JOHAN DE ROOVER

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • JOHAN DE ROOVER

Contactgegevens JOHAN DE ROOVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOHAN DE ROOVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOHAN DE ROOVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGESTRAAT 164; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92312560 (+32-92312560) 92312560 (+32-92312560)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOHAN DE ROOVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOHAN DE ROOVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOHAN DE ROOVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOHAN DE ROOVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOHAN DE ROOVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOHAN DE ROOVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOHAN DE ROOVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOHAN DE ROOVER
Products information JOHAN DE ROOVER

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in JOHAN DE ROOVER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOHAN DE ROOVER
(Get full report from official database of BE for JOHAN DE ROOVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOHAN DE ROOVER
Addition kinds of activities for JOHAN DE ROOVER

9111. Uitvoerende kantoren | Executive offices
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
35190102. Motoren, diesel en semi-diesel of dual-fuel | Engines, diesel and semi-diesel or dual-fuel
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair

Werken bij JOHAN DE ROOVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOHAN DE ROOVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOHAN DE ROOVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOHAN DE ROOVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Customer Care Contact (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO INHOUSE POWER TOOLS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Atlas Copco is wereldwijd werkzaam in meer dan 180 landen, met 5 vestigingen in België. Atlas Copco Power Tools Distribution is een distributiecentrum voor pneumatisch en elektrisch handgereedschap, machines en gereedschappen voor allerhande constructie- en afbraakwerken. Met een team van 250 medewerkers leveren wij wereldwijd logistieke dienstverlening voor Atlas Copco Industrial Technique en Power Technique Medewerker Customer Care M/V

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

  • TECHNIEKER CENTRALE VERWARMING (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: THEO BOONS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het opsporen van storingen aan verwarmingsketels. Je lost de problemen op en stelt de ketel terug in werking. Daarnaast doe je ook het onderhoud van de verwarmingsketels.

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • Halian - Office 365 Administrator (ESCH-SUR-ALZETTE)

    Regio: ESCH-SUR-ALZETTE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nous recherchons actuellement pour le compte de notre client un Office 365 Administrator pour une mission d'une durée de 3 mois extensible à 1 an.     Profil Connaissances requises :  Exchange online OneDrive for Business Skype for Business  Des connaissances dans les domaines suivants étant considérées comme un atout :  Groups Teams SharePoint online  Langue de travail : anglais obligatoire : B2 à C2

Zoek naar antwoorden van JOHAN DE ROOVER in sociale netwerken
Look for responds of JOHAN DE ROOVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOHAN DE ROOVER. Laat een reactie achter voor JOHAN DE ROOVER. JOHAN DE ROOVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOHAN DE ROOVER. Leave a respond for JOHAN DE ROOVER. JOHAN DE ROOVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOHAN DE ROOVER op de google maps. Adres en contacten JOHAN DE ROOVER
Location of JOHAN DE ROOVER on the google maps. Address and contacts of JOHAN DE ROOVER

Andere gerelateerde bedrijven als come JOHAN DE ROOVER JOHAN DE ROOVER: ROMBOUTS ELECTRO | CILIEZE NAGELSALON | Nastco SA | LIGHT NOISE & COMPANY | ExxonMobil

Other related companies as JOHAN DE ROOVER: ROMBOUTS ELECTRO | CILIEZE NAGELSALON | Nastco SA | LIGHT NOISE & COMPANY | ExxonMobil

JOHAN DE ROOVER is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOHAN DE ROOVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf JOHAN DE ROOVER bevindt zich op het adres: LANGESTRAAT 164; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in JOHAN DE ROOVER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOHAN DE ROOVER is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOHAN DE ROOVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOHAN DE ROOVER, openstaande posities, locatie van JOHAN DE ROOVER op de kaart.

JOHAN DE ROOVER is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOHAN DE ROOVER, company assigned to the tax number BE01440826416. The company JOHAN DE ROOVER is located at the address: LANGESTRAAT 164; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in JOHAN DE ROOVER were not found.
The main activity of JOHAN DE ROOVER is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOHAN DE ROOVER is not available. You also can look at reviews of JOHAN DE ROOVER, open positions, location of JOHAN DE ROOVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOHAN DE ROOVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOHAN DE ROOVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOHAN DE ROOVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOHAN DE ROOVER, employees, financial statistics.