financial statistics.