FLREPRO BVBA

Contactgegevens FLREPRO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLREPRO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLREPRO BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bredabaan 771a 2170 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-36-41-97-90 32-36-41-97-90

Fax (fax): 32-36-46-48-04 32-36-46-48-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLREPRO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLREPRO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLREPRO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLREPRO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLREPRO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLREPRO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLREPRO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLREPRO BVBA
Products information FLREPRO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07944458007
Ondernemingsnummer: 1691864013
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLREPRO BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Design, graphic and plastic arts - products and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLREPRO BVBA
(Get full report from official database of BE for FLREPRO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLREPRO BVBA
Addition kinds of activities for FLREPRO BVBA

3324. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
20920103. Stews, vis en zeevruchten: bevroren | Stews, fish and seafood: frozen
22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
22960104. Stalen bandkoorden en bandkoordstoffen | Steel tire cords and tire cord fabrics
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
25190100. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair

Werken bij FLREPRO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLREPRO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLREPRO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLREPRO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Chauffeur CE - Afzetcontainer - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Kampenhout zijn we momenteel op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE voor het vervoeren van afzetcontainers. Je werkt ongeveer 10 à 11 uur per dag. Tijdens jouw werkdag beleverd je een 9-tal klanten. Dit wil zeggen dat je afzetcontainers ter plaatse brengt en terug gaat ophalen. Er is een optie tot een vaste indienstname na de interimperiode. Kennis van de Nederlandse taal is wel noodzakelijk. Afzetcontainer met haaksysteem Manoeuvreren Aanhangwagen Opligger

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Deskundige facturatie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ JAN PALFIJN GENT AV

    Type: Vaste Job

    De Deskundige facturatie werkt mee aan het uitwerken van procedures en best practices. Hij/zij ondersteunt de collega's van de facturatiedienst, artsen, zorgverleners en patiënten en volgt, analyseert en stuurt de verschillende stappen in het facturatieproces bij. De deskundige facturatie draagt de waarden STERK! actief uit: Samenwerken: we halen kracht uit teamwork Toegankelijkheid: we verlenen dienstverlening vanuit een pluralistische houding Efficiëntie: we kiezen voor een doelgerichte aanpak Respect: we stellen ons respectvol en professioneel op in al onze contacten Kwaliteit: we leren uit onze werking en verbeteren deze continu Innovatie: we zijn een lerende organisatie die investeert in mensen

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: BY LORENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van FLREPRO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLREPRO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLREPRO BVBA. Laat een reactie achter voor FLREPRO BVBA. FLREPRO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLREPRO BVBA. Leave a respond for FLREPRO BVBA. FLREPRO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLREPRO BVBA op de google maps. Adres en contacten FLREPRO BVBA
Location of FLREPRO BVBA on the google maps. Address and contacts of FLREPRO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLREPRO BVBA FLREPRO BVBA: CARROSSERIE DELOBEL | de Corswarem O | Van der Heyden Kathleen | T.M.S. LIMOUSINE | DAVID TYTECA

Other related companies as FLREPRO BVBA: CARROSSERIE DELOBEL | de Corswarem O | Van der Heyden Kathleen | T.M.S. LIMOUSINE | DAVID TYTECA

FLREPRO BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLREPRO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07944458007. Het bedrijf FLREPRO BVBA bevindt zich op het adres: Bredabaan 771a 2170 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 745,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Design, graphic and plastic arts - products and supplies. Producten gemaakt in FLREPRO BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLREPRO BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLREPRO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLREPRO BVBA, openstaande posities, locatie van FLREPRO BVBA op de kaart.

FLREPRO BVBA is a company, that was registered 2016 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLREPRO BVBA, company assigned to the tax number BE07944458007. The company FLREPRO BVBA is located at the address: Bredabaan 771a 2170 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 745,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Design, graphic and plastic arts - products and supplies. Products created in FLREPRO BVBA were not found.
The main activity of FLREPRO BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLREPRO BVBA is not available. You also can look at reviews of FLREPRO BVBA, open positions, location of FLREPRO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLREPRO BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLREPRO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLREPRO BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLREPRO BVBA, employees, financial statistics.