FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA

Contactgegevens FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Jules Moretuslei 313-315 2610 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-28-14-00 32-38-28-14-00

Fax (fax): 32-38-28-45-87 32-38-28-45-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA
Products information FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04628784179
Ondernemingsnummer: 4871307373
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stones, roofing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA
Addition kinds of activities for FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA

206602. Cacao- en cacaoproducten | Cocoa and cocoa products
16239905. Pompstation constructie | Pumping station construction
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
38410422. trocars | Trocars
39520106. Maulsticks, artiesten ' | Maulsticks, artists'
72190200. Extra schoonmaak en reparatie van kleding en kleding | Accessory and non-garment cleaning and repair

Werken bij FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • MEESTERGAST ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een meestergast elektriciteit.

  • Nabewerking operatoren (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de automatische machines. Hierbij zal je de transportband van de robot aanvullen met halffabrikaten en indien het product dit vereist, zal je de robot voorzien van een rubberen ring voor luchtdichte afdichting van het afgewerkte stuk. Je neemt de afgewerkte stukken uit de machine en je staat in voor de kwaliteitscontrole van de stukken alvorens de stukken te stapelen/ verpakken in een doos of krat . Met behulp van een transpalet breng je de afgewerkte dozen naar het afhaalpunt van de automatische transpaletten.

  • Smaaktesten medewerker - Halle - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om ons team in Lokeren te versterken, zoeken we momenteel een orderpicker Als orderpicker sta je in voor het picken, uitsorteren en klaarzetten van materialen voor onze transporteurs. Je voert pickingopdrachten uit (handscanner en magazijntrucks) Je sorteert en maakt pakketten klaar voor verzending Je laadt vrachtwagens voor onze aannemers met een heftruck

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Huishoudhulp regio Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: T-INTERIM TIELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

  • Logopediste (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK NELE CHRISTIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven logopedist(e) om samen met mij en mijn collega de logopedische praktijk te Maaseik met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur te versterken. Je staat in voor de behandeling van kinderen met: - fonetische en fonologische stoornissen - taalproblemen en -stoornissen - leerproblemen en -stoornissen - myofunctionele stoornissen Verantwoordelijkheden: - Het voeren van een intakegesprek - Het uitvoeren van het logopedisch onderzoek - Het verwerken van de testgegevens in een logopedisch bilan - Het voeren van een adviesgesprek - Het opstellen van een behandelingsplan - Het geven van Evidence Based therapie - Vorderingen communiceren met ouders, klasleerkracht, zorgcoördinator, CLB-medewerker, geneesheer-specialist en/of huisarts - maandelijks teamoverleg waarin eigen inbreng en initiatieven gewaardeerd worden. gevraagd: - diploma bachelor of master in de logopedie - je beschikt over je eigen RIZIV-nummer - Ervaring als zelfstandig logopedist(e) of binnen een andere functie zijn een pluspunt. - Motivatie, visie en persoonlijkheid zijn bepalend. - Je bent zelfstandige en draagt dus verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie. Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] of neem telefonisch contact met me op 0496 27 35 79

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • ALL ROUND MEDEWERK(ST)ERS BRUNO'S FOODCORNER (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: SIDA

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Broodjes beleggen,gerechten bakken en/of opwarmen Pizza's en salades bereiden Bedienen van warme dranken en gerechten aan de toonbank Werkplek organiseren en onderhouden Warme snacks voorbereiden en beleggen Koeken en brood afbakken en presenteren Toezicht op zaal en onderhouden Kassa bedienen Rekken aanvullen en ordenen Profiel klant- en resultaatgericht zijn verzorgd voorkomen stressbestendig Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Omgaan met stress Zin voor nauwkeurigheid hebben Zelfstandig werken Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Leervermogen hebben Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid

Zoek naar antwoorden van FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA. Laat een reactie achter voor FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA. FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA. Leave a respond for FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA. FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA
Location of FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA: HUIS VAUDEVILLE | NOMOS | GINO BONVIN | LIDL | Sluse N

Other related companies as FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA: HUIS VAUDEVILLE | NOMOS | GINO BONVIN | LIDL | Sluse N

FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04628784179. Het bedrijf FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA bevindt zich op het adres: Jules Moretuslei 313-315 2610 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stones, roofing. Producten gemaakt in FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, openstaande posities, locatie van FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA op de kaart.

FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA is a company, that was registered 1993 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, company assigned to the tax number BE04628784179. The company FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA is located at the address: Jules Moretuslei 313-315 2610 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stones, roofing. Products created in FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA were not found.
The main activity of FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, open positions, location of FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTEGELBEDRIJF FRANS TORFS BVBA, employees, financial statistics.