Van Cauwenbergh

Contactgegevens Van Cauwenbergh: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Cauwenbergh: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Cauwenbergh

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Claes 51-53; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 537 73 41 (+32-02 537 73 41) 02 537 73 41 (+32-02 537 73 41)

Fax (fax): 02 537 73 41 (+32-02 537 73 41) 02 537 73 41 (+32-02 537 73 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Cauwenbergh: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Cauwenbergh"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Cauwenbergh"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Cauwenbergh, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Cauwenbergh. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Cauwenbergh, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Cauwenbergh. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Cauwenbergh
Products information Van Cauwenbergh

BTW identificatienummer (tax): BE03862487792
Ondernemingsnummer: 6084747314
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Slate roofing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Cauwenbergh
(Get full report from official database of BE for Van Cauwenbergh)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Cauwenbergh
Addition kinds of activities for Van Cauwenbergh

229904. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
22989901. Wire touwcentra | Wire rope centers
51370300. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
52110505. Stenen | Paving stones
92210402. Politiebescherming, staatsregering | Police protection, state government

Werken bij Van Cauwenbergh: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Cauwenbergh: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Cauwenbergh. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Cauwenbergh. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektro-mechanieker/technieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RENEWI EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie als technieker? Dan is dit de ideale job voor u. Voor Renewi Belgium - actief in bouw en sloopafval zoeken wij voor onmiddellijke opstart een technieker. Je hebt ervaring in het aanpakken en structureel oplossen van technische storingen in een produktie-omgeving Je zoekt actief naar grondoorzaken en naar definitieve en/of preventieve oplossingen van technische problemen Je staat in voor de technische ondersteuning van het productieproces en maakt aanbevelingen om de werking van de productieafdeling te verbeteren Je bent mee verantwoordelijk voor de optimalisatie van de productie-installatie op het gebied van productieoutput, kwaliteit en technische betrouwbaarheid Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische en elektrische installaties Je analyseert elektrische en mechanische storingen aan de productiemachines en je lost het probleem zo snel mogelijk op Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud om productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Je doet inspectierondes en je gaat op zoek naar mechanische fouten Indien nodig ondersteun je de operatoren in hun werkzaamheden

  • Technisch operator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Technisch operator gezocht 2 ploegen regio Tessenderlo. Als operator sta je in voor het technisch opvolgen van de machines, de bediening van machines, kwaliteitscontroles en je voert referentiewissels uit. Je werkt in een 2 ploegestelsel.

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • Dringende Huishoudhulp regio Galmaarden, Herne (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u deel uitmaken van een jong en dynamisch team, waar iedere prestatie naar waarde word geschat. Een dienstenchequebedrijf waar u niet word behandeld als één van de zovelen. Wij zijn een familiaal bedrijf die gedreven is en graag wil bewijzen dat het ook anders kan. Wij staan steeds open voor dialoog en persoonlijke aanpak en respect voor werknemers en klanten, dragen wij hoog in het vaandel. Bent u iemand die graag aan de slag wil als huishoudhulp en is werken in eigen streek belangrijk voor jou, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bepaal zelf welke dagen je wil werken en hoeveel uren. Alles is bespreekbaar. Correcte en stipte verloningen zijn één van onze hoofddoelen. Een voltijdse of deeltijdse job, alles kan besproken worden. Maak je graag mee het verschil? Stuur dan je cv naar [email protected] of geef gewoon een belletje naar 0486/506559. Graag tot binnenkort en wie weet verwelkomen we je weldra in ons team.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Van Cauwenbergh in sociale netwerken
Look for responds of Van Cauwenbergh in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Cauwenbergh. Laat een reactie achter voor Van Cauwenbergh. Van Cauwenbergh bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Cauwenbergh. Leave a respond for Van Cauwenbergh. Van Cauwenbergh on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Cauwenbergh op de google maps. Adres en contacten Van Cauwenbergh
Location of Van Cauwenbergh on the google maps. Address and contacts of Van Cauwenbergh

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Cauwenbergh Van Cauwenbergh: ERWIN DESTUYVER | OYA LEDER WORLD | CHARLES LEYSEN | Black Jacket's | FRITUUR BUIKSKE VOL

Other related companies as Van Cauwenbergh: ERWIN DESTUYVER | OYA LEDER WORLD | CHARLES LEYSEN | Black Jacket's | FRITUUR BUIKSKE VOL

Van Cauwenbergh is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Cauwenbergh, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03862487792. Het bedrijf Van Cauwenbergh bevindt zich op het adres: Rue Joseph Claes 51-53; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 264,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Slate roofing. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van Van Cauwenbergh is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Cauwenbergh is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Cauwenbergh, openstaande posities, locatie van Van Cauwenbergh op de kaart.

Van Cauwenbergh is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Cauwenbergh, company assigned to the tax number BE03862487792. The company Van Cauwenbergh is located at the address: Rue Joseph Claes 51-53; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 264,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Slate roofing. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of Van Cauwenbergh is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Cauwenbergh is not available. You also can look at reviews of Van Cauwenbergh, open positions, location of Van Cauwenbergh on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Cauwenbergh, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Cauwenbergh, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Cauwenbergh, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Cauwenbergh, employees, financial statistics.