Fresh & Fruity BVBA

Contactgegevens Fresh & Fruity BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fresh & Fruity BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fresh & Fruity BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kammenstraat 19; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 13 08 (+32-03 231 13 08) 03 231 13 08 (+32-03 231 13 08)

Fax (fax): +32 (2) 330-89-32 +32 (2) 330-89-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fresh & Fruity BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fresh & Fruity BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fresh & Fruity BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fresh & Fruity BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fresh & Fruity BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fresh & Fruity BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fresh & Fruity BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fresh & Fruity BVBA
Products information Fresh & Fruity BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04998748779
Ondernemingsnummer: 6308044433
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Fresh & Fruity BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fresh & Fruity BVBA
(Get full report from official database of BE for Fresh & Fruity BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fresh & Fruity BVBA
Addition kinds of activities for Fresh & Fruity BVBA

354201. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
14790301. Brimstone mijnbouw | Brimstone mining
31310503. Tips, schoen | Tips, shoe
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain
59991702. Opleidingsmateriaal, elektronisch | Training materials, electronic
79991512. Waterslide operatie | Waterslide operation

Werken bij Fresh & Fruity BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fresh & Fruity BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fresh & Fruity BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fresh & Fruity BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATORS WEEKEND (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal intern instaan voor het volledig instellen en bedienen van een productielijn. Je stelt en past parameters aan, je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat alles vlot kan verlopen.

  • Sorteerder planten (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    klaarmaken van de planten in de boomkwekerij

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Roeselare-Ledegem-Izegem (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOPPEM (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Spelhost dinerspellen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Hasselt studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • QC Laborant regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de voedingssector regio Gent Noord zijn we op zoek naar een QC Laborant. Je staat in voor: – consequente en correcte uitvoering van de analyseplannen van de inkomende grondstoffen, intermediaire fracties en finale eindproducten – inspectie van bulk tankwagens en containers voor belading van eindproducten – inspectie van lichters, bulktankwagens en containers met inkomende grondstoffen – algemene, ondersteunende taken

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Fresh & Fruity BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fresh & Fruity BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fresh & Fruity BVBA. Laat een reactie achter voor Fresh & Fruity BVBA. Fresh & Fruity BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fresh & Fruity BVBA. Leave a respond for Fresh & Fruity BVBA. Fresh & Fruity BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fresh & Fruity BVBA op de google maps. Adres en contacten Fresh & Fruity BVBA
Location of Fresh & Fruity BVBA on the google maps. Address and contacts of Fresh & Fruity BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fresh & Fruity BVBA Fresh & Fruity BVBA: JEUNES R?FORMATEURS LIB?RAUX | RONDAY P | AIRCO RADECO | FRANCIS LAFFUT | Van Hoey nv

Other related companies as Fresh & Fruity BVBA: JEUNES R?FORMATEURS LIB?RAUX | RONDAY P | AIRCO RADECO | FRANCIS LAFFUT | Van Hoey nv

Fresh & Fruity BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fresh & Fruity BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04998748779. Het bedrijf Fresh & Fruity BVBA bevindt zich op het adres: Kammenstraat 19; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Fresh & Fruity BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fresh & Fruity BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fresh & Fruity BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fresh & Fruity BVBA, openstaande posities, locatie van Fresh & Fruity BVBA op de kaart.

Fresh & Fruity BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fresh & Fruity BVBA, company assigned to the tax number BE04998748779. The company Fresh & Fruity BVBA is located at the address: Kammenstraat 19; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 124,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Snack-bars. Products created in Fresh & Fruity BVBA were not found.
The main activity of Fresh & Fruity BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fresh & Fruity BVBA is not available. You also can look at reviews of Fresh & Fruity BVBA, open positions, location of Fresh & Fruity BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fresh & Fruity BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fresh & Fruity BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fresh & Fruity BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fresh & Fruity BVBA, employees, financial statistics.