Agha Impex Quartz

Contactgegevens Agha Impex Quartz: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agha Impex Quartz: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agha Impex Quartz

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Square de l'Atomium 308; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 219 39 11 (+32-02 219 39 11) 02 219 39 11 (+32-02 219 39 11)

Fax (fax): +32 (16) 456-66-21 +32 (16) 456-66-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agha Impex Quartz: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agha Impex Quartz"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agha Impex Quartz"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agha Impex Quartz, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agha Impex Quartz. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agha Impex Quartz, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agha Impex Quartz. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agha Impex Quartz
Products information Agha Impex Quartz

BTW identificatienummer (tax): BE07565704345
Ondernemingsnummer: 1617431640
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Agha Impex Quartz zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Smokers' supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agha Impex Quartz
(Get full report from official database of BE for Agha Impex Quartz)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agha Impex Quartz
Addition kinds of activities for Agha Impex Quartz

804905. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
15210104. Herstel van brandschade, eengezinswoningen | Repairing fire damage, single-family houses
28999943. Zout | Salt
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
32210000. Glascontainers | Glass containers
34929902. Elektrohydraulische servokleppen, metaal | Electrohydraulic servo valves, metal
50210204. Banken en banken | Sofas and couches

Werken bij Agha Impex Quartz: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agha Impex Quartz: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agha Impex Quartz. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agha Impex Quartz. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Bandemonteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn we op zoek naar een bandenmonteur M/V Als bandenmonteur sta je in voor de volgende taken: Banden monteren, demonteren en balanceren aan personenwagens Je kan banden uitlijnen  

  • Creatieve Webmarketeer NL/FR voor gekende firma te Anderlecht! (1286467) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een gekende firma te Anderlecht, zijn we momenteel op zoek naar een creatieve Webmarketeer NL/FR! Het betreft een voltijdse functie, 39u/week, met zicht op een vast contract van onbepaalde duur. Als Webmarketeer binnen deze dynamische firma werk je nauw samen met de Marketing & Communicatie Manager en sta je in voor een uitgebreid takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle online communicatie via de verschillende kanalen (website, e-commerce, social media, …); - je staat in voor de ontwikkeling en opvolging van strategieën op gebied van digitale communicatie en commerciële cross-channel acties; - je zorgt voor de opvolging en het beheer van de rapportering van SEA, online wedstrijden, partnerships, e-marketingacties, e.d.; - je bent verantwoordelijk voor de redactie van “e-messages” en website content; - je werkt nauw samen met een externe partner voor de opvolging van nationale en lokale campagnes; - je bent verantwoordelijk voor de webmarketing: analyse van campagnes en resultaten, selecteren van externe leveranciers, beheer e-reputatie, …; - je denkt na over acties, ontwikkelt ze en zorgt voor een toename van het bezoekersverkeer en de verkoop via de verschillende kanalen; - je bent verantwoordelijk voor het beheer van de CRM in het kader van commerciële acties naar specifieke doelgroepen; - je staat in voor het beheer van het e-marketingbudget en zorgt voor de opvolging van de facturatie; - je zorgt voor de opvolging van tendensen en evoluties op het vlak van online communicatiekanalen.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 18 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 18 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: QCLEANERS

    Type: Vaste Job

    U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

  • Recruiter (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Solvus

    Type: Vaste Job

    Zeven uur. Wekker. Opstaan en genieten van een gezond ontbijt voor je op weg gaat naar je Unique-kantoor te AALST en de dag overloopt met je collega's bij een tas koffie. Die wordt druk: in de voormiddag verwelkom jij de nieuwe kandidaten die langskomen. Omdat je de openstaande vacatures goed kent, kan je tijdens die gesprekken vooral focussen op het inschatten en testen van je kandidaten. In je hoofd ben je dan al bezig met de zoektocht naar de perfecte vacature. In de namiddag ga je verder met de matchmaking. Tussendoor bel je ook met klanten om kandidaten aan te prijzen en nieuwe kansen op te snorren. En dan is er ook nog dat leuke nieuws natuurlijk: twee van je kandidaten mailen je dat ze nog even langskomen om hun nieuwe contract te ondertekenen. Met een supergevoel sluit je je pc af. Zo zien wij je functie als consultant: Onze consultants zijn de schakel tussen kandidaten en onze klanten. Dat is een functie met best veel verantwoordelijkheid. Kandidaten zitten immers op hete kolen: zij hopen dat je snel met een leuke en gepaste job op de proppen komt. Intussen wachten klanten op een nieuwe collega. Tussen die twee partijen ben jij de schakel en dat vind je best een prettige rol. Wat zijn je taken als consultant: Je voert gesprekken met kandidaten, test en screent ze, en beoordeelt hun cv. Je vergelijkt kandidaten met vacatures en maakt perfecte matches. Je overtuigt de klant van je match en begeleidt het proces tot aan de ondertekening van het contract. Je belt spontaan klanten op om te vragen of ze nieuwe vacatures voor je hebben, en prijst kandidaten aan bij bedrijven waar we nog niet voor werken. Je gedraagt je als een ondernemer die kansen grijpt, nieuwe mogelijkheden ziet en nastreeft.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van Agha Impex Quartz in sociale netwerken
Look for responds of Agha Impex Quartz in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agha Impex Quartz. Laat een reactie achter voor Agha Impex Quartz. Agha Impex Quartz bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agha Impex Quartz. Leave a respond for Agha Impex Quartz. Agha Impex Quartz on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agha Impex Quartz op de google maps. Adres en contacten Agha Impex Quartz
Location of Agha Impex Quartz on the google maps. Address and contacts of Agha Impex Quartz

Andere gerelateerde bedrijven als come Agha Impex Quartz Agha Impex Quartz: ALE NEUFCHATEAU | HAVELANGE | L. LINGIER | JEAN-PAUL DELPORTE | Dudal & Partners nv

Other related companies as Agha Impex Quartz: ALE NEUFCHATEAU | HAVELANGE | L. LINGIER | JEAN-PAUL DELPORTE | Dudal & Partners nv

Agha Impex Quartz is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Agha Impex Quartz, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07565704345. Het bedrijf Agha Impex Quartz bevindt zich op het adres: Square de l'Atomium 308; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 792,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Smokers' supplies. Producten gemaakt in Agha Impex Quartz zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agha Impex Quartz is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agha Impex Quartz is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agha Impex Quartz, openstaande posities, locatie van Agha Impex Quartz op de kaart.

Agha Impex Quartz is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Agha Impex Quartz, company assigned to the tax number BE07565704345. The company Agha Impex Quartz is located at the address: Square de l'Atomium 308; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 792,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Smokers' supplies. Products created in Agha Impex Quartz were not found.
The main activity of Agha Impex Quartz is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agha Impex Quartz is not available. You also can look at reviews of Agha Impex Quartz, open positions, location of Agha Impex Quartz on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agha Impex Quartz, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agha Impex Quartz, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agha Impex Quartz, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agha Impex Quartz, employees, financial statistics.