BEENHOUWERIJ VEEAKKER

Contactgegevens BEENHOUWERIJ VEEAKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEENHOUWERIJ VEEAKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEENHOUWERIJ VEEAKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUIKERSTEENWEG 93; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11232236 (+32-11232236) 11232236 (+32-11232236)

Fax (fax): +32 (87) 958-39-71 +32 (87) 958-39-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEENHOUWERIJ VEEAKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEENHOUWERIJ VEEAKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEENHOUWERIJ VEEAKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEENHOUWERIJ VEEAKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEENHOUWERIJ VEEAKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEENHOUWERIJ VEEAKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEENHOUWERIJ VEEAKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEENHOUWERIJ VEEAKKER
Products information BEENHOUWERIJ VEEAKKER

BTW identificatienummer (tax): BE09286437988
Ondernemingsnummer: 5747467041
Hoofdstad (capital): 971,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 235,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in BEENHOUWERIJ VEEAKKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEENHOUWERIJ VEEAKKER
(Get full report from official database of BE for BEENHOUWERIJ VEEAKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEENHOUWERIJ VEEAKKER
Addition kinds of activities for BEENHOUWERIJ VEEAKKER

252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
275299. Commercieel drukwerk, lithografisch, nec | Commercial printing, lithographic, nec
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
35410300. Freesmachines | Milling machines
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
78220300. Filmafbeelding | Motion picture distribution
80599902. Huisartszorg | Domiciliary care
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency

Werken bij BEENHOUWERIJ VEEAKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEENHOUWERIJ VEEAKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEENHOUWERIJ VEEAKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEENHOUWERIJ VEEAKKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Reachtruckchauffeur met eerste ervaring te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het gloednieuw distributiecentrum van CASA in Olen, zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs die in een toffe omgeving aan de slag willen. Ben je iemand die nauwkeurig kan werken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je kan op verschillende locaties in het magazijn ingezet worden. Je brengt je werkdag door op de reachtruck. Je werkt aan de hand van een scanningsysteem.

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Productie arbeider (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt opgeleid om te pasteuriseren. - Je werkt dagelijks en hoofdzakelijk met eieren. - Elke avond reinigen met hogedrukreiniger - Fysisch zwaar werk

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • TECHNICAL SUPERVISOR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Internationaal bedrijf Technisch diploma Eeklo Voor een industrieel productiebedrijf met een internationale afzetmarkt is Hays Engineering Gent op zoek naar een Technical Supervisor. Als Technical Supervisor ben je samen met jouw 5 directe collega's verantwoordelijk voor de goede technische werking van 13 productielijnen. Je coacht en motiveert dagelijks zelf een 5-tal techniekers. Je coördineert alle aspecten van preventief en reactief onderhoud. Samen met je collega's sta je in voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, rendement, etc. Eveneens bezorg je de nodige input voor technische verbeterings- en investeringsprojecten.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • ingenieur brandbeveiliging (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: INTEC

    Type: Vaste Job

    U staat in voor nieuwe projecten zowel commercieel als technisch . U komt in een unieke branche van brandbeveiliging. U heeft goede samenwerking met een jonge ploeg.

  • Gentis - Junior Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    A very big client operating in the energy sector provides Junior engineers with the opportunity to learn and grow both individually and collectively. Role Implementing and monitoring security measures for the prevention of breaches in the company's systems, networks and information. Identifying and defining system security requirements. Contributing to the design of security architecture. Profile Autonomous worker with team spirit Eager to learn. Enjoys sharing knowledge. Excellent written and verbal communication skills. Flexible: very able to adapt to a changing environment. Able to take initiative and drive change. Technical aptitude to assimilate new learning quickly. Offer Freelance mission: 6 months + extension Attractive rate for Junior standing Opportunity to grow inside the company Positive environment Big company

Zoek naar antwoorden van BEENHOUWERIJ VEEAKKER in sociale netwerken
Look for responds of BEENHOUWERIJ VEEAKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEENHOUWERIJ VEEAKKER. Laat een reactie achter voor BEENHOUWERIJ VEEAKKER. BEENHOUWERIJ VEEAKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEENHOUWERIJ VEEAKKER. Leave a respond for BEENHOUWERIJ VEEAKKER. BEENHOUWERIJ VEEAKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEENHOUWERIJ VEEAKKER op de google maps. Adres en contacten BEENHOUWERIJ VEEAKKER
Location of BEENHOUWERIJ VEEAKKER on the google maps. Address and contacts of BEENHOUWERIJ VEEAKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come BEENHOUWERIJ VEEAKKER BEENHOUWERIJ VEEAKKER: NEW BASKET | R?SIDENCE JOIE & SANT? | HONDA-MAHY | ARCHIE PELL | Areopa

Other related companies as BEENHOUWERIJ VEEAKKER: NEW BASKET | R?SIDENCE JOIE & SANT? | HONDA-MAHY | ARCHIE PELL | Areopa

BEENHOUWERIJ VEEAKKER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEENHOUWERIJ VEEAKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09286437988. Het bedrijf BEENHOUWERIJ VEEAKKER bevindt zich op het adres: LUIKERSTEENWEG 93; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 971,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 235,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in BEENHOUWERIJ VEEAKKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEENHOUWERIJ VEEAKKER is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEENHOUWERIJ VEEAKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEENHOUWERIJ VEEAKKER, openstaande posities, locatie van BEENHOUWERIJ VEEAKKER op de kaart.

BEENHOUWERIJ VEEAKKER is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEENHOUWERIJ VEEAKKER, company assigned to the tax number BE09286437988. The company BEENHOUWERIJ VEEAKKER is located at the address: LUIKERSTEENWEG 93; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 971,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 235,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Slagers. Products created in BEENHOUWERIJ VEEAKKER were not found.
The main activity of BEENHOUWERIJ VEEAKKER is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BEENHOUWERIJ VEEAKKER is not available. You also can look at reviews of BEENHOUWERIJ VEEAKKER, open positions, location of BEENHOUWERIJ VEEAKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEENHOUWERIJ VEEAKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEENHOUWERIJ VEEAKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEENHOUWERIJ VEEAKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEENHOUWERIJ VEEAKKER, employees, financial statistics.