BLBRUWIER POTATOES NV

Contactgegevens BLBRUWIER POTATOES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLBRUWIER POTATOES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLBRUWIER POTATOES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BL">1a Galgestraat 8790 Waregem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-61-33-33 32-56-61-33-33

Fax (fax): 32-56-61-30-33 32-56-61-30-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLBRUWIER POTATOES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLBRUWIER POTATOES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLBRUWIER POTATOES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLBRUWIER POTATOES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLBRUWIER POTATOES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLBRUWIER POTATOES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLBRUWIER POTATOES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLBRUWIER POTATOES NV
Products information BLBRUWIER POTATOES NV

BTW identificatienummer (tax): BE09208709716
Ondernemingsnummer: 1764099121
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in BLBRUWIER POTATOES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLBRUWIER POTATOES NV
(Get full report from official database of BE for BLBRUWIER POTATOES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLBRUWIER POTATOES NV
Addition kinds of activities for BLBRUWIER POTATOES NV

249301. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
519104. Paardensport | Equestrian equipment
593299. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
39530000. Markeringsapparaten | Marking devices
44990301. Bootverhuring, behalve plezier | Boat hiring, except pleasure
59630303. Tijdschriftabonnementen, huis-naar-huis | Magazine subscriptions, house-to-house
72190201. Handschoenmakerij voor particulieren | Glove mending for individuals

Werken bij BLBRUWIER POTATOES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLBRUWIER POTATOES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLBRUWIER POTATOES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLBRUWIER POTATOES NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator productie beton (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Synergie Oostende Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

 • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Woluwe

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Studentenjob

  Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

 • Jobstudent Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

 • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: De Zandbank

  Type: Studentenjob

  Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

 • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

  Type: Studentenjob

  Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

 • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

  Regio: RUMBEKE

  Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

 • commercieel administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een commerciële administratief bediende.

 • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

 • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Patri Corpus

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

Zoek naar antwoorden van BLBRUWIER POTATOES NV in sociale netwerken
Look for responds of BLBRUWIER POTATOES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLBRUWIER POTATOES NV. Laat een reactie achter voor BLBRUWIER POTATOES NV. BLBRUWIER POTATOES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLBRUWIER POTATOES NV. Leave a respond for BLBRUWIER POTATOES NV. BLBRUWIER POTATOES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLBRUWIER POTATOES NV op de google maps. Adres en contacten BLBRUWIER POTATOES NV
Location of BLBRUWIER POTATOES NV on the google maps. Address and contacts of BLBRUWIER POTATOES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BLBRUWIER POTATOES NV BLBRUWIER POTATOES NV: A.B.R. SECURITY | AQUAVERDE | JOANNES OVERLOOP | Devillers Ets | ELS DE RIJCK

Other related companies as BLBRUWIER POTATOES NV: A.B.R. SECURITY | AQUAVERDE | JOANNES OVERLOOP | Devillers Ets | ELS DE RIJCK

BLBRUWIER POTATOES NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLBRUWIER POTATOES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09208709716. Het bedrijf BLBRUWIER POTATOES NV bevindt zich op het adres: BL">1a Galgestraat 8790 Waregem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in BLBRUWIER POTATOES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLBRUWIER POTATOES NV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLBRUWIER POTATOES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLBRUWIER POTATOES NV, openstaande posities, locatie van BLBRUWIER POTATOES NV op de kaart.

BLBRUWIER POTATOES NV is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLBRUWIER POTATOES NV, company assigned to the tax number BE09208709716. The company BLBRUWIER POTATOES NV is located at the address: BL">1a Galgestraat 8790 Waregem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in BLBRUWIER POTATOES NV were not found.
The main activity of BLBRUWIER POTATOES NV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BLBRUWIER POTATOES NV is not available. You also can look at reviews of BLBRUWIER POTATOES NV, open positions, location of BLBRUWIER POTATOES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLBRUWIER POTATOES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLBRUWIER POTATOES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLBRUWIER POTATOES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLBRUWIER POTATOES NV, employees, financial statistics.