AUTEM P. - VRANCKEN L.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • AUTEM P. - VRANCKEN L.
Private companiesLeather and Leather Products • AUTEM P. - VRANCKEN L.

Contactgegevens AUTEM P. - VRANCKEN L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTEM P. - VRANCKEN L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTEM P. - VRANCKEN L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SYLVAIN DUPUISLAAN 381; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25235194 (+32-25235194) 25235194 (+32-25235194)

Fax (fax): +32 (50) 518-83-61 +32 (50) 518-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTEM P. - VRANCKEN L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTEM P. - VRANCKEN L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTEM P. - VRANCKEN L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTEM P. - VRANCKEN L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTEM P. - VRANCKEN L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTEM P. - VRANCKEN L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTEM P. - VRANCKEN L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTEM P. - VRANCKEN L.
Products information AUTEM P. - VRANCKEN L.

BTW identificatienummer (tax): BE05571411132
Ondernemingsnummer: 9514129638
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in AUTEM P. - VRANCKEN L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTEM P. - VRANCKEN L.
(Get full report from official database of BE for AUTEM P. - VRANCKEN L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTEM P. - VRANCKEN L.
Addition kinds of activities for AUTEM P. - VRANCKEN L.

356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
753999. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
15420104. Restaurantbouw | Restaurant construction
50749901. Sanitair, china of gelakt ijzer | Sanitary ware, china or enameled iron
91110203. Gouverneurs 'kantoor | Governors' office

Werken bij AUTEM P. - VRANCKEN L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTEM P. - VRANCKEN L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTEM P. - VRANCKEN L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTEM P. - VRANCKEN L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • dakwerker (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Helpen en uitvoeren van dakwerken. Zowel platte als hellende daken. Werken met EPDM Leien leggen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Agilitas Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

Zoek naar antwoorden van AUTEM P. - VRANCKEN L. in sociale netwerken
Look for responds of AUTEM P. - VRANCKEN L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTEM P. - VRANCKEN L.. Laat een reactie achter voor AUTEM P. - VRANCKEN L.. AUTEM P. - VRANCKEN L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTEM P. - VRANCKEN L.. Leave a respond for AUTEM P. - VRANCKEN L.. AUTEM P. - VRANCKEN L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTEM P. - VRANCKEN L. op de google maps. Adres en contacten AUTEM P. - VRANCKEN L.
Location of AUTEM P. - VRANCKEN L. on the google maps. Address and contacts of AUTEM P. - VRANCKEN L.

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTEM P. - VRANCKEN L. AUTEM P. - VRANCKEN L.: Volk (Het) | W.C. HOOGSTRAATVRIENDEN | WILLY PARTHOENS | COIFFURE PATTY | CR?DIT AGRICOLE

Other related companies as AUTEM P. - VRANCKEN L.: Volk (Het) | W.C. HOOGSTRAATVRIENDEN | WILLY PARTHOENS | COIFFURE PATTY | CR?DIT AGRICOLE

AUTEM P. - VRANCKEN L. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTEM P. - VRANCKEN L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05571411132. Het bedrijf AUTEM P. - VRANCKEN L. bevindt zich op het adres: SYLVAIN DUPUISLAAN 381; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in AUTEM P. - VRANCKEN L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTEM P. - VRANCKEN L. is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTEM P. - VRANCKEN L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTEM P. - VRANCKEN L., openstaande posities, locatie van AUTEM P. - VRANCKEN L. op de kaart.

AUTEM P. - VRANCKEN L. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTEM P. - VRANCKEN L., company assigned to the tax number BE05571411132. The company AUTEM P. - VRANCKEN L. is located at the address: SYLVAIN DUPUISLAAN 381; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Slagers. Products created in AUTEM P. - VRANCKEN L. were not found.
The main activity of AUTEM P. - VRANCKEN L. is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTEM P. - VRANCKEN L. is not available. You also can look at reviews of AUTEM P. - VRANCKEN L., open positions, location of AUTEM P. - VRANCKEN L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTEM P. - VRANCKEN L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTEM P. - VRANCKEN L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTEM P. - VRANCKEN L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTEM P. - VRANCKEN L., employees, financial statistics.