DANIEL PRAET

Contactgegevens DANIEL PRAET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANIEL PRAET: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANIEL PRAET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEELBROEKSTRAAT 5; 9040; GENT, België

Telefoon (phone): 92292439 (+32-92292439) 92292439 (+32-92292439)

Fax (fax): +32 (69) 103-70-57 +32 (69) 103-70-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANIEL PRAET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANIEL PRAET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANIEL PRAET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANIEL PRAET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANIEL PRAET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANIEL PRAET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANIEL PRAET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANIEL PRAET
Products information DANIEL PRAET

BTW identificatienummer (tax): BE05621948242
Ondernemingsnummer: 3930877685
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in DANIEL PRAET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANIEL PRAET
(Get full report from official database of BE for DANIEL PRAET)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANIEL PRAET
Addition kinds of activities for DANIEL PRAET

3199. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
721300. Linnengoed | Linen supply
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
50920209. Voertuigen, kinderen | Vehicles, children's
51490800. Gedroogd of ingeblikt voedsel | Dried or canned foods
51999919. Planten voedsel | Plant food
53119900. Warenhuizen, nec | Department stores, nec

Werken bij DANIEL PRAET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANIEL PRAET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANIEL PRAET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANIEL PRAET. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair Sales Antwerpen bij Qiwie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Stagiair Sales bij Qiwie krijg je de opportuniteit om jezelf te ontwikkelen in de wereld van de verkoop. Jij wilt graag verder ontdekken hoe je met de juiste communicatie jouw doelen kunt bereiken. Het overtuigen van anderen zie jij als een echte uitdaging. Je telefoneert graag als Stagiair Sales en hebt hierbij oog voor een verzorgd taalgebruik.

  • Magazijnier - lader/losser - 2 ploegen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Cummins zijn we op zoek naar een lader/lossers met BT ervaring in een 2 ploegenstelsel. takenpakket: - inkomende bestellingen laden en lossen - je werkt vanop een BT en maakt zo de vrachtwagen leeg - gun systeem (handscanner) - producten op de dokken en kaaien zetten

  • Helpdeskmedewerker regio Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helpdeskmedewerker geef je technische ondersteuning aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma’s. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. De probleemmeldingen of calls worden meestal telefonisch of per e-mail door de klant overgemaakt en telefonisch beantwoord.

  • INSTELLER SPUITGIETMACHINES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma gespecialiseerd in huisdierartikelen gaan wij op zoek naar iemand met kennis/ervaring in de kunststofverwerking, spuitgietprocessen en matrijzen. Firma gelegen regio Groot Kortrijk. Taken Optimalisatie van spuitgietprocessen Opstart van nieuwe matrijzen Analyse en meedenken naar oplossingen van spuitgietproblemen Automatisatie Invoeren van nieuwe systemen om de kwaliteit en efficiëntie te verzekeren Bijscholingen volgen Opleidingen geven aan collega’s

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • Freelance dierenoppassers & dogwalkers gezocht in heel Vlaanderen (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant het huis 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt het huis een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Lijkt dit iets voor jou? Bezoek onze website voor meer informatie en laat van je horen!

Zoek naar antwoorden van DANIEL PRAET in sociale netwerken
Look for responds of DANIEL PRAET in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANIEL PRAET. Laat een reactie achter voor DANIEL PRAET. DANIEL PRAET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANIEL PRAET. Leave a respond for DANIEL PRAET. DANIEL PRAET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANIEL PRAET op de google maps. Adres en contacten DANIEL PRAET
Location of DANIEL PRAET on the google maps. Address and contacts of DANIEL PRAET

Andere gerelateerde bedrijven als come DANIEL PRAET DANIEL PRAET: FLSCIENTIFIC-ATLANTA EUROPE NV | FLGRIFFITH LABORATORIES NV | JURGEN DESTORME | GARAGE CREMERS | ANNA LEMMENS

Other related companies as DANIEL PRAET: FLSCIENTIFIC-ATLANTA EUROPE NV | FLGRIFFITH LABORATORIES NV | JURGEN DESTORME | GARAGE CREMERS | ANNA LEMMENS

DANIEL PRAET is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANIEL PRAET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621948242. Het bedrijf DANIEL PRAET bevindt zich op het adres: BEELBROEKSTRAAT 5; 9040; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in DANIEL PRAET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANIEL PRAET is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANIEL PRAET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANIEL PRAET, openstaande posities, locatie van DANIEL PRAET op de kaart.

DANIEL PRAET is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANIEL PRAET, company assigned to the tax number BE05621948242. The company DANIEL PRAET is located at the address: BEELBROEKSTRAAT 5; 9040; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in DANIEL PRAET were not found.
The main activity of DANIEL PRAET is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DANIEL PRAET is not available. You also can look at reviews of DANIEL PRAET, open positions, location of DANIEL PRAET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANIEL PRAET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANIEL PRAET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANIEL PRAET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANIEL PRAET, employees, financial statistics.