FLABBEY INVESTMENTS NV

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • FLABBEY INVESTMENTS NV
Private companiesEating and Drinking Places • FLABBEY INVESTMENTS NV

Contactgegevens FLABBEY INVESTMENTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLABBEY INVESTMENTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLABBEY INVESTMENTS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Barthelemyln. 17 1000 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-12-51-33 32-25-12-51-33

Fax (fax): +32 (87) 745-55-85 +32 (87) 745-55-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLABBEY INVESTMENTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLABBEY INVESTMENTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLABBEY INVESTMENTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLABBEY INVESTMENTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLABBEY INVESTMENTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLABBEY INVESTMENTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLABBEY INVESTMENTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLABBEY INVESTMENTS NV
Products information FLABBEY INVESTMENTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03385406494
Ondernemingsnummer: 2688598632
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLABBEY INVESTMENTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Squash - items

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLABBEY INVESTMENTS NV
(Get full report from official database of BE for FLABBEY INVESTMENTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLABBEY INVESTMENTS NV
Addition kinds of activities for FLABBEY INVESTMENTS NV

4832. Radiostations | Radio broadcasting stations
221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
355907. Rubberwerkmachines, inclusief banden | Rubber working machinery, including tires
506400. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
962199. Reglement, administratie van vervoer, nv | Regulation, administration of transportation, nec
20529911. zoute krakelingen | Pretzels
72120200. Garment pressen | Garment pressing
73899912. Document reliëf | Document embossing

Werken bij FLABBEY INVESTMENTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLABBEY INVESTMENTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLABBEY INVESTMENTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLABBEY INVESTMENTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij het bereiden van klein gebak, brood, koeken en patisserie in onze ambachtelijke bakkerij. Je kan werken met de basisproducten en basisvoedingsstoffen nodig voor het maken van onze producten en je kan de gereedschappen en apparaten in de bakkerij gebruiken. Op dinsdag en woensdag ben je vrij. Werkuren : op weekdagen start je tussen 5u à 6u 's morgens en je eindigt tussen 13u en 14u ; op vrijdag en zaterdag werk je vanaf 2u 's morgens tot de middag. Je bent gemotiveerd. 's Morgens een vroege start nemen is voor jou geen probleem. -Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) -Resultaatgerichtheid -Samenwerken als hecht team -Regels en afspraken nakomen -Zin voor nauwkeurigheid hebben

  • Polyvalente takelwagenchauffeur (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Lasser/constructeur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser/constructeur behartig je van begin tot einde en project. Je staat in voor het samenstellen en monteren van machines of andere fijn-mechanische onderdelen.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • 5 STUDENTEN SUPERMARKT | HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent(e) sta jij in voor: het aanvullen van de winkel op verschillende afdelingen ben je bereid om kassa werk te doen het bedienen van de mensen aan de slagerij

  • Jobstudent (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van FLABBEY INVESTMENTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLABBEY INVESTMENTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLABBEY INVESTMENTS NV. Laat een reactie achter voor FLABBEY INVESTMENTS NV. FLABBEY INVESTMENTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLABBEY INVESTMENTS NV. Leave a respond for FLABBEY INVESTMENTS NV. FLABBEY INVESTMENTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLABBEY INVESTMENTS NV op de google maps. Adres en contacten FLABBEY INVESTMENTS NV
Location of FLABBEY INVESTMENTS NV on the google maps. Address and contacts of FLABBEY INVESTMENTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLABBEY INVESTMENTS NV FLABBEY INVESTMENTS NV: VENIZI | Banken S | HENDRIK FRANS | POSTZEGELKRING ZAVENTEM | M. DEVOS

Other related companies as FLABBEY INVESTMENTS NV: VENIZI | Banken S | HENDRIK FRANS | POSTZEGELKRING ZAVENTEM | M. DEVOS

FLABBEY INVESTMENTS NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLABBEY INVESTMENTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03385406494. Het bedrijf FLABBEY INVESTMENTS NV bevindt zich op het adres: Barthelemyln. 17 1000 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Squash - items. Producten gemaakt in FLABBEY INVESTMENTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLABBEY INVESTMENTS NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLABBEY INVESTMENTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLABBEY INVESTMENTS NV, openstaande posities, locatie van FLABBEY INVESTMENTS NV op de kaart.

FLABBEY INVESTMENTS NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLABBEY INVESTMENTS NV, company assigned to the tax number BE03385406494. The company FLABBEY INVESTMENTS NV is located at the address: Barthelemyln. 17 1000 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Squash - items. Products created in FLABBEY INVESTMENTS NV were not found.
The main activity of FLABBEY INVESTMENTS NV is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLABBEY INVESTMENTS NV is not available. You also can look at reviews of FLABBEY INVESTMENTS NV, open positions, location of FLABBEY INVESTMENTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLABBEY INVESTMENTS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLABBEY INVESTMENTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLABBEY INVESTMENTS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLABBEY INVESTMENTS NV, employees, financial statistics.