'T MERCATOR HUIS

Contactgegevens 'T MERCATOR HUIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T MERCATOR HUIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T MERCATOR HUIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAZELSTRAAT 73; 9150; KRUIBEKE, België

Telefoon (phone): 37744994 (+32-37744994) 37744994 (+32-37744994)

Fax (fax): +32 (61) 390-63-78 +32 (61) 390-63-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T MERCATOR HUIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T MERCATOR HUIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T MERCATOR HUIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T MERCATOR HUIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T MERCATOR HUIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T MERCATOR HUIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T MERCATOR HUIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T MERCATOR HUIS
Products information 'T MERCATOR HUIS

BTW identificatienummer (tax): BE04314849853
Ondernemingsnummer: 4874877929
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in 'T MERCATOR HUIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Slagers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T MERCATOR HUIS
(Get full report from official database of BE for 'T MERCATOR HUIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T MERCATOR HUIS
Addition kinds of activities for 'T MERCATOR HUIS

239402. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
395202. Apparatuur van kunstenaars | Artists' equipment
32950204. Desiccants, klei: geactiveerd | Desiccants, clay: activated
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
38250312. Meetinstrumenten en meters, elektrisch | Measuring instruments and meters, electric
76310201. Diamond setter | Diamond setter

Werken bij 'T MERCATOR HUIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T MERCATOR HUIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T MERCATOR HUIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T MERCATOR HUIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Textiel Finishing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Milliken

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als Operator zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. • Inleggen van weefselrollen • Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine • Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijds onderhoud • Inscheren van de voorloper + doorhalen koord • Werken met bepaalde transacties in SAP • Invullen van kwaliteitsdocumenten • Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen • Noteren van alle productiefouten • Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... • Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Gepassioneerde techneuten kaasindustrie te Genk gezocht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Yoko Cheese

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van het machinepark; - Oplossen van storingen en onderdelen vervangen; - Lijnen programmeren; - Verbeteringsvoorstellen aanreiken; - Operatoren uitleg geven zodat ze kleine storingen zelf kunnen oplossen.

  • Chauffeur B - CE (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groothandel in aardappelen en beleveren de verwerkende industrie, schilbedrijven en kleinhandel. Ze bieden een job aan waarbij je zal instaan voor transport van aardappelen naar hun klanten met oplegger of vrachtwagen + aanhangwagen en ophaling van aardappelen bij hun leveranciers (landbouwers).Ook laden en lossen van deze vrachten dient te gebeuren (via transportband in de oplegger, via kippen van laadbak of manueel met heftruck of transpalet) . Je zal tevens instaan voor een kwaliteitscontrole van het opgehaalde product en te leveren. Verder zal je waar nodig bijspringen voor allerhande arbeiderstaken binnen het bedrijf. Handigheid in besturen van een transpalet, heftruck en verreiker is een pluspunt.

  • Medewerker betoncentrale (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - De dagelijkse reiniging van de mixerinstallatie is van primordiaal belang voor de werking van de installatie. De goede uitvoering ervan neem je ter harte en is een belangrijk deel van jouw takenpakket - Je draagt bijzondere aandacht voor het onderhoud en de bediening van de mixerinstallatie, de toevoerbanden en de kabels - Je levert assistentie bij het onderhoud van de betoncentrale - Je wisselt deze werkzaamheden af met montagewerkzaamheden in de fabriek - ...

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Kinderverzorger (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: BABY LOUISE

    Type: Werfreserve

    Je verzorgt de kinderen Je geeft eten, Je speelt met de kinderen, Je voorziet animatie.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van 'T MERCATOR HUIS in sociale netwerken
Look for responds of 'T MERCATOR HUIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T MERCATOR HUIS. Laat een reactie achter voor 'T MERCATOR HUIS. 'T MERCATOR HUIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T MERCATOR HUIS. Leave a respond for 'T MERCATOR HUIS. 'T MERCATOR HUIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T MERCATOR HUIS op de google maps. Adres en contacten 'T MERCATOR HUIS
Location of 'T MERCATOR HUIS on the google maps. Address and contacts of 'T MERCATOR HUIS

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T MERCATOR HUIS 'T MERCATOR HUIS: AUGUSTA BOLLEN | GEBBIA SA | EGIDE HERBINT | VANDENBROUCKE N.V. | Web Shapes

Other related companies as 'T MERCATOR HUIS: AUGUSTA BOLLEN | GEBBIA SA | EGIDE HERBINT | VANDENBROUCKE N.V. | Web Shapes

'T MERCATOR HUIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T MERCATOR HUIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04314849853. Het bedrijf 'T MERCATOR HUIS bevindt zich op het adres: BAZELSTRAAT 73; 9150; KRUIBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Slagers. Producten gemaakt in 'T MERCATOR HUIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T MERCATOR HUIS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T MERCATOR HUIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T MERCATOR HUIS, openstaande posities, locatie van 'T MERCATOR HUIS op de kaart.

'T MERCATOR HUIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T MERCATOR HUIS, company assigned to the tax number BE04314849853. The company 'T MERCATOR HUIS is located at the address: BAZELSTRAAT 73; 9150; KRUIBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 254,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Slagers. Products created in 'T MERCATOR HUIS were not found.
The main activity of 'T MERCATOR HUIS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T MERCATOR HUIS is not available. You also can look at reviews of 'T MERCATOR HUIS, open positions, location of 'T MERCATOR HUIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T MERCATOR HUIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T MERCATOR HUIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T MERCATOR HUIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T MERCATOR HUIS, employees, financial statistics.