Citylight BVBA

Contactgegevens Citylight BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Citylight BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Citylight BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bist 41A; 2180; Antwerpen (Ekeren), België

Telefoon (phone): 03 664 12 81 (+32-03 664 12 81) 03 664 12 81 (+32-03 664 12 81)

Fax (fax): 03 664 39 28 (+32-03 664 39 28) 03 664 39 28 (+32-03 664 39 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Citylight BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Citylight BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Citylight BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Citylight BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Citylight BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Citylight BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Citylight BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Citylight BVBA
Products information Citylight BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09015625000
Ondernemingsnummer: 3285980224
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Citylight BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Signs - Illuminated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Citylight BVBA
(Get full report from official database of BE for Citylight BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Citylight BVBA
Addition kinds of activities for Citylight BVBA

5032. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
20239910. Gemalen melk | Malted milk
24310209. Vensterbekleding, hout | Window trim, wood
31729902. Compacts, stevig leer | Compacts, solid leather
36340105. Crock potten, elektrisch | Crock pots, electric

Werken bij Citylight BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Citylight BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Citylight BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Citylight BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant organische analyses | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Antwerpen, zijn we op zoek naar een laborant. In het centraal laboratorium word je ingezet bij de analyse van productiemonsters en milieumonsters en ben je betrokken bij verbeteringsprojecten en onderzoeken. De focus ligt op het uitvoeren van organische analyses. Je verzorgt op termijn de volledige analyse van voorbereiding tot analyse en dataverwerking. Je rapporteert tijdig en gestructureerd aan de labo-leiding.

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

Zoek naar antwoorden van Citylight BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Citylight BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Citylight BVBA. Laat een reactie achter voor Citylight BVBA. Citylight BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Citylight BVBA. Leave a respond for Citylight BVBA. Citylight BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Citylight BVBA op de google maps. Adres en contacten Citylight BVBA
Location of Citylight BVBA on the google maps. Address and contacts of Citylight BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Citylight BVBA Citylight BVBA: FRITERIE BERTRAND | Clerckx V | GROENE SCHAAR (DE) | OUDE POMP ('d) | NISSAN HANCIAUX

Other related companies as Citylight BVBA: FRITERIE BERTRAND | Clerckx V | GROENE SCHAAR (DE) | OUDE POMP ('d) | NISSAN HANCIAUX

Citylight BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Citylight BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09015625000. Het bedrijf Citylight BVBA bevindt zich op het adres: Bist 41A; 2180; Antwerpen (Ekeren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 388,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Signs - Illuminated. Producten gemaakt in Citylight BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Citylight BVBA is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Citylight BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Citylight BVBA, openstaande posities, locatie van Citylight BVBA op de kaart.

Citylight BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Citylight BVBA, company assigned to the tax number BE09015625000. The company Citylight BVBA is located at the address: Bist 41A; 2180; Antwerpen (Ekeren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 388,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Signs - Illuminated. Products created in Citylight BVBA were not found.
The main activity of Citylight BVBA is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Citylight BVBA is not available. You also can look at reviews of Citylight BVBA, open positions, location of Citylight BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Citylight BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Citylight BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Citylight BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Citylight BVBA, employees, financial statistics.