ANDRE THOMAS

Contactgegevens ANDRE THOMAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE THOMAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE THOMAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NEUFCHATEAU 2; 6720; HABAY, België

Telefoon (phone): 63422139 (+32-63422139) 63422139 (+32-63422139)

Fax (fax): +32 (10) 877-49-55 +32 (10) 877-49-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE THOMAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE THOMAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE THOMAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE THOMAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE THOMAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE THOMAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE THOMAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE THOMAS
Products information ANDRE THOMAS

BTW identificatienummer (tax): BE04870208740
Ondernemingsnummer: 9356750488
Hoofdstad (capital): 638,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 456,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ANDRE THOMAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE THOMAS
(Get full report from official database of BE for ANDRE THOMAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE THOMAS
Addition kinds of activities for ANDRE THOMAS

7241. Kapper winkels | Barber shops
514301. Melk | Milk
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
33120503. Bars, ijzer: gemaakt in staalfabrieken | Bars, iron: made in steel mills
51699903. Chemisch bulkstation en terminal | Chemical bulk station and terminal
73899923. Fondsverhogende organisaties | Fund raising organizations

Werken bij ANDRE THOMAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE THOMAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE THOMAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE THOMAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider vlasbewerking (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de productieafdeling. De vlasbalen worden machinaal aangebracht. Ze zijn voorzien van een touw, dit touw moet je uithalen en op een spoel draaien die dan machinaal opgewonden wordt. Jij zorgt ervoor dat het vlas mooi verspreidt wordt op de werkband en dat er geen gaten in zitten. Het vlas wordt dan bewerkt in de machine. De stenen en afval worden eruit gehaald. Het kan soms wel een stoffige omgeving zijn (er zijn wel afzuigmachines aanwezig). In de verpakkingsafdeling wordt de controle gedaan van het bewerkte vlas, je haalt de kleurverschillen eruit. In de zomermaanden wordt het vlas geoogst. De werkuren zijn van 8 u tot 12u en van 13u tot 17u . In het voorjaar gaat men vooral zaaien van het vlas.

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Warehouse Operations (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Administratieve afwikkeling/verwerking van dossiers magazijnbehandelingen * Geven van opdrachten  aan leveranciers * Nauw operationeel contact met klanten * Facturatie afgewerkte dossiers * Coördinatie van werk met dispatch afdeling

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op dit moment opzoek naar een technisch – commercieel medewerker binnendienst. Na interne opleiding kan hij/zij de klant onthalen en nodige informatie verschaffen over prijzen, producten en / of diensten, leveringstermijnen en eventuele naverkoopdiensten. Is verantwoordelijk voor het beheer van de kassa en ontvangst klanten aan de balie, alsook balieverkoop ruwbouw- en bestratingsmaterialen. Verzekert een goede communicatie en samenwerking met de collega’s en leveranciers . Vormt zich permanent bij teneinde de nodige technische deskundigheid te vergaren noodzakelijk voor de uitoefening van deze functie. Is verantwoordelijk voor de balie, interne administratie, offertes, prijsaanvragen leveranciers

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • Studenten inpak (M/V) - Geitenkaas (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Zoek jij dringend een goed betaalde studentenjob en ben jij beschikbaar om in de periode van 22/10 tot 9/11 minstens 1 dag/week te werken?! Goed nieuws, jij moet niet verder zoeken want wij hebben de ideale job! Voor een bedrijf in Destelbergen zoeken wij namelijk meerdere studenten die willen helpen bij het inpakken van geitenkaasjes! Jij zal werken in de namiddagploeg van 16u30-20u30.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van ANDRE THOMAS in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE THOMAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE THOMAS. Laat een reactie achter voor ANDRE THOMAS. ANDRE THOMAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE THOMAS. Leave a respond for ANDRE THOMAS. ANDRE THOMAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE THOMAS op de google maps. Adres en contacten ANDRE THOMAS
Location of ANDRE THOMAS on the google maps. Address and contacts of ANDRE THOMAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE THOMAS ANDRE THOMAS: KBC | TEAROOM PLAZA RODRIGUEZ | GEORGES VAN DEN BERGHE | Everaert W | Comptafisca SPRL

Other related companies as ANDRE THOMAS: KBC | TEAROOM PLAZA RODRIGUEZ | GEORGES VAN DEN BERGHE | Everaert W | Comptafisca SPRL

ANDRE THOMAS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE THOMAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04870208740. Het bedrijf ANDRE THOMAS bevindt zich op het adres: RUE DE NEUFCHATEAU 2; 6720; HABAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 638,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 456,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in ANDRE THOMAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANDRE THOMAS is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE THOMAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE THOMAS, openstaande posities, locatie van ANDRE THOMAS op de kaart.

ANDRE THOMAS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE THOMAS, company assigned to the tax number BE04870208740. The company ANDRE THOMAS is located at the address: RUE DE NEUFCHATEAU 2; 6720; HABAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 638,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 456,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Slagers. Products created in ANDRE THOMAS were not found.
The main activity of ANDRE THOMAS is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE THOMAS is not available. You also can look at reviews of ANDRE THOMAS, open positions, location of ANDRE THOMAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE THOMAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE THOMAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE THOMAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE THOMAS, employees, financial statistics.