CROONENBORGHS & VANDYCK

Contactgegevens CROONENBORGHS & VANDYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CROONENBORGHS & VANDYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CROONENBORGHS & VANDYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHOORHEIDE 11; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14817019 (+32-14817019) 14817019 (+32-14817019)

Fax (fax): +32 (61) 164-18-98 +32 (61) 164-18-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CROONENBORGHS & VANDYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CROONENBORGHS & VANDYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CROONENBORGHS & VANDYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CROONENBORGHS & VANDYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CROONENBORGHS & VANDYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CROONENBORGHS & VANDYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CROONENBORGHS & VANDYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CROONENBORGHS & VANDYCK
Products information CROONENBORGHS & VANDYCK

BTW identificatienummer (tax): BE09778625488
Ondernemingsnummer: 1458404541
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CROONENBORGHS & VANDYCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CROONENBORGHS & VANDYCK
(Get full report from official database of BE for CROONENBORGHS & VANDYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CROONENBORGHS & VANDYCK
Addition kinds of activities for CROONENBORGHS & VANDYCK

2052. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
20910320. Haring, gezouten | Herring, salted
35230405. Clippers, voor dierlijk gebruik: hand of elektrisch | Clippers, for animal use: hand or electric
35440107. Extrusie sterft | Extrusion dies
36769900. Elektronische weerstanden, nec | Electronic resistors, nec
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
51990904. Sponzen (dier) | Sponges (animal)
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding

Werken bij CROONENBORGHS & VANDYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CROONENBORGHS & VANDYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CROONENBORGHS & VANDYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CROONENBORGHS & VANDYCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Putte (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelbediende (jobstudent) (RAMSKAPELLE)

    Regio: RAMSKAPELLE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een uniek een hip concept te Knokke-Heist zijn wij op zoek naar een aantal jobstudenten. Het concept is een shop in shop in Delhaize van Knokke-Heist. Ze bieden hoofdzakelijk ambachtelijke producten aan zoals, charcuterie, tapasschotels, kaasschotels, verse pizza's, belegde broodjes,... Takenpakket: klanten adviseren bedienen van cliënteel netjes houden van de toonbank

  • Jobstudent Zorgkundige (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CAMPUS HUIZE NAZARETH

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten met een hart voor ouderenzorg! Dit om ons te ondersteunen tijdens weekends en vakanties. Algemeen: - u geeft bewonersgerichte en kwaliteitsvolle zorg - u werkt graag in een multidisciplinair team (verzorging, verpleging, logistiek, ergo, kine, animatie) - dit team werkt in grote mate op een vaste afdeling, aangestuurd door de aanwezige verpleegkundigen - hieronder vernoemde jobtime is slechts een indicatie: in te vullen naargelang uw wensen/beschikbaarheid

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Studentenjob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

  • Sales Promotor Interieurbeurs | Samsumg (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Samsung is een marktleider en wil elke consument een unieke Samsung beleving schenken.  Dankzij je commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en inzicht boost je de verkoop. Het adviseren en het bieden van een uitstekende service heeft hier natuurlijk ook zijn bijdrage. Concreet wijn wij op zoek naar vlotte studenten die op de Cocoon Interieur beurs (17 - 25/11)  de innovatieve producten van Samsung gaan promoten

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

Zoek naar antwoorden van CROONENBORGHS & VANDYCK in sociale netwerken
Look for responds of CROONENBORGHS & VANDYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CROONENBORGHS & VANDYCK. Laat een reactie achter voor CROONENBORGHS & VANDYCK. CROONENBORGHS & VANDYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CROONENBORGHS & VANDYCK. Leave a respond for CROONENBORGHS & VANDYCK. CROONENBORGHS & VANDYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CROONENBORGHS & VANDYCK op de google maps. Adres en contacten CROONENBORGHS & VANDYCK
Location of CROONENBORGHS & VANDYCK on the google maps. Address and contacts of CROONENBORGHS & VANDYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CROONENBORGHS & VANDYCK CROONENBORGHS & VANDYCK: INSTITUUT BO | JANIQUE LEBOTTE | VRIJE BASISSCHOOL | I.D. DESIGN | PC CENTER

Other related companies as CROONENBORGHS & VANDYCK: INSTITUUT BO | JANIQUE LEBOTTE | VRIJE BASISSCHOOL | I.D. DESIGN | PC CENTER

CROONENBORGHS & VANDYCK is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CROONENBORGHS & VANDYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09778625488. Het bedrijf CROONENBORGHS & VANDYCK bevindt zich op het adres: SCHOORHEIDE 11; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in CROONENBORGHS & VANDYCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CROONENBORGHS & VANDYCK is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CROONENBORGHS & VANDYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CROONENBORGHS & VANDYCK, openstaande posities, locatie van CROONENBORGHS & VANDYCK op de kaart.

CROONENBORGHS & VANDYCK is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CROONENBORGHS & VANDYCK, company assigned to the tax number BE09778625488. The company CROONENBORGHS & VANDYCK is located at the address: SCHOORHEIDE 11; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in CROONENBORGHS & VANDYCK were not found.
The main activity of CROONENBORGHS & VANDYCK is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CROONENBORGHS & VANDYCK is not available. You also can look at reviews of CROONENBORGHS & VANDYCK, open positions, location of CROONENBORGHS & VANDYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CROONENBORGHS & VANDYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CROONENBORGHS & VANDYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CROONENBORGHS & VANDYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CROONENBORGHS & VANDYCK, employees, financial statistics.