BOUCHERIE DANY ET KATTY

Contactgegevens BOUCHERIE DANY ET KATTY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUCHERIE DANY ET KATTY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUCHERIE DANY ET KATTY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-MARTIN 101; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69846000 (+32-69846000) 69846000 (+32-69846000)

Fax (fax): +32 (14) 941-62-48 +32 (14) 941-62-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUCHERIE DANY ET KATTY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUCHERIE DANY ET KATTY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUCHERIE DANY ET KATTY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUCHERIE DANY ET KATTY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUCHERIE DANY ET KATTY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUCHERIE DANY ET KATTY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUCHERIE DANY ET KATTY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUCHERIE DANY ET KATTY
Products information BOUCHERIE DANY ET KATTY

BTW identificatienummer (tax): BE09002716064
Ondernemingsnummer: 8380615234
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BOUCHERIE DANY ET KATTY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUCHERIE DANY ET KATTY
(Get full report from official database of BE for BOUCHERIE DANY ET KATTY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUCHERIE DANY ET KATTY
Addition kinds of activities for BOUCHERIE DANY ET KATTY

2899. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
3172. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
594902. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
36529902. Magnetische tape (audio): vooraf opgenomen | Magnetic tape (audio): prerecorded
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
80639900. Psychiatrische ziekenhuizen, nec | Psychiatric hospitals, nec

Werken bij BOUCHERIE DANY ET KATTY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUCHERIE DANY ET KATTY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUCHERIE DANY ET KATTY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUCHERIE DANY ET KATTY. Looking for open vacancies in other companies

  • AUTOMECANICIEN (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: PEETERS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je zal instaan voor volgende taken : Onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen tot 3.5 ton Rijklaar maken van nieuwe en occasiewagens Montage accessoires op wagens

  • Allround Onderhoudsmechanieker (M/V) (DILSEN)

    Regio: DILSEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een handelaar in gereedschappen en ijzerwaren voor bouw, industrie, sanitair & park en tuin zijn wij op zoek naar een all round onderhoudsmechanieker (m/v) Het waarborgen van een uitstekende dienst-na-verkoop is één van hun sterkste troeven. Een team van ervaren technici biedt een absolute meerwaarde voor het herstellen en onderhouden van het algemene machinepark. Onderhoud en herstellingen gebeuren op een deskundige en zeer efficiënte manier. Het is dan ook van essentieel belang dat er regelmatig opleidingen worden gevolgd om deze werkzaamheden volgens de specificaties van de fabrikant uit te kunnen voeren.

  • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Ingenieur-architect (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multi.Engineering is op zoek naar een freelancer die mee met ons de schouders onder een uitdagend project. Functie : Je begeleidt, op technisch vlak, het bouwproject van een nieuwbouw. Je evalueert en controleert de kwaliteit en de technische & architecturale perfomantie van de offertes Je verzekert de coördinatie tussen het project van de 'renovatie' en het project 'nieuwbouw op werfniveau Je verzekert de opvolging van de stedenbouwkundinge vergunning en de opmaak van de lastenboeken voor de bouw

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • winkelmedewerker drankencentrale (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TABAK EXPRESS

    Type: Leercontract

    bestellingen klaarzetten, aanvullen, sorteren, omgaan met klanten, ondersteunend werken bij aanleveringen, eventueel kassawerk. OPGELET ENKEL LEERCONTRACT OF OPLEIDING

Zoek naar antwoorden van BOUCHERIE DANY ET KATTY in sociale netwerken
Look for responds of BOUCHERIE DANY ET KATTY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUCHERIE DANY ET KATTY. Laat een reactie achter voor BOUCHERIE DANY ET KATTY. BOUCHERIE DANY ET KATTY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUCHERIE DANY ET KATTY. Leave a respond for BOUCHERIE DANY ET KATTY. BOUCHERIE DANY ET KATTY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUCHERIE DANY ET KATTY op de google maps. Adres en contacten BOUCHERIE DANY ET KATTY
Location of BOUCHERIE DANY ET KATTY on the google maps. Address and contacts of BOUCHERIE DANY ET KATTY

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUCHERIE DANY ET KATTY BOUCHERIE DANY ET KATTY: A. ZAHNOUN | Assuco | Come Di | KRIBBE BLOEMENHOVE | THEODOOR KILLEMAES

Other related companies as BOUCHERIE DANY ET KATTY: A. ZAHNOUN | Assuco | Come Di | KRIBBE BLOEMENHOVE | THEODOOR KILLEMAES

BOUCHERIE DANY ET KATTY is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUCHERIE DANY ET KATTY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09002716064. Het bedrijf BOUCHERIE DANY ET KATTY bevindt zich op het adres: RUE SAINT-MARTIN 101; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BOUCHERIE DANY ET KATTY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUCHERIE DANY ET KATTY is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUCHERIE DANY ET KATTY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUCHERIE DANY ET KATTY, openstaande posities, locatie van BOUCHERIE DANY ET KATTY op de kaart.

BOUCHERIE DANY ET KATTY is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUCHERIE DANY ET KATTY, company assigned to the tax number BE09002716064. The company BOUCHERIE DANY ET KATTY is located at the address: RUE SAINT-MARTIN 101; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in BOUCHERIE DANY ET KATTY were not found.
The main activity of BOUCHERIE DANY ET KATTY is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUCHERIE DANY ET KATTY is not available. You also can look at reviews of BOUCHERIE DANY ET KATTY, open positions, location of BOUCHERIE DANY ET KATTY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUCHERIE DANY ET KATTY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUCHERIE DANY ET KATTY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUCHERIE DANY ET KATTY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUCHERIE DANY ET KATTY, employees, financial statistics.