FLPLASTIC SOUDE SPRL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • FLPLASTIC SOUDE SPRL
Private companiesMotor Freight Transportation • FLPLASTIC SOUDE SPRL

Contactgegevens FLPLASTIC SOUDE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPLASTIC SOUDE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPLASTIC SOUDE SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Ariane 27 1200 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-72-50-85 32-27-72-50-85

Fax (fax): +32 (83) 781-98-41 +32 (83) 781-98-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPLASTIC SOUDE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPLASTIC SOUDE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPLASTIC SOUDE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPLASTIC SOUDE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPLASTIC SOUDE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPLASTIC SOUDE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPLASTIC SOUDE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPLASTIC SOUDE SPRL
Products information FLPLASTIC SOUDE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03952850341
Ondernemingsnummer: 6422302246
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLPLASTIC SOUDE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Souvenirs and advertising items

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPLASTIC SOUDE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLPLASTIC SOUDE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPLASTIC SOUDE SPRL
Addition kinds of activities for FLPLASTIC SOUDE SPRL

333902. Edele metalen | Precious metals
449102. Docks, pieren en terminals | Docks, piers and terminals
22110510. Messaline, katoen | Messaline, cotton
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
25310200. Kerkmeubilair | Church furniture
63710100. pensioenen | Pensions

Werken bij FLPLASTIC SOUDE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPLASTIC SOUDE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPLASTIC SOUDE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPLASTIC SOUDE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

  • Dakwerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ASAP Construct is op zoek naar dakdekkende arbeiders! Voor een welgekende firma in het Genkse zijn we op zoek naar arbeiders met een basiskennis en ervaring in het uitvoeren van platte daken oa roofing branden, verwerken van EPDM, PVC, bitumen, ... Samen met je ploegmaten zorg je voor een uitstekend dakbedekkingsresultaat adhv een technisch plan. Je ploegbaas zorgt voor de nodige ondersteuning.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Heist-op-den-Berg

    Type: Dienstenchequebaan

    Is schoonmaken je passie? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! Onze particulieren staan te popelen om hun huistaken aan je toe te vertrouwen. Deze taken bestaan uit schoonmaken van de woning, wassen en strijken, af en toe kleine boodschapjes doen, ramen wassen,...

  • HUISHOUDELIJKE HULP (GELUWE) VOOR 20 UUR PER WEEK (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verdere vrijblijvende info! Profiel Enthousiast en gemotiveerd Orde, stiptheid, discretie en netheid zijn jouw prioriteiten Ervaring is mooi meegenomen maar zeker geen noodzaak, wij voorzien de nodige opleiding Iedereen die graag poetst, komt in aanmerking!

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • Barman - kelner STUDENT of FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Studentenjob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Storingstechnieker (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

    Regio: Regio Namen

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van FLPLASTIC SOUDE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLPLASTIC SOUDE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPLASTIC SOUDE SPRL. Laat een reactie achter voor FLPLASTIC SOUDE SPRL. FLPLASTIC SOUDE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPLASTIC SOUDE SPRL. Leave a respond for FLPLASTIC SOUDE SPRL. FLPLASTIC SOUDE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPLASTIC SOUDE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLPLASTIC SOUDE SPRL
Location of FLPLASTIC SOUDE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLPLASTIC SOUDE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPLASTIC SOUDE SPRL FLPLASTIC SOUDE SPRL: CLUB EQUESTRE | STEAKHOUSE | DE MEUTTER PAUL W CV | DAVID PAULET | GARAGE PHILIPPE

Other related companies as FLPLASTIC SOUDE SPRL: CLUB EQUESTRE | STEAKHOUSE | DE MEUTTER PAUL W CV | DAVID PAULET | GARAGE PHILIPPE

FLPLASTIC SOUDE SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPLASTIC SOUDE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03952850341. Het bedrijf FLPLASTIC SOUDE SPRL bevindt zich op het adres: Av. Ariane 27 1200 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Souvenirs and advertising items. Producten gemaakt in FLPLASTIC SOUDE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPLASTIC SOUDE SPRL is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPLASTIC SOUDE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPLASTIC SOUDE SPRL, openstaande posities, locatie van FLPLASTIC SOUDE SPRL op de kaart.

FLPLASTIC SOUDE SPRL is a company, that was registered 1995 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLPLASTIC SOUDE SPRL, company assigned to the tax number BE03952850341. The company FLPLASTIC SOUDE SPRL is located at the address: Av. Ariane 27 1200 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Souvenirs and advertising items. Products created in FLPLASTIC SOUDE SPRL were not found.
The main activity of FLPLASTIC SOUDE SPRL is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPLASTIC SOUDE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLPLASTIC SOUDE SPRL, open positions, location of FLPLASTIC SOUDE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPLASTIC SOUDE SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPLASTIC SOUDE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPLASTIC SOUDE SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPLASTIC SOUDE SPRL, employees, financial statistics.