FLQUALITY SYSTEMS SA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • FLQUALITY SYSTEMS SA
Private companiesFurniture and Fixtures • FLQUALITY SYSTEMS SA

Contactgegevens FLQUALITY SYSTEMS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLQUALITY SYSTEMS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLQUALITY SYSTEMS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Waremme 128 4530 Villers-Le-Bouillet - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-20-68-81 32-15-20-68-81

Fax (fax): 32-42-59-59-49 32-42-59-59-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLQUALITY SYSTEMS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLQUALITY SYSTEMS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLQUALITY SYSTEMS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLQUALITY SYSTEMS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLQUALITY SYSTEMS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLQUALITY SYSTEMS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLQUALITY SYSTEMS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLQUALITY SYSTEMS SA
Products information FLQUALITY SYSTEMS SA

BTW identificatienummer (tax): BE09483642578
Ondernemingsnummer: 9493255615
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLQUALITY SYSTEMS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Office machines and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLQUALITY SYSTEMS SA
(Get full report from official database of BE for FLQUALITY SYSTEMS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLQUALITY SYSTEMS SA
Addition kinds of activities for FLQUALITY SYSTEMS SA

4119. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
22990205. Isolerende velden | Insulating felts
39159901. Diamantpunten voor phonograph naalden | Diamond points for phonograph needles
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
73890902. Controleer de validatie service | Check validation service

Werken bij FLQUALITY SYSTEMS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLQUALITY SYSTEMS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLQUALITY SYSTEMS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLQUALITY SYSTEMS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • PLOOIER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf zijn we dringend op zoek naar een plooier. Je staat in voor de bediening hiervan.

  • Teamleader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van je bakkerij-restaurant. Je bent ambassadeur van het merk en je draagt onze waarden uit in jouw bakkerij-restaurant. o Je zorgt ervoor dat onze gasten steeds op de eerste plaats komen en zich thuis voelen in de gezelligheid en eenvoud van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt onze gewenste Le Pain Quotidien gastervaring telkens opnieuw waar. o Je beheert de opening of de sluiting van jouw bakkerij-restaurant. Je maakt een weloverwogen taakverdeling teneinde de service zo vlot mogelijk te laten verlopen. Je brengt dagelijkse verslag uit van de behaalde resultaten aan jouw manager en district manager. o Je bent verantwoordelijke voor de kassa. Je draagt zorg voor de infrastructuur en apparaten zoals een goede huisvader ?of moeder. o Je maakt de bestellingen je ontvangt de leveringen en je controleert deze. Je waarborgt de naleving van de richtlijnen op vlak van hygiëne teneinde de kwaliteit van onze producten te garanderen. Je volgt de administratieve procedure op. o Je bent een echte coach waarbij een vanzelfsprekende ongedwongenheid tussen jou en de teamleden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je inspireert en stimuleert de teamleden en creëert een gemeenschap. Een continue begeleiding motivatie en aansturing van de teamleden zit je in het bloed. Je streeft voortdurend naar het bekomen van een optimale productiviteit en loonkost. o De veiligheid en de gezondheid van onze gasten en jouw team beschouw je als prioritair.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP regio Avelgem / Spiere-Helkijn (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING WEST-VLAAMSE SCHELDESTREEK

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid ? Spreekt het werken met dienstencheques bij gezinnen je aan ? Ben je woonachtig in de regio Avelgem / Spiere-Helkijn ? Dan zijn wij de ideale werkgever voor je ! Momenteel zijn wij immers op zoek naar een huishoudhulp voor particuliere klanten in onze regio.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Dringend gezocht jobstudent marketing regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: VISIONPOINT

    Type: Studentenjob

    Visionpoint is op zoek naar een jobstudent voor de marketingafdeling voor een bedrijf in Ham. Je werkt 2 tot 3 dagen per week en je kan snel opstarten. Wat is jouw takenpakket? Sociale media kanalen onderhouden. De website updaten. Campagnes en affiches uitwerken! Ondersteuning bieden bij beurzen en evenementen. ...

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Digitale drukkers - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Flyer

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling groot formaat: Je werkt als operator aan de digitale pers - grote formaten Je communiceert in verband met de technische mogelijkheden en beperkingen van digitaal drukken Je voert het onderhoud uit aan de digitale pers Je past procedures en instructies op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu toe Je werkt dagelijks aan verbetering op druktechnisch vlak

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

Zoek naar antwoorden van FLQUALITY SYSTEMS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLQUALITY SYSTEMS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLQUALITY SYSTEMS SA. Laat een reactie achter voor FLQUALITY SYSTEMS SA. FLQUALITY SYSTEMS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLQUALITY SYSTEMS SA. Leave a respond for FLQUALITY SYSTEMS SA. FLQUALITY SYSTEMS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLQUALITY SYSTEMS SA op de google maps. Adres en contacten FLQUALITY SYSTEMS SA
Location of FLQUALITY SYSTEMS SA on the google maps. Address and contacts of FLQUALITY SYSTEMS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLQUALITY SYSTEMS SA FLQUALITY SYSTEMS SA: C.E.A.I. SA | HENRI DUBOIS | DE WITTE PEN | CHRISTINE HOLVOET | Hobby Farm BVBA

Other related companies as FLQUALITY SYSTEMS SA: C.E.A.I. SA | HENRI DUBOIS | DE WITTE PEN | CHRISTINE HOLVOET | Hobby Farm BVBA

FLQUALITY SYSTEMS SA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLQUALITY SYSTEMS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09483642578. Het bedrijf FLQUALITY SYSTEMS SA bevindt zich op het adres: R. De Waremme 128 4530 Villers-Le-Bouillet - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Office machines and equipment. Producten gemaakt in FLQUALITY SYSTEMS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLQUALITY SYSTEMS SA is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLQUALITY SYSTEMS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLQUALITY SYSTEMS SA, openstaande posities, locatie van FLQUALITY SYSTEMS SA op de kaart.

FLQUALITY SYSTEMS SA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLQUALITY SYSTEMS SA, company assigned to the tax number BE09483642578. The company FLQUALITY SYSTEMS SA is located at the address: R. De Waremme 128 4530 Villers-Le-Bouillet - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Office machines and equipment. Products created in FLQUALITY SYSTEMS SA were not found.
The main activity of FLQUALITY SYSTEMS SA is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLQUALITY SYSTEMS SA is not available. You also can look at reviews of FLQUALITY SYSTEMS SA, open positions, location of FLQUALITY SYSTEMS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLQUALITY SYSTEMS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLQUALITY SYSTEMS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLQUALITY SYSTEMS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLQUALITY SYSTEMS SA, employees, financial statistics.