ARDENIA

Contactgegevens ARDENIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARDENIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARDENIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOOLSTRAAT 2; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37710289 (+32-37710289) 37710289 (+32-37710289)

Fax (fax): +32 (69) 998-74-23 +32 (69) 998-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARDENIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARDENIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARDENIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARDENIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARDENIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARDENIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARDENIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARDENIA
Products information ARDENIA

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ARDENIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers; Zuivelproducten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARDENIA
(Get full report from official database of BE for ARDENIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARDENIA
Addition kinds of activities for ARDENIA

4729. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
594599. Hobby-, speelgoed- en speelwinkels, nec | Hobby, toy, and game shops, nec
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
32920102. Doek, asbest | Cloth, asbestos
34290404. Tackel blokken, metaal | Tackle blocks, metal
80499903. Biofeedback therapeut | Biofeedback therapist

Werken bij ARDENIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARDENIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARDENIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARDENIA. Looking for open vacancies in other companies

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Productiemedewerkers (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het instellen van de verzamelhechter naargelang het werk en bijstellen waar nodig, - Tijdens de productie het bedienen van de machine met het oog op een onberispelijke kwaliteit en productiviteit, - Paletten binnenwerk en covers bijzetten en afgewerkte producten wegbrengen, - Afgewerkte, geniete brochures op kwaliteit controleren, - Het motiveren van de medewerkers aan de machine en bijsturen waar nodig.

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Afwerker Industriebouw (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Tessenderlo zijn wij opzoek naar gemotiveerde afwerkers die graag aan de slag gaan in de industriebouw. Je werkt steeds samen met een ploegbaas op industriële projecten. Samen werk je industriële gebouwen volledig af en sta je in voor het herstellen van de prefab betonelementen, je voert kleine metselwerken uit,...Je springt polyvalent in waar nodig. Heb jij zijn om als afwerker aan de slag te gaan op verschillende werven? Laat ons dan zeker iets weten of solliciteer via onderstaande gegevens

  • Chapper (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren chapper

  • Logistiek medewerker (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze nationale klant zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker ter ondersteuning van hun logistiek centrum te Leuven. Je werkt actief mee aan de dagelijkse organisatie en continue optimalisatie van de goederenstromen. Jouw takenpakket bestaat uit: - actief meedenken en analyseren van mogelijke verbeterprocessen en zelfstandig voorstellen uitwerken; - actief meewerken aan de implementatie van diverse projecten ter verbetering van de goederenstroom en de transportplanning; - bijkomende administratieve taken, zoals het opmaken en afleveren van documenten, registratie in het logistiek managementsysteem; - klant- en leveranciersinformatie up to date houden, zoals de contracten met transporteurs onderhouden en de klachtenbehandeling

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) Meulebeke (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Installateur sanitair provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van ARDENIA in sociale netwerken
Look for responds of ARDENIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARDENIA. Laat een reactie achter voor ARDENIA. ARDENIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARDENIA. Leave a respond for ARDENIA. ARDENIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARDENIA op de google maps. Adres en contacten ARDENIA
Location of ARDENIA on the google maps. Address and contacts of ARDENIA

Andere gerelateerde bedrijven als come ARDENIA ARDENIA: DE RUYSSCHER | Vergeet-Mij-Nietje ('t) | M. MEROLA | N. RAHIR | L. BUYSSE

Other related companies as ARDENIA: DE RUYSSCHER | Vergeet-Mij-Nietje ('t) | M. MEROLA | N. RAHIR | L. BUYSSE

ARDENIA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARDENIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf ARDENIA bevindt zich op het adres: SCHOOLSTRAAT 2; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers; Zuivelproducten. Producten gemaakt in ARDENIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARDENIA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARDENIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARDENIA, openstaande posities, locatie van ARDENIA op de kaart.

ARDENIA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARDENIA, company assigned to the tax number BE04107482910. The company ARDENIA is located at the address: SCHOOLSTRAAT 2; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers; Zuivelproducten. Products created in ARDENIA were not found.
The main activity of ARDENIA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARDENIA is not available. You also can look at reviews of ARDENIA, open positions, location of ARDENIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARDENIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARDENIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARDENIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARDENIA, employees, financial statistics.