STEFAAN GYKIERE

Contactgegevens STEFAAN GYKIERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN GYKIERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN GYKIERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): IEPERSTRAAT 79; 8560; WEVELGEM, België

Telefoon (phone): 56419436 (+32-56419436) 56419436 (+32-56419436)

Fax (fax): +32 (64) 765-24-32 +32 (64) 765-24-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN GYKIERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN GYKIERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN GYKIERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN GYKIERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN GYKIERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN GYKIERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN GYKIERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN GYKIERE
Products information STEFAAN GYKIERE

BTW identificatienummer (tax): BE06417907714
Ondernemingsnummer: 8244659423
Hoofdstad (capital): 798,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in STEFAAN GYKIERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN GYKIERE
(Get full report from official database of BE for STEFAAN GYKIERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN GYKIERE
Addition kinds of activities for STEFAAN GYKIERE

13219901. Butaan (natuurlijke) productie | Butane (natural) production
20460301. Maïs suiker | Corn sugar
22990211. Geperste wolvel | Pressed wool felts
44999901. Boothouses, commercieel | Boathouses, commercial
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture

Werken bij STEFAAN GYKIERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN GYKIERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN GYKIERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN GYKIERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten, gelegen in regio Turnhout, zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs. We hebben mogelijkheden in dagdienst of in ploegen.

  • medewerker verkoop (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gelegen te Wondelgem, zijn wij op zoek naar een medewerker verkoop. Je komt terecht in een keurslagerij waar je vooraan in de winkel verantwoordelijk bent voor bediening en afrekening van klanten.

  • Ervaren Contact Center Agent - outbound (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een sales medewerker voor de B2C verkoop. Je zal instaan voor outbound activiteiten waarbij je de klant of potentiële klant overtuigt van de producten. Je hebt daarbij een neus voor sales en upsell/cross-sell opportuniteiten. Maar ook klanten die niet overgestapt zijn, contacteer je om hen te overtuigen van de producten en diensten van jouw klant. Om hierin te slagen heb je een sterke commerciele en resultaatsgerichte ingesteldheid.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Machinesteller M/V (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Puurs, actief in de sector van bedrijfsingebonden documenten, zijn wij op zoek naar een machinesteller M/V. Functie: Je doet omstellingen van specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Huishoudhulpen (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: HOUSE-CARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, wassen, strijken bij particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - Magazijnier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een STUDENT - magazijnier (m/v): Je laadt en lost vrachtwagens Je verricht fysiek werk Je houdt het magazijn proper

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

Zoek naar antwoorden van STEFAAN GYKIERE in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN GYKIERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN GYKIERE. Laat een reactie achter voor STEFAAN GYKIERE. STEFAAN GYKIERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN GYKIERE. Leave a respond for STEFAAN GYKIERE. STEFAAN GYKIERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN GYKIERE op de google maps. Adres en contacten STEFAAN GYKIERE
Location of STEFAAN GYKIERE on the google maps. Address and contacts of STEFAAN GYKIERE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN GYKIERE STEFAAN GYKIERE: BBL | LEATHER CORNER | JEAN-LOUIS GOVART/J.L. GOVART | MAISON NATURA | PHARMACOZ

Other related companies as STEFAAN GYKIERE: BBL | LEATHER CORNER | JEAN-LOUIS GOVART/J.L. GOVART | MAISON NATURA | PHARMACOZ

STEFAAN GYKIERE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN GYKIERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06417907714. Het bedrijf STEFAAN GYKIERE bevindt zich op het adres: IEPERSTRAAT 79; 8560; WEVELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 798,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 375,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in STEFAAN GYKIERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN GYKIERE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN GYKIERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN GYKIERE, openstaande posities, locatie van STEFAAN GYKIERE op de kaart.

STEFAAN GYKIERE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN GYKIERE, company assigned to the tax number BE06417907714. The company STEFAAN GYKIERE is located at the address: IEPERSTRAAT 79; 8560; WEVELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 798,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 375,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in STEFAAN GYKIERE were not found.
The main activity of STEFAAN GYKIERE is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN GYKIERE is not available. You also can look at reviews of STEFAAN GYKIERE, open positions, location of STEFAAN GYKIERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN GYKIERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN GYKIERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN GYKIERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN GYKIERE, employees, financial statistics.