FLFA NOVANT BVBA

Contactgegevens FLFA NOVANT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFA NOVANT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFA NOVANT BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Boomsesteenweg 946 2610 Wilrijk (Antwerpen) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-77-31-26 32-38-77-31-26

Fax (fax): 32-38-77-12-05 32-38-77-12-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFA NOVANT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFA NOVANT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFA NOVANT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFA NOVANT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFA NOVANT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFA NOVANT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFA NOVANT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFA NOVANT BVBA
Products information FLFA NOVANT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07275390625
Ondernemingsnummer: 3022308349
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in FLFA NOVANT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Crystal glass

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFA NOVANT BVBA
(Get full report from official database of BE for FLFA NOVANT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFA NOVANT BVBA
Addition kinds of activities for FLFA NOVANT BVBA

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
9721. Internationale zaken | International affairs
495901. Onderhoud van wegen, luchthavens en parkeerplaatsen | Road, airport, and parking lot maintenance services
80690201. Kankerziekenhuis | Cancer hospital
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij FLFA NOVANT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFA NOVANT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFA NOVANT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFA NOVANT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Monteur - inrichten van camionetten voor transportkoeling (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het atelier en staat in voor de ombouw van bestelwagens tot koelwagens. Daarnaast monteer je isotherme kasten op het chassis van bestelwagens/vrachtwagens.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Telefonist(e) outbound Gent centrum (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Werfreserve

    Voor een partner van Konvert zijn wij op zoek naar call agents die geen schrik hebben om consumenten of zakelijke contacten te contacteren. Tijdens dit telefoongesprek is het de bedoeling om een commercieel contact te leggen of zelf direct iets te verkopen! Je komt terecht in een relatief groot team van call agents en kan op een doorgedreven opleiding rekenen. Je bent gemotiveerd en je behaalt graag vooropgestelde doelen. Je volgt eerst vrijblijvend een infosessie waarbij je de volledige uitleg krijgt + script die je kan volgen tijdens de telefoongesprekken. Na afloop zit je samen met de vaste werknemers en mag je ook zelf eens echt bellen. Op het einde van de infosessie krijg je meteen mee of je al dan niet mag opstarten.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er algemene diensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker algemene diensten: secretariaat; financiën; burgerzaken; technische dienst - subdienst administratie; stedenbouw; milieu en landbouw. Ben je een communicatief en klantvriendelijk persoon met zin voor organisatie, administratieve nauwkeurigheid en gedrevenheid? Dan is een job als administratief medewerker in onze organisatie beslist iets voor je! De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

  • Project Manager Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van FLFA NOVANT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLFA NOVANT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFA NOVANT BVBA. Laat een reactie achter voor FLFA NOVANT BVBA. FLFA NOVANT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFA NOVANT BVBA. Leave a respond for FLFA NOVANT BVBA. FLFA NOVANT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFA NOVANT BVBA op de google maps. Adres en contacten FLFA NOVANT BVBA
Location of FLFA NOVANT BVBA on the google maps. Address and contacts of FLFA NOVANT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFA NOVANT BVBA FLFA NOVANT BVBA: EVELYNE KLELS | FRANCOIS VINCKEVLEUGEL | GARAGE DOSTER | ANDRE BORGNIET | FA. DE COCK R.-BUYS

Other related companies as FLFA NOVANT BVBA: EVELYNE KLELS | FRANCOIS VINCKEVLEUGEL | GARAGE DOSTER | ANDRE BORGNIET | FA. DE COCK R.-BUYS

FLFA NOVANT BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFA NOVANT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07275390625. Het bedrijf FLFA NOVANT BVBA bevindt zich op het adres: Boomsesteenweg 946 2610 Wilrijk (Antwerpen) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Crystal glass. Producten gemaakt in FLFA NOVANT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFA NOVANT BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFA NOVANT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFA NOVANT BVBA, openstaande posities, locatie van FLFA NOVANT BVBA op de kaart.

FLFA NOVANT BVBA is a company, that was registered 2007 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLFA NOVANT BVBA, company assigned to the tax number BE07275390625. The company FLFA NOVANT BVBA is located at the address: Boomsesteenweg 946 2610 Wilrijk (Antwerpen) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Crystal glass. Products created in FLFA NOVANT BVBA were not found.
The main activity of FLFA NOVANT BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFA NOVANT BVBA is not available. You also can look at reviews of FLFA NOVANT BVBA, open positions, location of FLFA NOVANT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFA NOVANT BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFA NOVANT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFA NOVANT BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFA NOVANT BVBA, employees, financial statistics.