FLLA POTERIE LARDINOIS SC

Contactgegevens FLLA POTERIE LARDINOIS SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLA POTERIE LARDINOIS SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLA POTERIE LARDINOIS SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Emile Vandervelde 41 6200 Chatelet - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-39-68-41 32-71-39-68-41

Fax (fax): +32 (81) 717-15-85 +32 (81) 717-15-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLA POTERIE LARDINOIS SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLA POTERIE LARDINOIS SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLA POTERIE LARDINOIS SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLA POTERIE LARDINOIS SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLA POTERIE LARDINOIS SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLA POTERIE LARDINOIS SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLA POTERIE LARDINOIS SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLA POTERIE LARDINOIS SC
Products information FLLA POTERIE LARDINOIS SC

BTW identificatienummer (tax): BE06223724365
Ondernemingsnummer: 6561828613
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 501,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLLA POTERIE LARDINOIS SC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stoneware, crockery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLA POTERIE LARDINOIS SC
(Get full report from official database of BE for FLLA POTERIE LARDINOIS SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLA POTERIE LARDINOIS SC
Addition kinds of activities for FLLA POTERIE LARDINOIS SC

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
267603. Baby- en babypapierproducten | Infant and baby paper products
01910000. Algemene boerderijen, voornamelijk gewas | General farms, primarily crop
28440303. Parfums, natuurlijk of synthetisch | Perfumes, natural or synthetic
30691004. Harde rubberen producten, niet inbegrepen | Hard rubber products, nec
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
73499903. Maid services, contract of tarief basis | Maid services, contract or fee basis

Werken bij FLLA POTERIE LARDINOIS SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLA POTERIE LARDINOIS SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLA POTERIE LARDINOIS SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLA POTERIE LARDINOIS SC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Aalter en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent voor 1 dag per week in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Jobstudent voor 1 dag per week tijdens het academiejaar (m/v). Ben jij een administratief talent? Dan is deze studentenjob in regio Zele echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in regio Zele en niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Jouw verantwoordelijkheden als Jobstudent: * Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van gegevens in de database; * Je staat in voor het algemeen klassement; * Je springt in waar nodig bij bepaalde administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: ?11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • Zelfstandig Logopedist / Logopediste (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Lore Heyns

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn dringend op zoek naar een collega voor onze praktijk in Tessenderlo-Hulst! Je werkt voornamelijk met kinderen met leer-, spraak- en taalproblemen;

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van FLLA POTERIE LARDINOIS SC in sociale netwerken
Look for responds of FLLA POTERIE LARDINOIS SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLA POTERIE LARDINOIS SC. Laat een reactie achter voor FLLA POTERIE LARDINOIS SC. FLLA POTERIE LARDINOIS SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLA POTERIE LARDINOIS SC. Leave a respond for FLLA POTERIE LARDINOIS SC. FLLA POTERIE LARDINOIS SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLA POTERIE LARDINOIS SC op de google maps. Adres en contacten FLLA POTERIE LARDINOIS SC
Location of FLLA POTERIE LARDINOIS SC on the google maps. Address and contacts of FLLA POTERIE LARDINOIS SC

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLA POTERIE LARDINOIS SC FLLA POTERIE LARDINOIS SC: PERMA-GLAZE SA | SOBERI INTERNATIONAL | Moineaux (Les) | Verbo BVBA | PATRICK REUSE

Other related companies as FLLA POTERIE LARDINOIS SC: PERMA-GLAZE SA | SOBERI INTERNATIONAL | Moineaux (Les) | Verbo BVBA | PATRICK REUSE

FLLA POTERIE LARDINOIS SC is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLA POTERIE LARDINOIS SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06223724365. Het bedrijf FLLA POTERIE LARDINOIS SC bevindt zich op het adres: Av. Emile Vandervelde 41 6200 Chatelet - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stoneware, crockery. Producten gemaakt in FLLA POTERIE LARDINOIS SC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLA POTERIE LARDINOIS SC is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLA POTERIE LARDINOIS SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLA POTERIE LARDINOIS SC, openstaande posities, locatie van FLLA POTERIE LARDINOIS SC op de kaart.

FLLA POTERIE LARDINOIS SC is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLA POTERIE LARDINOIS SC, company assigned to the tax number BE06223724365. The company FLLA POTERIE LARDINOIS SC is located at the address: Av. Emile Vandervelde 41 6200 Chatelet - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stoneware, crockery. Products created in FLLA POTERIE LARDINOIS SC were not found.
The main activity of FLLA POTERIE LARDINOIS SC is Printing, Publishing and Allied Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLA POTERIE LARDINOIS SC is not available. You also can look at reviews of FLLA POTERIE LARDINOIS SC, open positions, location of FLLA POTERIE LARDINOIS SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLA POTERIE LARDINOIS SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLA POTERIE LARDINOIS SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLA POTERIE LARDINOIS SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLA POTERIE LARDINOIS SC, employees, financial statistics.