FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN

Contactgegevens FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Pelikaanstraat 78 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-26-12-00 32-32-26-12-00

Fax (fax): 32-32-26-23-30 32-32-26-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN
Products information FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN

BTW identificatienummer (tax): BE06848022460
Ondernemingsnummer: 7389373779
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cut diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN
(Get full report from official database of BE for FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN
Addition kinds of activities for FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN

207901. Margarine- en margarineoliën | Margarine and margarine oils
736301. Arbeidsbemiddelingsdiensten | Labor resource services
16239904. Pijpleiding constructie, NSK | Pipeline construction, nsk
28190102. Alkali-metalen: natrium, kalium | Alkali metals: sodium, potassium
32530202. Mozaïek tegel, geglazuurd en ongeglazuurd: keramiek | Mosaic tile, glazed and unglazed: ceramic
33310000. Primaire koper | Primary copper
73890408. Rugbinding | Rug binding

Werken bij FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Fotolasser/ Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een fotolasser/lasoperator, die vertrouwd is met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd? Kan jij zowel staal als roestvrijstaal verwerken? Bezit jij de kennis en ben je bereid om in een tweeploegenstelsel en wanneer nodig in een drieploegenstelsel te werken?

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • bekister m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als bekister ben je zeer gedreven om aan de slag te gaan. Dit takenpakket wordt jou toevertrouwd: Uitvoeren van kleine en grote bekistingswerken; Je leest plannen en werktekeningen; Met houten planken en panelen maak je mallen; je timmert en monteert de bekisting en voegt ze samen; Je stort het beton in de bekisting; Wanneer het beton is uitgehard tot een bouwelement verwijder je de bekisting; Je verstevigt beton met ijzeren vlechtwerk of wapening daarvoor knip buig en verbind je metalen staven; Voor grote betonconstructies zijn er geprefabriceerde metalen bekistingelementen die je aan elkaar monteert. Werken op werven van bouw van industriegebouwen appartementsgebouwen zwembaden kantoorgebouwen ziekenhuizen scholen rust- en verzorgingstehuizen sportzalen ... zowel nieuwbouw als renovatie.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • tig lasser (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Waregem zijn wij op zoek naar een tig-lasser

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • Kinderpsychiater (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN in sociale netwerken
Look for responds of FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN. Laat een reactie achter voor FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN. FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN. Leave a respond for FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN. FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN op de google maps. Adres en contacten FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN
Location of FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN on the google maps. Address and contacts of FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN: Suzy | MORESKA | Libeert Ph | WILLY DROESBEKE | The Coffee Link

Other related companies as FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN: Suzy | MORESKA | Libeert Ph | WILLY DROESBEKE | The Coffee Link

FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06848022460. Het bedrijf FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN bevindt zich op het adres: Pelikaanstraat 78 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cut diamonds. Producten gemaakt in FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, openstaande posities, locatie van FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN op de kaart.

FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, company assigned to the tax number BE06848022460. The company FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN is located at the address: Pelikaanstraat 78 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cut diamonds. Products created in FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN were not found.
The main activity of FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN is not available. You also can look at reviews of FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, open positions, location of FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPRUDENTIAL DIAMONDS ANTWERPEN, employees, financial statistics.