BREEMERSCH

Contactgegevens BREEMERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BREEMERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BREEMERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ardooisesteenweg 305; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 42 48 (+32-051 24 42 48) 051 24 42 48 (+32-051 24 42 48)

Fax (fax): 051 22 99 27 (+32-051 22 99 27) 051 22 99 27 (+32-051 22 99 27)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BREEMERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BREEMERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BREEMERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BREEMERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BREEMERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BREEMERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BREEMERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BREEMERSCH
Products information BREEMERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE01607269287
Ondernemingsnummer: 4362365722
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Solar protection - Outside; Solar protection - Inside; Doors - Sliding & overhead type

Product categorie (product category): Shutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BREEMERSCH
(Get full report from official database of BE for BREEMERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BREEMERSCH
Addition kinds of activities for BREEMERSCH

20350102. Mierikswortel, bereid | Horseradish, prepared
26210804. Kraft verpakkingspapier | Kraft wrapping paper
30699901. Zakken, rubber of rubberen stof | Bags, rubber or rubberized fabric
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
36690204. Spoorweg signalerende apparaten, elektrisch | Railroad signaling devices, electric
50519911. Slangen, metaal | Tubing, metal
55310100. Auto-en vrachtwagens apparatuur en onderdelen | Auto and truck equipment and parts
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij BREEMERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BREEMERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BREEMERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BREEMERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Student JBC Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Accountmanager A'pen-Limb (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Deze JongeRaaf kan zijn plan trekken, is gedisciplineerd en (kan) gebeten (worden) door metaal(bewerking). Een KMO met naam in de branche, een no nonsense mentaliteit, en een verregaande autonomie, dat is waar je als hands on verkoper best in aardt? Dan ga je straks enkele dagen intense opleiding tegemoet, waarna je je salesskills zal kunnen bewijzen. Na verloop van tijd krijg je uitgebreidere opleidingen bij buitenlandse fabrikanten waarmee je jouw regio jaarlijks met stevige double digit cijfers zal laten groeien.

  • Procesoperator Productie Thermische Centrales (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    De BU GENERATION EUROPE (BU GEN) is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de thermische productieactiviteiten van ENGIE in Europa, bestaande uit aardgas-, steenkool-, biomassa- en grootschalige warmtekrachtcentrales. Met zijn 1 600 medewerkers exploiteert deze multidisciplinaire businessunit circa 22 GW op 68 sites in 9 landen (België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk). Onze onderneming is opgedeeld in 4 clusters: Gas Benelux, Gas France & South Europe, Coal en European Maintenance Services (EMS). De functie van Senior Operator Rodenhuize bij de Entiteit Brugge-Gent-Brussel van de Cluster Gas Benelux omvat de volgende taken: De vijf thermische centrales van de entiteit Brugge - Gent - Brussel leveren een perfecte aanvulling op de intermitterende hernieuwbare energieproductie op basis van wind en zon, en ondersteunen op die manier de energietransitie. Onze flexibele gascentrales Herdersbrug en Drogenbos spelen o.a. een essentiële rol in het ondersteunen van de stabiliteit op het transmissienet, zowel in STEG- als in peak-modus, en staan garant voor het snel aanvullen van de elektriciteitsproductie uit wind en zon aan wanneer nodig. De centrale van Rodenhuize is de grootste Belgische biomassacentrale en neemt zo deel in het behalen van de globale doelstelling omtrent CO2-reductie en groene energie. De centrale van Knippegroen zet het hoogovengas van de staalproductie bij een klant om in elektriciteit en de centrale van Schaarbeek zet de warmte van een afvalverbrandingsoven bij een klant om in elektriciteit, en beide centrales dragen zodoende bij aan het nuttig gebruik van de restgassen en restwarmte en ruimer aan de CO2-doelstellingen. Jouw missie je verzekert een veilige, economische en bedrijfszekere uitbating van de installaties, rekening houdend met vergunningen en wettelijke verplichtingen je verzekert een proactieve bediening van en toezicht over de uitrustingen vanuit een controlezaal alsook in de installatie zelf, ten einde te waken over de naleving van de voorschriften en onregelmatigheden op te sporen. Vanuit de controlezaal worden de verschillende centrales van Rodenhuize, Drogenbos en Schaarbeek bestuurd je noteert in een logboek alle handelingen die werden uitgevoerd tijdens de shift en de voornaamste werkingsparameters van de centrale(s) teneinde een precies beeld te geven van de situatie van de installaties je werkt mee met een productieleider aan de veiligstelling van de installaties teneinde de onderhoudsteams hun werk in alle veiligheid te laten uitvoeren je controleert mede met een productieleider de goede en veilige werking van de installaties na interventie van het onderhoudsteam teneinde onregelmatigheden op te sporen alvorens de installatie terug in dienst wordt gesteld je werkt in opdracht van een productieleider en rapporteert aan hem je onderneemt de nodige acties bij incident/ongeval teneinde de veiligheid te garanderen je verricht technisch administratieve taken (opmaken van o.a. procedures, incidentverslagen, testrapporten, dossiers nieuwe installaties) je reageert alert op alarmen en bedrijfsinstructies om schade en onbeschikbaarheden te voorkomen en doet verbeteringsvoorstellen

  • Ervaren monteurs buitenschrijnwerk (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: GELKO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na 40 jaar intensieve activiteit op de Belgische bouw- en verbouwmarkt, is GELKO geëvolueerd van een familiebedrijf naar een outstanding en toonaangevend Limburgs bedrijf met een afzetmarkt doorheen gans België en zelfs over de landsgrenzen heen. Vanwege onze enorme groei zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde mensen voor het plaatsen van buitenschrijnwerk (alu-hout of pvc).

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

  • Chauffeur B + meehelpen achteraan bakkerij (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    je zal achteraan in de bakkerij meehelpen om alles klaar te zetten en daarna leveren naar de verschillende filialen.

Zoek naar antwoorden van BREEMERSCH in sociale netwerken
Look for responds of BREEMERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BREEMERSCH. Laat een reactie achter voor BREEMERSCH. BREEMERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BREEMERSCH. Leave a respond for BREEMERSCH. BREEMERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BREEMERSCH op de google maps. Adres en contacten BREEMERSCH
Location of BREEMERSCH on the google maps. Address and contacts of BREEMERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come BREEMERSCH BREEMERSCH: DAMME-MOTORS BVBA | FE. FONTAN | COIFFURE ALEX | ETS. LUC RIGO | Coin Photo

Other related companies as BREEMERSCH: DAMME-MOTORS BVBA | FE. FONTAN | COIFFURE ALEX | ETS. LUC RIGO | Coin Photo

BREEMERSCH is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BREEMERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01607269287. Het bedrijf BREEMERSCH bevindt zich op het adres: Ardooisesteenweg 305; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 175,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Shutters. Lijst met producten zijn Solar protection - Outside; Solar protection - Inside; Doors - Sliding & overhead type.
De hoofdactiviteit van BREEMERSCH is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BREEMERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BREEMERSCH, openstaande posities, locatie van BREEMERSCH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BREEMERSCH is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BREEMERSCH, company assigned to the tax number BE01607269287. The company BREEMERSCH is located at the address: Ardooisesteenweg 305; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 175,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Shutters. List of products are Solar protection - Outside; Solar protection - Inside; Doors - Sliding & overhead type.
The main activity of BREEMERSCH is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BREEMERSCH is not available. You also can look at reviews of BREEMERSCH, open positions, location of BREEMERSCH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BREEMERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BREEMERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BREEMERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BREEMERSCH, employees, financial statistics.