BEENHOUWERIJ VERMETTEN

Contactgegevens BEENHOUWERIJ VERMETTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ VERMETTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ VERMETTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DORP 46; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14882932 (+32-14882932) 14882932 (+32-14882932)

Fax (fax): +32 (9) 502-27-25 +32 (9) 502-27-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ VERMETTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ VERMETTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ VERMETTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ VERMETTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ VERMETTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ VERMETTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ VERMETTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ VERMETTEN
Products information BEENHOUWERIJ VERMETTEN

BTW identificatienummer (tax): BE01809417724
Ondernemingsnummer: 9029357910
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in BEENHOUWERIJ VERMETTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ VERMETTEN
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ VERMETTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ VERMETTEN
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ VERMETTEN

513101. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
864101. Burgerlijke verenigingen | Civic associations
22210604. Tapestry stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Tapestry fabrics, manmade fiber and silk
34439916. lasverbindingen | Weldments
51990801. Vetten, dier of groente | Greases, animal or vegetable
82999914. Zelfverdediging en atletische instructie | Self-defense and athletic instruction

Werken bij BEENHOUWERIJ VERMETTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ VERMETTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ VERMETTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ VERMETTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser gietvloeren - ervaring niet nodig! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * U beschikt over een technische kennis, achtergrond carrosserie of schilderwerken * U bent flexibel naar werkuren toe * U kan zelfstandig werken * U heeft oog voor detail * Verantwoordelijkheid schrikt U niet af * U beschikt over een eigen wagen

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Operator Voorbereiding Flex (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ranst zoeken we een gedreven operator productiemachines. Hier zal je instaan voor de bediening van de zaag- en stansmachine, enz.

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

  • Traineeship Banking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Heb je een Master in een economische of financiële afstudeerrichting, ben je schoolverlater of heb je maximum 3 jaar ervaring? Dan hebben wij een geweldige opportuniteit voor u! Wij, Experts Kempen & Limburg zijn de selectieafdeling voor gekwalificeerde bedienden en managers binnen de Adecco Groep. Wij richten ons op de rekrutering, selectie , testing en assessments van gekwalificeerde bedienden, specifiek voor de regio Kempen & Limburg. Onze specialiteit bevindt zich in Finance, Logistics, Human Resources en Sales. Bij onze klant, grootbank in België, bieden we een Local Commercial Traineeship aan: Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om onze klanten innovatieve oplossingen aan te bieden, die perfect aansluiten bij hun behoeften. Als grootste bank van het land, geeft ze haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een betekenisvolle, stimulerende en flexibele werkomgeving. Goed nieuws: voor hun Easy Banking Center zoeken ze collega's die klaar staan om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Omdat de klanten zo divers zijn, is het werk dat ook. Je toekomstige job! Het commercieel traineeship duurt 9 tot 12 maanden en bereidt je voor om, in één van de sites van het Easy Banking Center, Adviseur Priority by James of Klantenadviseur te worden. Als Adviseur Priority by James ben je Relation Manager van vermogende, druk bezette klanten die een voorkeur hebben voor advies op afstand. Je analyseert hun beleggingsportefeuille en geeft hen persoonlijk en pro-actief advies . Beleggingen staan hierbij centraal, maar je verstrekt je klant eveneens advies over andere bank- en verzekeringsproducten. Als Klantenadviseur ben je Relation Manager van beroepsactieve klanten die weinig tijd hebben om voor hun advies naar een bankkantoor te gaan. Je adviseert hen per telefoon en per videoconferentie in hun plannen en dromen, en bent expert in de materie van consumenten- en woonkredieten, verzekeringen en digitale bancaire oplossingen. Gedurende het traineeship zal je werken in diverse kantoren van Limburg om zo goed mogelijk alle facetten aan te leren, na afloop kan een vaste locatie bepaald worden.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio RANST (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ VERMETTEN in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ VERMETTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ VERMETTEN. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ VERMETTEN. BEENHOUWERIJ VERMETTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ VERMETTEN. Leave a respond for BEENHOUWERIJ VERMETTEN. BEENHOUWERIJ VERMETTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ VERMETTEN op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ VERMETTEN
Location of BEENHOUWERIJ VERMETTEN on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ VERMETTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ VERMETTEN BEENHOUWERIJ VERMETTEN: ONZE APOTHEEK CV | GEMEENTESCHOOL SPORTHAL DE KLUIZE | Cap Gemini Ernst & Young NV | Silicon Center | GARAGE LIEVENS GEORGES

Other related companies as BEENHOUWERIJ VERMETTEN: ONZE APOTHEEK CV | GEMEENTESCHOOL SPORTHAL DE KLUIZE | Cap Gemini Ernst & Young NV | Silicon Center | GARAGE LIEVENS GEORGES

BEENHOUWERIJ VERMETTEN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ VERMETTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01809417724. Het bedrijf BEENHOUWERIJ VERMETTEN bevindt zich op het adres: DORP 46; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 681,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ VERMETTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ VERMETTEN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ VERMETTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ VERMETTEN, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ VERMETTEN op de kaart.

BEENHOUWERIJ VERMETTEN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ VERMETTEN, company assigned to the tax number BE01809417724. The company BEENHOUWERIJ VERMETTEN is located at the address: DORP 46; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 681,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in BEENHOUWERIJ VERMETTEN were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ VERMETTEN is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ VERMETTEN is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ VERMETTEN, open positions, location of BEENHOUWERIJ VERMETTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ VERMETTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ VERMETTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ VERMETTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ VERMETTEN, employees, financial statistics.