FLNORMACTION BENELUX SPRL

Contactgegevens FLNORMACTION BENELUX SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNORMACTION BENELUX SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNORMACTION BENELUX SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue De Stalle 63, Internal Postal Box 6 1180 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-33-71-21 32-23-33-71-21

Fax (fax): 32-23-33-71-22 32-23-33-71-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNORMACTION BENELUX SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNORMACTION BENELUX SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNORMACTION BENELUX SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNORMACTION BENELUX SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNORMACTION BENELUX SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNORMACTION BENELUX SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNORMACTION BENELUX SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNORMACTION BENELUX SPRL
Products information FLNORMACTION BENELUX SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04317047119
Ondernemingsnummer: 2284301757
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 207,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLNORMACTION BENELUX SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Telecommunications - services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNORMACTION BENELUX SPRL
(Get full report from official database of BE for FLNORMACTION BENELUX SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNORMACTION BENELUX SPRL
Addition kinds of activities for FLNORMACTION BENELUX SPRL

238100. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
244803. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
20320205. Enchiladas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Enchiladas: packaged in cans, jars, etc.
30890305. Downspouts, kunststoffen | Downspouts, plastics
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
35689902. Koorden, as (krachtoverbrenging apparatuur) | Collars, shaft (power transmission equipment)
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction
92239907. Gevangenis, overheid | Prison, government

Werken bij FLNORMACTION BENELUX SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNORMACTION BENELUX SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNORMACTION BENELUX SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNORMACTION BENELUX SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Huishoudhulp in Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom gauw bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Studierelevante bijbaan logistieke sector Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Gebeten door de logistieke sector? Ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan die je cv kan boosten voor latere? Misschien is dit dan welde job die je zoekt! Voor een 35 jaar bestaand expeditiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die kan instaan voor een optimalisatieproject nl dat van wegen en meten. Het project meten en wegen situeert zich binnen het warehouse Doel van deze metingen is dat we correcte informatie hebben om: Klanten op te sporen die niet eerlijk zijn over gewichten/afmetingen van de goederen; De juiste afrekening te doen naar klanten/ongeacht; De trucks correct te beladen met juiste info en correcte CMR's Er moet bepaald worden hoe er gemeten/gewogen dient te worden, maar ook wanneer. Uiteraard VOOR facturatie, VOOR versturen van manifesten. Belangrijk dat proces bekeken wordt en daar beste voorstel voor gezocht wordt, zowel conceptueel als de operationele

  • Jobstudenten voor CKS (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de kerstvakantie zijn we op zoek naar mature jobstudenten voor CKS Nieuwpoort.

  • Business Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Business Developer De rol als Business Developer? Als Business Developer krijg jij de kans om Hapbit® als bedrijf in België in de kijker te zetten. Jouw uitdagingen In België ga jij actief op zoek om onze Managed Services te introduceren en te verkopen. Elke dag werk je aan je klantenportefeuille: je adviseert op strategisch niveau en gaat samenwerkingen op lange termijn aan. Cloudoplossingen, netwerk en security zijn jouw sterkte. Je helpt Hapbit als sterke partner in de markt te zetten en bouwt mee aan onze groei. Je bouwt op zelfstandige wijze een sales pipeline uit en onderhoudt deze met de nodige discipline. Je werkt nauw samen met het presales en service delivery team en weet hen op het juiste moment te betrekken en deel te laten uitmaken van het succes. Jouw talent Je bent gedreven in prospectie en bewerkt je markt als een echte ondernemer. Hierbij bouw je klantenrelaties uit en onderhoud je deze door je in te leven in hun business en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Must haves: Je hebt sterke communicatieve skills en weet de schakelen tussen alle niveaus (bedrijfsleiders, CxO level, IT & business management, …) 2-5 jaar ervaring met trackrecord in een verkoopfunctie Kennis van Managed Services & Cloudoplossingen Een pak gedrevenheid in combinatie met communicatieve skills Je kan meedenken met de klant en zet je 100% in voor hen en voor ons Strategisch inzicht & een natuurlijke feel voor opportuniteiten Heb jij ook dat ambitieuze karakter van Hapbit®? Met onze jarenlange ervaring is Hapbit uitgegroeid tot kwaliteitslabel in IT & Business Technology Services. Je komt terecht in een team dat wordt geleid door een heldere toekomstvisie en waar we steeds tot het uiterste gaan voor onze klanten. We verleggen continu onze grenzen. Heb jij ook die gedrevenheid om samen vooruit te gaan? Solliciteer dan vandaag. Ben jij helemaal klaar om het Hapbit®-team te versterken? Stuur dan je (korte) sollicitatiebrief met CV naar [email protected] en ontdek hoe je samen met ons je stempel op de toekomst van IT kan zetten!

  • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: BAECKENS OPTICS

    Type: Vaste Job

    BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

Zoek naar antwoorden van FLNORMACTION BENELUX SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLNORMACTION BENELUX SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNORMACTION BENELUX SPRL. Laat een reactie achter voor FLNORMACTION BENELUX SPRL. FLNORMACTION BENELUX SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNORMACTION BENELUX SPRL. Leave a respond for FLNORMACTION BENELUX SPRL. FLNORMACTION BENELUX SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNORMACTION BENELUX SPRL op de google maps. Adres en contacten FLNORMACTION BENELUX SPRL
Location of FLNORMACTION BENELUX SPRL on the google maps. Address and contacts of FLNORMACTION BENELUX SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNORMACTION BENELUX SPRL FLNORMACTION BENELUX SPRL: Jodiva BVBA | Descheemaeker F | LE D?BOUCHEUR LOUIS | Quart Repro NV | PIETER RAES

Other related companies as FLNORMACTION BENELUX SPRL: Jodiva BVBA | Descheemaeker F | LE D?BOUCHEUR LOUIS | Quart Repro NV | PIETER RAES

FLNORMACTION BENELUX SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNORMACTION BENELUX SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04317047119. Het bedrijf FLNORMACTION BENELUX SPRL bevindt zich op het adres: Rue De Stalle 63, Internal Postal Box 6 1180 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 207,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Telecommunications - services. Producten gemaakt in FLNORMACTION BENELUX SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNORMACTION BENELUX SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNORMACTION BENELUX SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNORMACTION BENELUX SPRL, openstaande posities, locatie van FLNORMACTION BENELUX SPRL op de kaart.

FLNORMACTION BENELUX SPRL is a company, that was registered 1986 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLNORMACTION BENELUX SPRL, company assigned to the tax number BE04317047119. The company FLNORMACTION BENELUX SPRL is located at the address: Rue De Stalle 63, Internal Postal Box 6 1180 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 207,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Telecommunications - services. Products created in FLNORMACTION BENELUX SPRL were not found.
The main activity of FLNORMACTION BENELUX SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNORMACTION BENELUX SPRL is not available. You also can look at reviews of FLNORMACTION BENELUX SPRL, open positions, location of FLNORMACTION BENELUX SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNORMACTION BENELUX SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNORMACTION BENELUX SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNORMACTION BENELUX SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNORMACTION BENELUX SPRL, employees, financial statistics.