FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV
Private companiesMotor Freight Transportation • FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV

Contactgegevens FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Kleetln. 4 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-16-77-11 32-27-16-77-11

Fax (fax): 32-27-25-83-00 32-27-25-83-00

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV
Products information FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV

BTW identificatienummer (tax): BE07274291992
Ondernemingsnummer: 8817596435
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Standard gauges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV
(Get full report from official database of BE for FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV
Addition kinds of activities for FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV

177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
39490510. Duiven, klei (doelen) | Pigeons, clay (targets)
47259900. Touroperators, nec | Tour operators, nec
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies
51729903. Kerosine | Kerosene

Werken bij FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Moorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Freelance docent 'medisch secretariaat' campus Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENOVA-TECH

    Type: Zelfstandige activiteit

    onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

  • Poetsmedewerker flexi of gepensioneerde m/v (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een flexibele deeltijdse poetsmederker voor onze klant gelegen te Borgloon. Je staat in voor de schoonmaak van de feestzaal. Je werkt in een leuke zaak en kan rekenen op zeer aangename en enthousiaste collega's. Als flexijobbers zijn gepensioneerde ook van harte welkom! werknemers die al minstens 4/5 werken voor een of meerdere andere werkgevers dan de flexi-jobwerkgever. Concreet moeten ze in het derde kwartaal dat aan het werk in de flexi-job voorafgaat, minstens 4/5 voor die werkgever(s) hebben gewerkt. Zelfstandigen komen niet in aanmerking voor een flexi-job. Uren en dagen zijn overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV. Laat een reactie achter voor FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV. FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV. Leave a respond for FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV. FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV op de google maps. Adres en contacten FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV
Location of FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV on the google maps. Address and contacts of FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV: 'T KLOEFKEN | Norbert Maes B.V.B.A. | CONTAINERPARK BEERSEL | Uniac | TER WEERDE

Other related companies as FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV: 'T KLOEFKEN | Norbert Maes B.V.B.A. | CONTAINERPARK BEERSEL | Uniac | TER WEERDE

FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07274291992. Het bedrijf FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV bevindt zich op het adres: De Kleetln. 4 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 582,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Standard gauges. Producten gemaakt in FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, openstaande posities, locatie van FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV op de kaart.

FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, company assigned to the tax number BE07274291992. The company FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV is located at the address: De Kleetln. 4 1831 Machelen (Bt.) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 582,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Standard gauges. Products created in FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV were not found.
The main activity of FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV is not available. You also can look at reviews of FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, open positions, location of FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEMERSON PROCESS MANAGEMENT NV, employees, financial statistics.