VANDEPERRE

Contactgegevens VANDEPERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDEPERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDEPERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VELVEKEN 65; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14580850 (+32-14580850) 14580850 (+32-14580850)

Fax (fax): +32 (61) 320-40-35 +32 (61) 320-40-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDEPERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDEPERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDEPERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDEPERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDEPERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDEPERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDEPERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDEPERRE
Products information VANDEPERRE

BTW identificatienummer (tax): BE07768127441
Ondernemingsnummer: 4835601806
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in VANDEPERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDEPERRE
(Get full report from official database of BE for VANDEPERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDEPERRE
Addition kinds of activities for VANDEPERRE

364500. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
399907. Kunstbomen en bloemen | Artificial trees and flowers
12419903. Afvoeren of pompen van antracietmijnen | Draining or pumping of anthracite mines
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
73599905. Verhuur van propaan apparatuur | Propane equipment rental
73891200. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services

Werken bij VANDEPERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDEPERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDEPERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDEPERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Chauffeur C/Ce Roeselare Dagritten (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een fruithandel in Roeselare zijn we op zoek naar een Chauffeur CE die dagelijks richting Frankrijk/Rijsel wil rijden. Een chauffeur C die bereid is om zijn CE te behalen komt zeker ook in aanmerking.

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Ramsel (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Staden. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Teamleader Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterke groei gekend de laatste 3 jaar Modern, ruim kantoor Goeie work-life balance Voor deze functie zoeken we iemand die gebeten is door het technische aspect van Beleggingen. Jouw takenpakket omvat: Jij bent de expert die een grote affiniteit heeft met beleggingen, maar ook beschikt over technische vaardigheden Je bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Adviseurs Beleggingen verspreid over de 5 kantoren. Je fungeert dan ook als sparringpartner en draagt proactief ideeën aan om de processen te optimaliseren. Je beantwoordt alle complexe technische vragen.

  • Chauffeur C Haakarm /afzetcontainers (optie ADR) (VAC175) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Wil jij het nieuwe gezicht zijn van onze klant om hun firma te vertegenwoordigen bij hun klanten? Voor hun vestiging in Antwerpen zoeken wij een chauffeur met een rijbewijs C. ADR is een pluspunt. Je rijdt met een haakwagen met voor het plaatsen en ophalen van afzetcontainers (eventueel met gevaarlijk afval). Je rijdt in de regio en over heel België.

  • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

  • Inpakker - Productie Drukkerij (M/V) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Spreekt deze vacature jou aan, stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van VANDEPERRE in sociale netwerken
Look for responds of VANDEPERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDEPERRE. Laat een reactie achter voor VANDEPERRE. VANDEPERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDEPERRE. Leave a respond for VANDEPERRE. VANDEPERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDEPERRE op de google maps. Adres en contacten VANDEPERRE
Location of VANDEPERRE on the google maps. Address and contacts of VANDEPERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDEPERRE VANDEPERRE: JOSEPH PIETTE | GERARD DEVILERS | SALLE GERLACHE | TUYTELAERS | PIERRE NEUPREZ

Other related companies as VANDEPERRE: JOSEPH PIETTE | GERARD DEVILERS | SALLE GERLACHE | TUYTELAERS | PIERRE NEUPREZ

VANDEPERRE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDEPERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07768127441. Het bedrijf VANDEPERRE bevindt zich op het adres: VELVEKEN 65; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in VANDEPERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDEPERRE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDEPERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDEPERRE, openstaande posities, locatie van VANDEPERRE op de kaart.

VANDEPERRE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDEPERRE, company assigned to the tax number BE07768127441. The company VANDEPERRE is located at the address: VELVEKEN 65; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in VANDEPERRE were not found.
The main activity of VANDEPERRE is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDEPERRE is not available. You also can look at reviews of VANDEPERRE, open positions, location of VANDEPERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDEPERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDEPERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDEPERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDEPERRE, employees, financial statistics.