FLFRESH SPEGELAERE NV

Contactgegevens FLFRESH SPEGELAERE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFRESH SPEGELAERE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFRESH SPEGELAERE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marktstr. 41 8460 Oudenburg - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-26-68-53 32-59-26-68-53

Fax (fax): 32-59-56-30-40 32-59-56-30-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFRESH SPEGELAERE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFRESH SPEGELAERE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFRESH SPEGELAERE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFRESH SPEGELAERE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFRESH SPEGELAERE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFRESH SPEGELAERE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFRESH SPEGELAERE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFRESH SPEGELAERE NV
Products information FLFRESH SPEGELAERE NV

BTW identificatienummer (tax): BE02193939208
Ondernemingsnummer: 5678527832
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 512,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLFRESH SPEGELAERE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Supermarkets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFRESH SPEGELAERE NV
(Get full report from official database of BE for FLFRESH SPEGELAERE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFRESH SPEGELAERE NV
Addition kinds of activities for FLFRESH SPEGELAERE NV

01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
25990205. Restaurant meubels, hout of metaal | Restaurant furniture, wood or metal
27820301. Bibliotheekbinders, looseleaf | Library binders, looseleaf
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
35320100. Boren, bits en dergelijke apparatuur | Drills, bits, and similar equipment

Werken bij FLFRESH SPEGELAERE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFRESH SPEGELAERE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFRESH SPEGELAERE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFRESH SPEGELAERE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

  • OPERATOR 2 ploegen (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma te Dottignies gaan wij op zoek naar een operator 2 ploegen. je staat in voor het instellen en bedienen van de machine je zorgt voor een goede kwaliteit van het product en detecteert fouten.

  • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Herzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Dakwerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Dakwerken de Hoon

    Type: Vaste Job

    Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Reclame bedeler in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van FLFRESH SPEGELAERE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFRESH SPEGELAERE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFRESH SPEGELAERE NV. Laat een reactie achter voor FLFRESH SPEGELAERE NV. FLFRESH SPEGELAERE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFRESH SPEGELAERE NV. Leave a respond for FLFRESH SPEGELAERE NV. FLFRESH SPEGELAERE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFRESH SPEGELAERE NV op de google maps. Adres en contacten FLFRESH SPEGELAERE NV
Location of FLFRESH SPEGELAERE NV on the google maps. Address and contacts of FLFRESH SPEGELAERE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFRESH SPEGELAERE NV FLFRESH SPEGELAERE NV: IPPA | MAR- RENOV | NICOLI FILS | NOEL KINO | BUREAU SIMILON

Other related companies as FLFRESH SPEGELAERE NV: IPPA | MAR- RENOV | NICOLI FILS | NOEL KINO | BUREAU SIMILON

FLFRESH SPEGELAERE NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFRESH SPEGELAERE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02193939208. Het bedrijf FLFRESH SPEGELAERE NV bevindt zich op het adres: Marktstr. 41 8460 Oudenburg - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 512,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Supermarkets. Producten gemaakt in FLFRESH SPEGELAERE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFRESH SPEGELAERE NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFRESH SPEGELAERE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFRESH SPEGELAERE NV, openstaande posities, locatie van FLFRESH SPEGELAERE NV op de kaart.

FLFRESH SPEGELAERE NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFRESH SPEGELAERE NV, company assigned to the tax number BE02193939208. The company FLFRESH SPEGELAERE NV is located at the address: Marktstr. 41 8460 Oudenburg - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 512,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Supermarkets. Products created in FLFRESH SPEGELAERE NV were not found.
The main activity of FLFRESH SPEGELAERE NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFRESH SPEGELAERE NV is not available. You also can look at reviews of FLFRESH SPEGELAERE NV, open positions, location of FLFRESH SPEGELAERE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFRESH SPEGELAERE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFRESH SPEGELAERE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFRESH SPEGELAERE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFRESH SPEGELAERE NV, employees, financial statistics.