HET GRILL KEUKENTJE

Contactgegevens HET GRILL KEUKENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET GRILL KEUKENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET GRILL KEUKENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETEGEMPLEIN 11; 9790; WORTEGEM-PETEGEM, België

Telefoon (phone): 55312027 (+32-55312027) 55312027 (+32-55312027)

Fax (fax): +32 (61) 949-85-23 +32 (61) 949-85-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET GRILL KEUKENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET GRILL KEUKENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET GRILL KEUKENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET GRILL KEUKENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET GRILL KEUKENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET GRILL KEUKENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET GRILL KEUKENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET GRILL KEUKENTJE
Products information HET GRILL KEUKENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE01316680908
Ondernemingsnummer: 7216064453
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in HET GRILL KEUKENTJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET GRILL KEUKENTJE
(Get full report from official database of BE for HET GRILL KEUKENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET GRILL KEUKENTJE
Addition kinds of activities for HET GRILL KEUKENTJE

291106. Aromatische chemische producten | Aromatic chemical products
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
34299901. Diervallen, ijzer of staal | Animal traps, iron or steel
35230110. Haying machines: maaiers, harken, stapelaars, enz. | Haying machines: mowers, rakes, stackers, etc.
73899942. Aankoop dienst | Purchasing service
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
80110402. Psychiater | Psychiatrist
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial

Werken bij HET GRILL KEUKENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET GRILL KEUKENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET GRILL KEUKENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET GRILL KEUKENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je beschikt over een rijbewijs B (voor verplaatsing naar de locaties) Je hebt een technische opleiding elektriciteit genoten of je bent gelijkwaardig door minstens 1 jaar praktijkervaring als industrieel elektricien. Je bent meteen beschikbaar. Je bent bereid om 's morgens om 5u te vertrekken.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: t-interim

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Senior Front-End Developer / Angular Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partner is looking for a Freelance Senior Front End Developer who has strong skills in Angular for a partner in Brussels.     Context   Our partner is operating in the finance sector specialised in Finance Services for private clients, they are developing a software that will centrilizer and harmonize all internal operations within the company. This is a crucial project for their core business and will be the priority for the IT Development team.     Job Description You will be part of a team of 15 developers: Front End developers Back end developers Functional Analysts Project Manager You will be part of a project from scratch within an Agile/Scrum development Flexibility and Enthusiasm is required for this challenge   Your Profile You are proficitient in: Angular 2/6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootsrap, SOAP, Rest. You speak French or Dutch and English fluently You are ready for the challenge and willing to prove your worth You have a Bachelor IT related   The offer 6 months contract renewable Project for 2 years Challenging environment Creative and Innovative atmosphere Possibility to learn new IT skills Start Date: ASAP

Zoek naar antwoorden van HET GRILL KEUKENTJE in sociale netwerken
Look for responds of HET GRILL KEUKENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET GRILL KEUKENTJE. Laat een reactie achter voor HET GRILL KEUKENTJE. HET GRILL KEUKENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET GRILL KEUKENTJE. Leave a respond for HET GRILL KEUKENTJE. HET GRILL KEUKENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET GRILL KEUKENTJE op de google maps. Adres en contacten HET GRILL KEUKENTJE
Location of HET GRILL KEUKENTJE on the google maps. Address and contacts of HET GRILL KEUKENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come HET GRILL KEUKENTJE HET GRILL KEUKENTJE: FLEXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ MAX NV | MARCIANO DAVID | PEETERS CARDOEN BVBA | A Worldnet-Fiber NV | No?l

Other related companies as HET GRILL KEUKENTJE: FLEXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ MAX NV | MARCIANO DAVID | PEETERS CARDOEN BVBA | A Worldnet-Fiber NV | No?l

HET GRILL KEUKENTJE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET GRILL KEUKENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01316680908. Het bedrijf HET GRILL KEUKENTJE bevindt zich op het adres: PETEGEMPLEIN 11; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in HET GRILL KEUKENTJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET GRILL KEUKENTJE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET GRILL KEUKENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET GRILL KEUKENTJE, openstaande posities, locatie van HET GRILL KEUKENTJE op de kaart.

HET GRILL KEUKENTJE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET GRILL KEUKENTJE, company assigned to the tax number BE01316680908. The company HET GRILL KEUKENTJE is located at the address: PETEGEMPLEIN 11; 9790; WORTEGEM-PETEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in HET GRILL KEUKENTJE were not found.
The main activity of HET GRILL KEUKENTJE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HET GRILL KEUKENTJE is not available. You also can look at reviews of HET GRILL KEUKENTJE, open positions, location of HET GRILL KEUKENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET GRILL KEUKENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET GRILL KEUKENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET GRILL KEUKENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET GRILL KEUKENTJE, employees, financial statistics.