Grand Cerf (Le)

Contactgegevens Grand Cerf (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grand Cerf (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Grand Cerf (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Vennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 343 85 15 (+32-04 343 85 15) 04 343 85 15 (+32-04 343 85 15)

Fax (fax): 04 344 04 78 (+32-04 344 04 78) 04 344 04 78 (+32-04 344 04 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grand Cerf (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grand Cerf (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grand Cerf (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grand Cerf (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grand Cerf (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grand Cerf (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grand Cerf (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grand Cerf (Le)
Products information Grand Cerf (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE06977386474
Ondernemingsnummer: 8994201660
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 490,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Caterers

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grand Cerf (Le)
(Get full report from official database of BE for Grand Cerf (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Grand Cerf (Le)
Addition kinds of activities for Grand Cerf (Le)

6035. Federale spaarinstellingen | Federal savings institutions
502102. Huishoudelijke meubels | Household furniture
35249905. Rollers, gazon | Rollers, lawn
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
38410412. Metabolisme apparaat | Metabolism apparatus
50519902. Bars, metaal | Bars, metal
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
97210402. Internationale zaken, staatsregering | International affairs, state government

Werken bij Grand Cerf (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grand Cerf (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grand Cerf (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grand Cerf (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

  • Monteur vloerverwarming (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bezit een passie voor techniek en geniet van de vrijheid en verantwoordelijkheid die een job in de bouwsector je kan bieden?... dan is deze job je op het lijf geschreven! Jouw takenpakket als monteur bestaat uit: voorbereidende werkzaamheden op de werf plaatsen van ondervloer montage van leidingen en in gebruik stellen van de verwarmingsinstallatie orde en netheid op de werf garanderen

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te De Pinte 28 uren per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren voor een gastgezin wonende te De Pinte. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken,wassen, strijken en u diverse huishoudelijke taken zoals opruimwerk en vensters wassen, zal vervullen. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zal runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt op maandag , dinsdag , donderdag een volle dag en op vrijdag een halve dag. Op woensdag wordt u niet verwacht bij dit gastgezin. U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Ontwerper machines met 3D inzicht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant kijken we uit naar een ontwerper met inzicht binnen 3D-ontwerp. Samen met een team van collega's sta je in voor het mechanisch ontwerp van machines en installaties. Op termijn zal je instaan voor de opvolging van je eigen projecten van A tot Z.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

  • Junior Dossierbeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CONESSENCE

    Type: Werfreserve

    Voor een boekhoudkantoor regio oostende zoeken we een JUNIOR DOSSIERBEHEERDER Taken: Beheer van diverse vennootschappen - inboeken aan - en verkoopfacturen - inboeken bankuittreksels - voorbereiden btw-aangites - voorbereiden afsluitingen - voorbereiden fiscale aangiftes en jaarrekeningen

Zoek naar antwoorden van Grand Cerf (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Grand Cerf (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grand Cerf (Le). Laat een reactie achter voor Grand Cerf (Le). Grand Cerf (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grand Cerf (Le). Leave a respond for Grand Cerf (Le). Grand Cerf (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grand Cerf (Le) op de google maps. Adres en contacten Grand Cerf (Le)
Location of Grand Cerf (Le) on the google maps. Address and contacts of Grand Cerf (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Grand Cerf (Le) Grand Cerf (Le): BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Walckiers Paul | Graphiset Belgium SC | Impact SPRL | ITABC BVBA

Other related companies as Grand Cerf (Le): BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | Walckiers Paul | Graphiset Belgium SC | Impact SPRL | ITABC BVBA

Grand Cerf (Le) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Grand Cerf (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06977386474. Het bedrijf Grand Cerf (Le) bevindt zich op het adres: Rue des Vennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 490,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Snack-bars. Lijst met producten zijn Caterers.
De hoofdactiviteit van Grand Cerf (Le) is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grand Cerf (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grand Cerf (Le), openstaande posities, locatie van Grand Cerf (Le) op de kaart.

Grand Cerf (Le) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Grand Cerf (Le), company assigned to the tax number BE06977386474. The company Grand Cerf (Le) is located at the address: Rue des Vennes 50; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 490,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Snack-bars. List of products are Caterers.
The main activity of Grand Cerf (Le) is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Grand Cerf (Le) is not available. You also can look at reviews of Grand Cerf (Le), open positions, location of Grand Cerf (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grand Cerf (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grand Cerf (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grand Cerf (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grand Cerf (Le), employees, financial statistics.