SKI-INN CENTER

Contactgegevens SKI-INN CENTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SKI-INN CENTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SKI-INN CENTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 97 Box 16; 8200; Brugge (Sint-Michiels), België

Telefoon (phone): 050 38 90 84 (+32-050 38 90 84) 050 38 90 84 (+32-050 38 90 84)

Fax (fax): +32 (55) 482-95-88 +32 (55) 482-95-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SKI-INN CENTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SKI-INN CENTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SKI-INN CENTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SKI-INN CENTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SKI-INN CENTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SKI-INN CENTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SKI-INN CENTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SKI-INN CENTER
Products information SKI-INN CENTER

BTW identificatienummer (tax): BE07953247070
Ondernemingsnummer: 9329559326
Hoofdstad (capital): 601,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 558,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in SKI-INN CENTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ski - Rinks and schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SKI-INN CENTER
(Get full report from official database of BE for SKI-INN CENTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SKI-INN CENTER
Addition kinds of activities for SKI-INN CENTER

971104. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government
27820502. Passboeken: bank, enz. | Passbooks: bank, etc.
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
72190402. Franse handwas | French hand laundry
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services

Werken bij SKI-INN CENTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SKI-INN CENTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SKI-INN CENTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SKI-INN CENTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Logistiek Medewerker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent als logistiek medewerker verantwoordelijk voor de correcte administratieve verwerking van in- en uitgaande vrachten. Je beheert de voorraad aan basis- en hulpgrondstoffen die nodig zijn voor productie en doet maandelijkse stocktelling van diverse goederen. Je optimaliseert de werking in de verschillende magazijnen. Je springt dagelijks bij op de verschillende logistieke werkposten door vrachten te lossen met de heftruck.

  • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Industrieel reiniger gezocht (ma-vrij 17u -1u) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job? Voor een goede klant van ons, zijn we op zoek naar een industrieel reiniger. Je komt terecht in voedingsbedrijf in Oostkamp. Jouw takenpakket: werken met een hogedrukreiniger. machines manueel reinigen. de vloer rond de machines reinigen. Je werkt van maandag tot vrijdag: 17u tot 1u.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 9 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag, dinsdagnamiddag en donderdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van SKI-INN CENTER in sociale netwerken
Look for responds of SKI-INN CENTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SKI-INN CENTER. Laat een reactie achter voor SKI-INN CENTER. SKI-INN CENTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SKI-INN CENTER. Leave a respond for SKI-INN CENTER. SKI-INN CENTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SKI-INN CENTER op de google maps. Adres en contacten SKI-INN CENTER
Location of SKI-INN CENTER on the google maps. Address and contacts of SKI-INN CENTER

Andere gerelateerde bedrijven als come SKI-INN CENTER SKI-INN CENTER: PآTISSERIE BEGUIN | COIFFURE JOLY | PIERRE DE HAAN | AU PEIGNE DES CHAMPS | Bebianne A

Other related companies as SKI-INN CENTER: PآTISSERIE BEGUIN | COIFFURE JOLY | PIERRE DE HAAN | AU PEIGNE DES CHAMPS | Bebianne A

SKI-INN CENTER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SKI-INN CENTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07953247070. Het bedrijf SKI-INN CENTER bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 97 Box 16; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 601,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 558,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ski - Rinks and schools. Producten gemaakt in SKI-INN CENTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SKI-INN CENTER is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SKI-INN CENTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SKI-INN CENTER, openstaande posities, locatie van SKI-INN CENTER op de kaart.

SKI-INN CENTER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is SKI-INN CENTER, company assigned to the tax number BE07953247070. The company SKI-INN CENTER is located at the address: Koningin Astridlaan 97 Box 16; 8200; Brugge (Sint-Michiels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 601,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 558,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ski - Rinks and schools. Products created in SKI-INN CENTER were not found.
The main activity of SKI-INN CENTER is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SKI-INN CENTER is not available. You also can look at reviews of SKI-INN CENTER, open positions, location of SKI-INN CENTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SKI-INN CENTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SKI-INN CENTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SKI-INN CENTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SKI-INN CENTER, employees, financial statistics.