MDT

Contactgegevens MDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOLENHOEK 3; 8680; KOEKELARE, België

Telefoon (phone): 51568677 (+32-51568677) 51568677 (+32-51568677)

Fax (fax): +32 (87) 328-38-60 +32 (87) 328-38-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MDT
Products information MDT

BTW identificatienummer (tax): BE04670257568
Ondernemingsnummer: 2099182128
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in MDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MDT
(Get full report from official database of BE for MDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MDT
Addition kinds of activities for MDT

22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
23960400. Stofdruk en stempelen | Fabric printing and stamping
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
32979905. Hot top refractories, nonclay | Hot top refractories, nonclay
36740100. Halfgeleiderdioden en gelijkrichters | Semiconductor diodes and rectifiers

Werken bij MDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Binnenbepleisteraar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als binnenbepleisteraar regio Leuven ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: je bekleedt binnenmuren en plafonds met allerlei pleisterproducten (zoals gips en cement); je bereidt ondergronden voor; je mengt de producten en brengt ze manueel of met de spuit aan; je plaatst hoekprofielen en brengt sierlijsten aan; je strijkt de bepleistering glad en werkt ze af; je plaatst de draagstructuren bevestigt de gipskartonplaten en werkt de naden af; je voert voornamelijk renovatiewerken uit; je werkuren zijn regelmatig maar kunnen variëren naargelang de opdrachten en de weersomstandigheden; je werkt zelfstandig maar vaak ook in teamverband; je past alle veiligheidsregels toe.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Diepenbeek ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die in prive-woningen willen instaan voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen...bij verschillende gezinnen in regio Diepenbeek.

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Docent Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van MDT in sociale netwerken
Look for responds of MDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MDT. Laat een reactie achter voor MDT. MDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MDT. Leave a respond for MDT. MDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MDT op de google maps. Adres en contacten MDT
Location of MDT on the google maps. Address and contacts of MDT

Andere gerelateerde bedrijven als come MDT MDT: RENE MIGNON | LUDOTHبQ. MAISON JOUETTE | Informabus ASBL | De Ruyter F | WALLECAN-AGRO

Other related companies as MDT: RENE MIGNON | LUDOTHبQ. MAISON JOUETTE | Informabus ASBL | De Ruyter F | WALLECAN-AGRO

MDT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04670257568. Het bedrijf MDT bevindt zich op het adres: MOLENHOEK 3; 8680; KOEKELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in MDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MDT is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MDT, openstaande posities, locatie van MDT op de kaart.

MDT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MDT, company assigned to the tax number BE04670257568. The company MDT is located at the address: MOLENHOEK 3; 8680; KOEKELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in MDT were not found.
The main activity of MDT is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MDT is not available. You also can look at reviews of MDT, open positions, location of MDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MDT, employees, financial statistics.