BOUCHERIE DESSEILLE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BOUCHERIE DESSEILLE
Private companiesRailroad Transportation • BOUCHERIE DESSEILLE

Contactgegevens BOUCHERIE DESSEILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE DESSEILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE DESSEILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CORT?E 121; 5590; CINEY, België

Telefoon (phone): 83688085 (+32-83688085) 83688085 (+32-83688085)

Fax (fax): +32 (71) 874-60-69 +32 (71) 874-60-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE DESSEILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE DESSEILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE DESSEILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE DESSEILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE DESSEILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE DESSEILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE DESSEILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE DESSEILLE
Products information BOUCHERIE DESSEILLE

BTW identificatienummer (tax): BE05499450683
Ondernemingsnummer: 2105499267
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in BOUCHERIE DESSEILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE DESSEILLE
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE DESSEILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE DESSEILLE
Addition kinds of activities for BOUCHERIE DESSEILLE

282200. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
30890502. Boeien en drijvers, kunststoffen | Buoys and floats, plastics
37320101. Vissersboten: Kreeft, Kreeft, Oester, etc .: Klein | Fishing boats: lobster, crab, oyster, etc.: small
51119900. Papier voor het afdrukken en schrijven, anders | Printing and writing paper, nec
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising
96510201. Inspectie voor arbeidsnormen en veiligheid, overheid | Inspection for labor standards and safety, government

Werken bij BOUCHERIE DESSEILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE DESSEILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE DESSEILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE DESSEILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Gemotiveerde ateliermedewerker (Alu+PVC) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een productie arbeider voor het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium in ons atelier . Je zal instaan voor het versnijden en versterken van de profielen. Je maakt gebruik van een CNC bewerkingsmachine. Nadien worden de profielen samengestoken/gelast en moet het beslag aangebracht worden. De glaslatten dienen verzaagd en gemonteerd te worden.

  • 2 monteurs cv en sanitair (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij het nieuwe frisse water in de buizen van onze sanitair afdeling? Is de installatie van cv & sanitair echt jouw ding? Voer je opdrachten uit met de nodige trots en wil je gerust kennis overgeven aan een stel jonge leeuwen? Stel je dan nu kandidaat voor een van onze twee vrije functies als monteur van cv en sanitair voor onze klant regio Olen Je voert volgende taken uit: aanleggen van meerlaag-, staal-, pvc-, PP-, Pe-buizen. aansluiten en monteren van gaswandketels, regenwaterpompen, .... aanleggen van gasleidingwerk. leggen van riolering in ondergrondse parkings, kelders, schachten, .... Kennis van ventilatiesystemen en / of warmtepompen is een pluspunt, maar geen vereiste. Naast 2 monteurs cv & sanitair, zijn we ook op zoek naar 1 specialist in ventilatiesystemen.

  • Verpleegkundige regio Binkom (BINKOM)

    Regio: BINKOM

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf. Bedrijfsprofiel: Ben jij op zoek naar een job als verpleegkundige binnen een woonzorgcentrum waar je je kan ontplooien? Wil jij een steentje bijdragen aan de warme zorg voor de bewoners? Dan ben je zeker aan het juiste adres! Het woon-zorgcentrum bedraagt 90 eenpersoonskamers en is heel groen gelegen.  Zij zijn momenteel op zoek naar voltijdse of deeltijdse vaste verpleegkundigen.

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Student lader-losser tijdelijke opdracht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Ninove zijn we op zoek naar een aantal studenten die beschikbaar zijn in het weekend van 1 en 2 september om een aantal uren te helpen met het uitladen van een vrachtwagen en het opstellen van tenten.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • Informaticaleerkracht (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE LIFT

    Type: Zelfstandige activiteit

    School De Lift is een secundaire school voor collectief huisonderwijs voor jongeren met een autismespectrumstoornis. De Lift biedt leerlingen een arbeidsgerichte computeropleiding, waarbij hun kansen op professionele vooruitzichten geoptimaliseerd worden. De IT’er is op de hoogte van de noden van het werkveld en zorgt voor een praktijkgericht aanbod, vertrekkend van de interesses en de sterktes van de leerling. IT-bedrijf Cronos is de partner van De Lift en biedt de IT-ondersteuning. Een nauwe afstemming rond lesinhouden en doelen met de andere IT'ers is noodzakelijk. De Lift is een kleinschalig initiatief, waarbij de groep wordt opgesplitst zodat slechts enkele leerlingen gelijktijdig informaticales krijgen. De informaticalessen worden gegeven door de IT-leerkracht, meestal ondersteund door vrijwilligers of stagiairs. Naast 12 uur informatica krijgen de leerlingen ook algemene vakken. Deze lopen gelijktijdig in de andere groepen, zodat er steeds een leerkracht van de algemene vakken aanwezig is, die indien nodig ondersteuning kan bieden aan de IT-leerkracht. De leerlingen krijgen per vak een aanbod op maat, waardoor groepslessen vrijwel onmogelijk zijn. De IT’er bereidt zijn lessen per leerling voor. Tijdens de les wisselt de IT’er flexibel, zodat iedere leerling een gelijke hoeveelheid informaticales krijgt en vervolgens weer zelfstandig (of onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair) aan het werk gezet wordt. De leerlingen hebben meestal een doorgedreven informatica-interesse, waardoor IT vaak hun favoriete vak is. De leerlingen hebben een (rand)normale of hoge begaafdheid, doch hun autisme maakt dat ze een aparte manier van leren hebben. Voor de start zal de IT’er een infodag krijgen over autisme en tips rond aanpak. Verder blijft de orthopedagoge beschikbaar voor vragen en volgt op, onder andere tijdens de wekelijkse teamvergadering. De leerlingen zijn 12 tot 20 jaar. We introduceren regelmatig nieuwe aspecten van de informaticawereld en brengen de sterktes en interesses van de leerlingen in kaart. Voor ieder individu worden dan, samen met de jongere en de ouders, doelen bepaald voor de komende periode. De inbreng van de IT-leerkracht is hierbij essentieel.

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE DESSEILLE in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE DESSEILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE DESSEILLE. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE DESSEILLE. BOUCHERIE DESSEILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE DESSEILLE. Leave a respond for BOUCHERIE DESSEILLE. BOUCHERIE DESSEILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE DESSEILLE op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE DESSEILLE
Location of BOUCHERIE DESSEILLE on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE DESSEILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE DESSEILLE BOUCHERIE DESSEILLE: St Vincentius Permanentie | Van den Bossche | ANTONIO TROVATO | IOS Consulting BVBA | Menuiserie Soulet SPRL

Other related companies as BOUCHERIE DESSEILLE: St Vincentius Permanentie | Van den Bossche | ANTONIO TROVATO | IOS Consulting BVBA | Menuiserie Soulet SPRL

BOUCHERIE DESSEILLE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE DESSEILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05499450683. Het bedrijf BOUCHERIE DESSEILLE bevindt zich op het adres: RUE DU CORT?E 121; 5590; CINEY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOUCHERIE DESSEILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE DESSEILLE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE DESSEILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE DESSEILLE, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE DESSEILLE op de kaart.

BOUCHERIE DESSEILLE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE DESSEILLE, company assigned to the tax number BE05499450683. The company BOUCHERIE DESSEILLE is located at the address: RUE DU CORT?E 121; 5590; CINEY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slagers. Products created in BOUCHERIE DESSEILLE were not found.
The main activity of BOUCHERIE DESSEILLE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE DESSEILLE is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE DESSEILLE, open positions, location of BOUCHERIE DESSEILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE DESSEILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE DESSEILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE DESSEILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE DESSEILLE, employees, financial statistics.