FLDIA-GLOBE SPRL

Contactgegevens FLDIA-GLOBE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDIA-GLOBE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDIA-GLOBE SPRL

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Hoveniersstraat 30 2018 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-26-07-50 32-32-26-07-50

Fax (fax): 32-32-26-38-15 32-32-26-38-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDIA-GLOBE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDIA-GLOBE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDIA-GLOBE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDIA-GLOBE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDIA-GLOBE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDIA-GLOBE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDIA-GLOBE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDIA-GLOBE SPRL
Products information FLDIA-GLOBE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04615051269
Ondernemingsnummer: 5312408447
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLDIA-GLOBE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diamonds

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDIA-GLOBE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLDIA-GLOBE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDIA-GLOBE SPRL
Addition kinds of activities for FLDIA-GLOBE SPRL

3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
6515. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
50850800. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
51930101. Kunstbloemen | Artificial flowers
57220208. Stofzuigers | Vacuum cleaners
72110000. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
73891406. Vlooienmarkt | Flea market
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist
92239900. Correctionele instellingen, nec | Correctional institutions, nec

Werken bij FLDIA-GLOBE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDIA-GLOBE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDIA-GLOBE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDIA-GLOBE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZINGEM (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zingem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Studentenjob zaterdag en/of zondag buurtsupermarkt (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: SPAR ASPER

    Type: Studentenjob

    Afrekenen klanten aan de kassa + licht aanvulwerk

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Traffic Controller Rail (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Square City werkt als talent-specialist voor diverse sectoren. Wij bundelen industrie-ervaring en uitgebreide netwerken van professionals. Hierdoor zorgen wij voor de in- en doorstroom van talent bij onze opdrachtgevers, van werving & selectie-opdrachten, project sourcing, assessment- en development centers, enz. Vandaag zoeken wij voor een specialist met een sterk logistiek apparaat. Deze toonaangevende speler binnen de markt gaat het team versterken met een gemotiveerde Traffic Controller (m/v) in de regio van Antwerpen. De missie Jij wordt verantwoordelijk voor de dispatching en opvolging van het internationale netwerk van goederentransport via de spoorwegen. Je staat in voor de voorbereidingen van alle operationele en administratieve documenten voor de goederentransporten die jij beheert. Je bent verantwoordelijk voor het punctueel opvolgen van de route van de trein. Je staat daarvoor in directe communicatie met de machinisten, seinhuizen en internationale partners. Je bent het aanspreekpunt voor alles practische zaken van jouw transport, waar de trein zich in Europa ook bevindt. Rapporteren doe je aan de Operations Manager.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

  • Afdelingsmanager (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    De afdelingsverantwoordelijke is verantwoordelijk voor het organiseren van de productie met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen conform de gestelde normen en de operationele doelstellingen te garanderen. Als afdelingsmanager rapporteer je aan de productieverantwoordelijke. Resultaatsgebieden: Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de human resourceplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productieafdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, doormiddel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

Zoek naar antwoorden van FLDIA-GLOBE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLDIA-GLOBE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDIA-GLOBE SPRL. Laat een reactie achter voor FLDIA-GLOBE SPRL. FLDIA-GLOBE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDIA-GLOBE SPRL. Leave a respond for FLDIA-GLOBE SPRL. FLDIA-GLOBE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDIA-GLOBE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLDIA-GLOBE SPRL
Location of FLDIA-GLOBE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLDIA-GLOBE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDIA-GLOBE SPRL FLDIA-GLOBE SPRL: Figaro Bis | RESTAURANT AU PR? LILAS | VERHAEGEN | C. GOEMANS | H. LAUWERS

Other related companies as FLDIA-GLOBE SPRL: Figaro Bis | RESTAURANT AU PR? LILAS | VERHAEGEN | C. GOEMANS | H. LAUWERS

FLDIA-GLOBE SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDIA-GLOBE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04615051269. Het bedrijf FLDIA-GLOBE SPRL bevindt zich op het adres: Hoveniersstraat 30 2018 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diamonds. Producten gemaakt in FLDIA-GLOBE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDIA-GLOBE SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDIA-GLOBE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDIA-GLOBE SPRL, openstaande posities, locatie van FLDIA-GLOBE SPRL op de kaart.

FLDIA-GLOBE SPRL is a company, that was registered 2015 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLDIA-GLOBE SPRL, company assigned to the tax number BE04615051269. The company FLDIA-GLOBE SPRL is located at the address: Hoveniersstraat 30 2018 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diamonds. Products created in FLDIA-GLOBE SPRL were not found.
The main activity of FLDIA-GLOBE SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDIA-GLOBE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLDIA-GLOBE SPRL, open positions, location of FLDIA-GLOBE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDIA-GLOBE SPRL, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDIA-GLOBE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDIA-GLOBE SPRL, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDIA-GLOBE SPRL, employees, financial statistics.