FLASEA BROWN BOVERI SA

Contactgegevens FLASEA BROWN BOVERI SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLASEA BROWN BOVERI SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLASEA BROWN BOVERI SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoge Wei 27 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-18-63-11 32-27-18-63-11

Fax (fax): 32-27-18-66-66 32-27-18-66-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLASEA BROWN BOVERI SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLASEA BROWN BOVERI SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLASEA BROWN BOVERI SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLASEA BROWN BOVERI SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLASEA BROWN BOVERI SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLASEA BROWN BOVERI SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLASEA BROWN BOVERI SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLASEA BROWN BOVERI SA
Products information FLASEA BROWN BOVERI SA

BTW identificatienummer (tax): BE04835601806
Ondernemingsnummer: 2908325195
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 391,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLASEA BROWN BOVERI SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Energy and raw materials - services to industry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLASEA BROWN BOVERI SA
(Get full report from official database of BE for FLASEA BROWN BOVERI SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLASEA BROWN BOVERI SA
Addition kinds of activities for FLASEA BROWN BOVERI SA

1479. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
4953. Afvalsystemen | Refuse systems
14990101. Amethist mijnbouw | Amethyst mining
20449906. Hoofd rijst | Head rice
22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
32599902. Kachelvoering, klei | Stove lining, clay
34620300. Auto- en verbrandingsmotoren | Automotive and internal combustion engine forgings
50640202. Radios, motorvoertuig | Radios, motor vehicle

Werken bij FLASEA BROWN BOVERI SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLASEA BROWN BOVERI SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLASEA BROWN BOVERI SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLASEA BROWN BOVERI SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Operator buizenlasstraat (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator van onze Tube Mill ben je verantwoordelijke voor een team van 4 à 5 mensen. Je stelt de machine af en doet de nodige controles alvorens over te gaan op productie modus. Vanaf dan stuur je het team om de maximale kwaliteit en kwantiteit te behalen. Je doet de nodige kwaliteitscontroles en rapporteert de productieresultaten aan de productieverantwoordelijke. Je bent creatief en vaardig genoeg om kleine storingen en problemen zelfstandig op te lossen en brengt de nodige verbeteringen toe om deze machines op een hoger niveau te krijgen. Je zorgt er voor dat je werkomgeving net en op orde blijft zodat de overgang bij ploegwissel vlot kan verlopen. Na een opleidingsperiode van enkele maanden kan je volledig zelfstandig werken.

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Dessel, Retie, Arendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Vaste Job

    Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van FLASEA BROWN BOVERI SA in sociale netwerken
Look for responds of FLASEA BROWN BOVERI SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLASEA BROWN BOVERI SA. Laat een reactie achter voor FLASEA BROWN BOVERI SA. FLASEA BROWN BOVERI SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLASEA BROWN BOVERI SA. Leave a respond for FLASEA BROWN BOVERI SA. FLASEA BROWN BOVERI SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLASEA BROWN BOVERI SA op de google maps. Adres en contacten FLASEA BROWN BOVERI SA
Location of FLASEA BROWN BOVERI SA on the google maps. Address and contacts of FLASEA BROWN BOVERI SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLASEA BROWN BOVERI SA FLASEA BROWN BOVERI SA: KERVOK | Tuinen Staes B.V.B.A. | B.C. LA RAQUETTE FOLLE | Diframar BVBA | Van de Putte J

Other related companies as FLASEA BROWN BOVERI SA: KERVOK | Tuinen Staes B.V.B.A. | B.C. LA RAQUETTE FOLLE | Diframar BVBA | Van de Putte J

FLASEA BROWN BOVERI SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLASEA BROWN BOVERI SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04835601806. Het bedrijf FLASEA BROWN BOVERI SA bevindt zich op het adres: Hoge Wei 27 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 391,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Energy and raw materials - services to industry. Producten gemaakt in FLASEA BROWN BOVERI SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLASEA BROWN BOVERI SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLASEA BROWN BOVERI SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLASEA BROWN BOVERI SA, openstaande posities, locatie van FLASEA BROWN BOVERI SA op de kaart.

FLASEA BROWN BOVERI SA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLASEA BROWN BOVERI SA, company assigned to the tax number BE04835601806. The company FLASEA BROWN BOVERI SA is located at the address: Hoge Wei 27 1930 Zaventem (Brucargo) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 391,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Energy and raw materials - services to industry. Products created in FLASEA BROWN BOVERI SA were not found.
The main activity of FLASEA BROWN BOVERI SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLASEA BROWN BOVERI SA is not available. You also can look at reviews of FLASEA BROWN BOVERI SA, open positions, location of FLASEA BROWN BOVERI SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLASEA BROWN BOVERI SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLASEA BROWN BOVERI SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLASEA BROWN BOVERI SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLASEA BROWN BOVERI SA, employees, financial statistics.