STEFAAN DECLERCQ

Contactgegevens STEFAAN DECLERCQ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEFAAN DECLERCQ: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEFAAN DECLERCQ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONPLEIN 38; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36458776 (+32-36458776) 36458776 (+32-36458776)

Fax (fax): +32 (61) 681-39-27 +32 (61) 681-39-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEFAAN DECLERCQ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEFAAN DECLERCQ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEFAAN DECLERCQ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEFAAN DECLERCQ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEFAAN DECLERCQ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEFAAN DECLERCQ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEFAAN DECLERCQ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEFAAN DECLERCQ
Products information STEFAAN DECLERCQ

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in STEFAAN DECLERCQ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEFAAN DECLERCQ
(Get full report from official database of BE for STEFAAN DECLERCQ)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEFAAN DECLERCQ
Addition kinds of activities for STEFAAN DECLERCQ

503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
20790104. Mout margarine | Nut margarine
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
30690502. Zolen, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Soles, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
55419902. Marine service station | Marine service station
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing

Werken bij STEFAAN DECLERCQ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEFAAN DECLERCQ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEFAAN DECLERCQ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEFAAN DECLERCQ. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulplaborant Dispatching - Tijdelijk (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Administratief aanmaken/verwerken van massadossiers en massamonsters in LIMS • Ontvangen en stockeren van monsters • Voorbereidende analytische taken • Gebruik en onderhoud van apparatuur

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Destelbergen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Jobstudent verkoop secretariaat - periode kerstvakantie (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM OFFICE

    Type: Studentenjob

    Je gaat aan het werk ter ondersteuning van het verkoop secretariaat. Dit doe je door het beantwoorden van telefoons, mails en het verdelen van de post. Daarnaast sta je in voor algemene administratieve taken en inputwerk.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Overpelt - Hamont-Achel - Lommel) (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van STEFAAN DECLERCQ in sociale netwerken
Look for responds of STEFAAN DECLERCQ in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEFAAN DECLERCQ. Laat een reactie achter voor STEFAAN DECLERCQ. STEFAAN DECLERCQ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEFAAN DECLERCQ. Leave a respond for STEFAAN DECLERCQ. STEFAAN DECLERCQ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEFAAN DECLERCQ op de google maps. Adres en contacten STEFAAN DECLERCQ
Location of STEFAAN DECLERCQ on the google maps. Address and contacts of STEFAAN DECLERCQ

Andere gerelateerde bedrijven als come STEFAAN DECLERCQ STEFAAN DECLERCQ: Compère O | DE KEGEL | FACCINCANI FRANCIS | Petit Michel SPRL | IMMO MORTSEL

Other related companies as STEFAAN DECLERCQ: Compère O | DE KEGEL | FACCINCANI FRANCIS | Petit Michel SPRL | IMMO MORTSEL

STEFAAN DECLERCQ is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEFAAN DECLERCQ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf STEFAAN DECLERCQ bevindt zich op het adres: KROONPLEIN 38; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in STEFAAN DECLERCQ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEFAAN DECLERCQ is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEFAAN DECLERCQ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEFAAN DECLERCQ, openstaande posities, locatie van STEFAAN DECLERCQ op de kaart.

STEFAAN DECLERCQ is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEFAAN DECLERCQ, company assigned to the tax number BE04622467041. The company STEFAAN DECLERCQ is located at the address: KROONPLEIN 38; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in STEFAAN DECLERCQ were not found.
The main activity of STEFAAN DECLERCQ is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of STEFAAN DECLERCQ is not available. You also can look at reviews of STEFAAN DECLERCQ, open positions, location of STEFAAN DECLERCQ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEFAAN DECLERCQ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEFAAN DECLERCQ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEFAAN DECLERCQ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEFAAN DECLERCQ, employees, financial statistics.