Wolfers Freddy-F.W.

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Wolfers Freddy-F.W.
Private companiesTextile Mill Products • Wolfers Freddy-F.W.

Contactgegevens Wolfers Freddy-F.W.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wolfers Freddy-F.W.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wolfers Freddy-F.W.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Crocus 24; 1950; Kraainem, België

Telefoon (phone): 02 731 72 83 (+32-02 731 72 83) 02 731 72 83 (+32-02 731 72 83)

Fax (fax): 02 731 66 59 (+32-02 731 66 59) 02 731 66 59 (+32-02 731 66 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wolfers Freddy-F.W.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wolfers Freddy-F.W."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wolfers Freddy-F.W."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wolfers Freddy-F.W., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wolfers Freddy-F.W.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wolfers Freddy-F.W., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wolfers Freddy-F.W.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wolfers Freddy-F.W.
Products information Wolfers Freddy-F.W.

BTW identificatienummer (tax): BE05773834228
Ondernemingsnummer: 3732299804
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Jewellers - Retail

Product categorie (product category): Silverware - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wolfers Freddy-F.W.
(Get full report from official database of BE for Wolfers Freddy-F.W.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wolfers Freddy-F.W.
Addition kinds of activities for Wolfers Freddy-F.W.

1479. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
243100. Millwork | Millwork
365102. Huishoudelijke videoutrusting | Household video equipment
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
25220301. Kasten, kantoor: behalve hout | Cabinets, office: except wood
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
36259911. Geluidsbesturingsapparatuur | Noise control equipment
51599905. hops | Hops
51980200. Vernis | Varnishes
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home

Werken bij Wolfers Freddy-F.W.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wolfers Freddy-F.W.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wolfers Freddy-F.W.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wolfers Freddy-F.W.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Structuratie - Regio WAREGEM - NACHT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines Je staat in voor: Het bedienen van 2 of 3 structureermachines (tapijtrollen voorzien van een bepaalde structuur) Aannaaien van de tapijtrollen, veranderen van de naaldplanken en instellen van de structureermachine Je stelt de machine in volgens de productspecificatiefiches Je registreert de gegeven in Ritm en de stilstanden in Barco en op analysebladen. Controleren van de kwaliteit van het tapijt alsook het kuisen van de machine Je voert controles uit op de dessin, breedte en uitzicht Je meldt afwijkingen aan de meestergast Je assisteert bij de ploegwissels Je meldt de mankementen aan de machines en aan de meestergast Je kuist ook tijdig de machines

  • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een Verantwoordelijke Aankoop-Logistiek (m/v) Voltijds (38u/week) - Onbepaalde duur Opdracht: Als verantwoordelijke van twee teams die in totaal bestaan uit een twintigtal personen, coördineert u de activiteiten m.b.t. de aankoop van materiaal, verbruiksgoederen en apparatuur voor de diensten en staat u in voor het voorraadbeheer en de leveringen op de diensten. Hiervoor: - Staat u in voor de coördinatie en supervisie van de diensten Aankoop en Logistiek met het oog op een vlotte samenwerking en meer efficiëntie - Zet u de grote strategische lijnen uit met betrekking tot aankoop en logistiek evenals hun planning en bespreekt u dit met de Directie - Tracht u de noden van de gebruikers te begrijpen en te vertalen naar lastenboeken. Doet u het nodige om de aanvragen van de gebruikers te stroomlijnen en te standaardiseren teneinde de kosten te verminderen - Bent u verantwoordelijk voor de opstart van de Openbare Aanbestedingen in samenwerking met de juridische dienst - Werkt u desgevallend samen met de aankoopcentrale van MercurHosp - Controleert u of de aankoopprocedures goed nageleefd worden en spreekt u indien nodig de verantwoordelijken in kwestie hierover aan - Optimaliseert u het voorraadbeheer in samenwerking met de verantwoordelijke voor magazijn en logistiek - Zal u de Aankoopcommissie voorzitten en toezien op de toepassing van de beslissingen die er worden genomen. - Onderneemt u acties indien de leveranciers tekortschieten of hun verbintenissen niet nakomen en staat u in voor de opvolging - Brengt u regelmatig verslag uit t.a.v. de Directie over de behaalde resultaten van de Aankoopdienst en het magazijn

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Nederlands voor individuele opleidingen en opleidingen in kleine groepjes voor expats en expatkinderen.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

  • Centric - Security Officer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

Zoek naar antwoorden van Wolfers Freddy-F.W. in sociale netwerken
Look for responds of Wolfers Freddy-F.W. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wolfers Freddy-F.W.. Laat een reactie achter voor Wolfers Freddy-F.W.. Wolfers Freddy-F.W. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wolfers Freddy-F.W.. Leave a respond for Wolfers Freddy-F.W.. Wolfers Freddy-F.W. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wolfers Freddy-F.W. op de google maps. Adres en contacten Wolfers Freddy-F.W.
Location of Wolfers Freddy-F.W. on the google maps. Address and contacts of Wolfers Freddy-F.W.

Andere gerelateerde bedrijven als come Wolfers Freddy-F.W. Wolfers Freddy-F.W.: Fietsen Gielen-Van Der Borght | BAKKERIJ DECLEF | Lamalle Didier | Cornu Emmanuel | DE GRELLE A.

Other related companies as Wolfers Freddy-F.W.: Fietsen Gielen-Van Der Borght | BAKKERIJ DECLEF | Lamalle Didier | Cornu Emmanuel | DE GRELLE A.

Wolfers Freddy-F.W. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wolfers Freddy-F.W., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05773834228. Het bedrijf Wolfers Freddy-F.W. bevindt zich op het adres: Avenue des Crocus 24; 1950; Kraainem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 459,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Silverware - Retail. Lijst met producten zijn Jewellers - Retail.
De hoofdactiviteit van Wolfers Freddy-F.W. is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wolfers Freddy-F.W. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wolfers Freddy-F.W., openstaande posities, locatie van Wolfers Freddy-F.W. op de kaart.

Wolfers Freddy-F.W. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wolfers Freddy-F.W., company assigned to the tax number BE05773834228. The company Wolfers Freddy-F.W. is located at the address: Avenue des Crocus 24; 1950; Kraainem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 459,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Silverware - Retail. List of products are Jewellers - Retail.
The main activity of Wolfers Freddy-F.W. is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wolfers Freddy-F.W. is not available. You also can look at reviews of Wolfers Freddy-F.W., open positions, location of Wolfers Freddy-F.W. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wolfers Freddy-F.W., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wolfers Freddy-F.W., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wolfers Freddy-F.W., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wolfers Freddy-F.W., employees, financial statistics.