VANCOILLIE GUIDO

Contactgegevens VANCOILLIE GUIDO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANCOILLIE GUIDO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANCOILLIE GUIDO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brabantstraat 34A; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 74 50 33 (+32-051 74 50 33) 051 74 50 33 (+32-051 74 50 33)

Fax (fax): 051 74 50 33; 051 74 72 02 (+32-051 74 50 33; 051 74 72 02) 051 74 50 33; 051 74 72 02 (+32-051 74 50 33; 051 74 72 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANCOILLIE GUIDO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANCOILLIE GUIDO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANCOILLIE GUIDO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANCOILLIE GUIDO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANCOILLIE GUIDO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANCOILLIE GUIDO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANCOILLIE GUIDO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANCOILLIE GUIDO
Products information VANCOILLIE GUIDO

BTW identificatienummer (tax): BE09098846435
Ondernemingsnummer: 5292907714
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 220,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Plastics - Building industry

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANCOILLIE GUIDO
(Get full report from official database of BE for VANCOILLIE GUIDO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANCOILLIE GUIDO
Addition kinds of activities for VANCOILLIE GUIDO

09130204. Garnalen, vangen van | Shrimp, catching of
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
27529907. Handelszegels, gelithografeerd | Trading stamps, lithographed
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
35440102. Diesetsets voor metalen stempelen (persen) | Die sets for metal stamping (presses)
57310100. antennes | Antennas

Werken bij VANCOILLIE GUIDO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANCOILLIE GUIDO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANCOILLIE GUIDO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANCOILLIE GUIDO. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Operator/lijnverantwoordelijk (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar een Operator - Lijnverantwoordelijke. Taken: Opstarten, instellen, afsluiten van de machines Oplossen van problemen Opvolgen van de medewerkers om zo de werking van de lijn te kunnen garanderen Opvragen van productievoorraad en verpakkingsmateriaal Bijsturen van de medewerker + opvolgen van een 5-tal mensen. Het gaat hier om 70% aansturen van je team en 30% zelf meewerken in de productie U werkt van maandag tem vrijdag en dit in 2 ploegen. Vroege ploeg: maandag tem donderdag: 5u - 13u vrijdag: 5u - 12u Late ploeg maandag tem donderdag: 12u55 - 21u10 vrijdag 11u55 - 18u55

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • MACHINEBEDIENAAR METAAL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator zal je instaan voor het instellen en bedienen van de machines in het atelier

  • WERFLEIDER (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider ben je verantwoordelijk voor het project van opstart tot oplevering. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Je organiseert en coördineert op de werf volgt de planning op en houdt de vooropgestelde budgetten in het oog; Door ondersteuning en het motiveren van de medewerkers zorg je ervoor dat de werken perfect verlopen; Je werkt nauw samen met je projectleider. Afhankelijk van je persoonlijke interesse en ervaring kan je expertise opbouwen in de afdeling gebouwen waterbouw gevelrenovatie of betonbouw.

  • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Process Engineer (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit:  Je bent verantwoordelijk voor het besturen, opvolgen en optimaliseren van de verwerkingsprocessen. Dit gebeurt in nauw overleg met de plant manager. Je maakt een grondige analyse van onze scheidingsinstallaties en -processen met focus op storingsanalyse. Je waakt over de kwaliteit van de bekomen producten en doet verbetervoorstellen waar nodig, zowel op technisch, als op operationeel vlak. Je geeft vorm aan ons preventief onderhoudsbeleid en streeft naar 95% technische beschikbaarheid van het machinepark. Je overlegt met ons R&D-team zodat je bijblijft met trends en evoluties. Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf gelegen in regio Menen, is op zoek naar een proces ingenieur om hun dynamische team te versterken. 

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Klinisch psycholoog - psychotherapeut (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DE CHARTREUSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Chartreuse is een multidisciplinair centrum met een uitgebreid aanbod voor jong en oud. Naast een gespecialiseerd arts, sportcoaching, kinesitherapie, diëtiek en logopedie, vormt het psychologenteam een stevige poot binnen de praktijk. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een psycholoog om mee te draaien in het multidisciplinaire concept met aandacht voor overleg en samenwerking binnen de eigen discipline en tussen de verschillende disciplines. Je staat in voor de begeleiding van personen met diverse hulpvragen. Je vertrekt vanuit een uitgebreide anamnese en hebt kennis van diagnostiek om van hieruit een traject op maat aan te bieden. Je hebt kennis van diverse problematieken en mogelijke behandelmethoden of maakt je deze eigen naargelang de noden van de cliënt.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van VANCOILLIE GUIDO in sociale netwerken
Look for responds of VANCOILLIE GUIDO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANCOILLIE GUIDO. Laat een reactie achter voor VANCOILLIE GUIDO. VANCOILLIE GUIDO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANCOILLIE GUIDO. Leave a respond for VANCOILLIE GUIDO. VANCOILLIE GUIDO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANCOILLIE GUIDO op de google maps. Adres en contacten VANCOILLIE GUIDO
Location of VANCOILLIE GUIDO on the google maps. Address and contacts of VANCOILLIE GUIDO

Andere gerelateerde bedrijven als come VANCOILLIE GUIDO VANCOILLIE GUIDO: J.C. WATERMAEL BOITSFORT | Gobbe M | COIFFURE LIEVEN | Driesmans Diana BVBA | Chien Vert

Other related companies as VANCOILLIE GUIDO: J.C. WATERMAEL BOITSFORT | Gobbe M | COIFFURE LIEVEN | Driesmans Diana BVBA | Chien Vert

VANCOILLIE GUIDO is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANCOILLIE GUIDO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09098846435. Het bedrijf VANCOILLIE GUIDO bevindt zich op het adres: Brabantstraat 34A; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 220,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Shutters. Lijst met producten zijn Plastics - Building industry.
De hoofdactiviteit van VANCOILLIE GUIDO is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANCOILLIE GUIDO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANCOILLIE GUIDO, openstaande posities, locatie van VANCOILLIE GUIDO op de kaart.

VANCOILLIE GUIDO is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANCOILLIE GUIDO, company assigned to the tax number BE09098846435. The company VANCOILLIE GUIDO is located at the address: Brabantstraat 34A; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 220,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Shutters. List of products are Plastics - Building industry.
The main activity of VANCOILLIE GUIDO is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANCOILLIE GUIDO is not available. You also can look at reviews of VANCOILLIE GUIDO, open positions, location of VANCOILLIE GUIDO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANCOILLIE GUIDO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANCOILLIE GUIDO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANCOILLIE GUIDO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANCOILLIE GUIDO, employees, financial statistics.